nik16v Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, μία συγγενής μου έχει laptop Dell Inspiro 15 3520 (εκτός εγγύησης). Μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων (Windows 7) και ενώ λειτουργούσε κανονικά: α) πριν από την εμφάνιση του bios εμφανίζει την ένδειξη WARNING: A 65W AC power adapter has been detected. which is less than the recommended 90W adapter originally shipped. This will increase the time to charge the battery..... The System willadjust the performance to match..κλπ β) Μπαίνει στο Bios, δεν ξεκινάνε όμως τα windows. Όπως φαίνεται στο συνημμένο αρχείο έχει ημερομηνία στο bios 15/01/59360. Έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Bios. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνουμε. Φαντάζομαι ότι τα δύο προβλήματα είναι άσχετα μεταξύ τους. Γενικά είχε εδώ και ένα χρόνο θέμα με την ημερομηνία. Πήγαινε πίσω κάποιες μέρες. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχω φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα και η συγγενής έχει πολύ βασικές γνώσεις. Νομίζω ότι πρέπει αρχικά να αλλάξει την μπαταρία της mobo, συμφωνείτε;
corsair04 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, μία συγγενής μου έχει laptop Dell Inspiro 15 3520 (εκτός εγγύησης). Μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων (Windows 7) και ενώ λειτουργούσε κανονικά: α) πριν από την εμφάνιση του bios εμφανίζει την ένδειξη WARNING: A 65W AC power adapter has been detected. which is less than the recommended 90W adapter originally shipped. This will increase the time to charge the battery..... The System willadjust the performance to match..κλπ β) Μπαίνει στο Bios, δεν ξεκινάνε όμως τα windows. Όπως φαίνεται στο συνημμένο αρχείο έχει ημερομηνία στο bios 15/01/59360. Έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Bios. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνουμε. Φαντάζομαι ότι τα δύο προβλήματα είναι άσχετα μεταξύ τους. Γενικά είχε εδώ και ένα χρόνο θέμα με την ημερομηνία. Πήγαινε πίσω κάποιες μέρες. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχω φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα και η συγγενής έχει πολύ βασικές γνώσεις. Νομίζω ότι πρέπει αρχικά να αλλάξει την μπαταρία της mobo, συμφωνείτε; άλλαξε την μπαταριά για αρχή του bios εάν διορθώσεις την ώρα-ημερομηνία χειροκίνητα δεν μπαίνει οσο για το μήνυμα είναι για την φόρτιση της μπαταρίας εάν κανείς μια πρόχειρη αναζήτηση έχει πολλές αναφορές άλλα οκ όταν κάνει boot τι εμφανίζει ?
nik16v Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μπαίνει στην οθόνη που φορτώνουν τα Windows 7 και το έχει αφήσει μέχρι και 2 ώρες αλλά δεν...
corsair04 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μπαίνει στην οθόνη που φορτώνουν τα Windows 7 και το έχει αφήσει μέχρι και 2 ώρες αλλά δεν... πιστεύω με μια επιδιόρθωση των windows θα είναι εντάξει άλλαξε και την μπαταρία και αγνόησε το μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα