Odyss3us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 επειδη ειμαι απο τα τρολ (οπως τα ονομαζεις , εγω δεν θα διαλεξω αυτον τον δρομο , θα συνεχισω προκαλοντας σε, με τις αποριες μου ) που χρησιμοποιησα και επιχειρηματα ,απορια της αναζητησης των ανταγωνιστικων δυνατοτητων των windows 10 εναντι των προηγουμενων εκδοσεων , ποιες ειναι οι καινοτομιες που χρειαζοσουν ; το μετρο weather? δεν γνωρισες τα gadget ? κυκλοφορουν αποσπασματικα εδω και 13-14 χρονια ενσωματωμενα απο τα windows vista ? δεν ηξερες τις φωντηικες εντολες ; απο τα windows 98se υπαρχει resource kit για να το συμπεριλαβεις στον υπολογιστη σου , δεν ηξερες τα virtual desktop ? 40 kilobyte προγραμμα ειναι απο την μικροαπαλη και καθεται στο site της εδω και πανω απο δεκαετια , τι η αγνοια σου δεν σε φωτησε να ψαξεις που επρεπε να στο φερουν με το ζορι στα μουτρα για να δεις οτι υπαρχει ; και αν ειναι το directx ,ε λοιπον σαν παιδι σε διαχειριζονται απειλοντας οτι θα σου παρουν το παιχνιδι σου αν δεν γινεις πελατακος τους ακολουθοντας την μοδα . δεν λεω ποτε σε κανενα να μην δοκιμασει κατι , αλλα την λεω σε καθε εναν που θα δοκιμασει κατι , θα φαει την φολα και για να μην φανει χαμενος , θα γλυφει και τα δαχτυλα του αλλο ο ορος καινοτομια που αναφερεις ωστε να παιζει με λιγο εως πολυ ψαξιμο σε μια μικρη μεριδα χρηστων και αλλο να φτιαξεις κατι που με απλουστατο τροπο να το διαχειριζεται η πλειοψηφια των χρηστων! αυτη ειναι η διαφορα αγαπητε! και πανω σαυτη την αντιληψη βασιζεται εν μερει και η επιτυχια των προιοντων της Apple αυτο που δε καταλαβαινει ποτε ενας λινουξας ειναι η ευχρηστια εναντι της πολυπλοκοτητας, δε θελω βρε αδερφε να εχω απειρες επιλογες, που χανεσαι μεσα σαυτες προτιμω να εχω 1-2 και ΚΑΛΕΣ δεν ειμαι πλεον φοιτητουδι να εχω τον απειρο χρονο να ψαχνω gadgets και utilities (βλεπε Ms PowerToys) για να βελτιστοποιησω το λειτουργικο μου Προτιμω να τα εχει ενσωματομενα μετα απο απειρες προσπαθειες, ελεγχους και finetuning οπου εργαστηκαν ειδικοι πανω σαυτο, παρα να καθομαι να ψαχνω το 3rd party προγραμματακι που εφτιαξε ο καθε, σεβαστος κατα τ' αλλα, καγκουρας στον ελευθερο χρόνο του! ΥΓ.1 απο κει και περα και εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινες ενω βλεπεις καθημερινα τη πιεση και το κραξιμο που ασκειται στο android με το fragmentation και στις εταιριες οταν αποκλειουν κινητα απο επερχομενες αναβαθμισεις, γιατι αραγε υπαρχει αυτη η πιεση και η γκρινια που κατα κυριο λογο προερχεται απο τη βαση που ειναι οι χρηστες; ισως αν εκανες μια ετυμολογικη αναλυση του ορου αναβαθμιση θα καταλαβαινες καλυτερα για αρχη ΥΓ.2 γραφεις καπου περι "αγνοιας" σε μια εποχη που πλεον το computing ως μεσο ψυχαγωγιας εχει αντικαταστησει την τηλεοραση και ο κοσμος πλεον δεν αγοραζει υπολογιστη ωστε μετεπειτα να σπουδασει στις ΣΒΙΕ-ΚΟΡΕΛΚΟ για να γινει πληροφορικαριος-προγραμματιστης! ειμαστε πλεον στο σωτηριον ετος 2015! δεν ειμαστε ακομη στα 90ς οπου Amstrad-Amiga-486 ειχαν μονο geeks γιαυτο καλυτερα παρτο αλλιως και ξεκαβαλα... αν θες να εισαι κατα περισσοτερο απο τρολ οπως ο ιδιος παραδεχεσαι 2
Rage_unseen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 τον παιρνουμε τοσο στα σοβαρα οσο σοβαρη κριτικη ασκησε 2
mants118 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γενικά χρησιμοποιώ υπηρεσίες της google εκτός από το G+, αλλά βρε παιδάκι μου είναι γενικά πανάσχημες από σχεδιαστικής άποψης... οπότε τι κάθεται και λέει ο τύπος για τους άλλους έχοντας δει τα δικά τους!!!
dinko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Άσε μας ρε ματ κοίτα τα δικά σου χάλια.
ektor12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ντροπη σου να μιλας ετσι για την μεγαλυτερη ,ευφηεστερη και πολυπλοκοτερη φολα των εποχων ντροπη σου ματ αυτο με το γλυψιμο των δαχτυλων -σουπερ
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Οι περισσότεροι πέσατε να τον φάτε σαν τα σκυλιά. Οκ δεν του άρεσαν..και? Θα σταματήσετε να τα χρησιμοποιήτε? Σας επιρρέασε αρνητικά η κριτική του?Ενα μεγάλο respect πάντως για το material design, μπορεί στα ρούχα να μην εχει γούστα αλλά στο UI είναι.... 1
Hannibal_Lector Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πολιτική κάνουν και αυτοί βρε παιδιά μην τρελαίνεστε. Μέσα σε μιά εβδομάδα φήμες για ενσωμάτωση chrome os και android, η "επίθεση" στην ms για τα 10, Και πριν από λίγο διάψευση ότι η google σκέφτεται την συγχώνευση chrome os και android. Πάντως για μένα τα windows 10 εφόσον εγκατασταθούν σωστά (γιατί εκεί είναι τα πολλά και μεγάλα θέματα τους) είναι το καλύτερο λειτουργικό της microsoft ... αλλά το καλύτερο της microsoft όχι γενικά. Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω την λογική κάποιων ψαγμένων με την τεχνολογία ή και όχι σχετικά με την μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο του user interface ενός λειτουργικού. Ακόμη και προγραμματιστικά να το δει κάποιος είτε σε εφαρμογή είτε σε λειτουργικό το 90% του κώδικα και του χρόνου κατασκευής για το ui είναι. Η microsoft πήρε τα μηνύματα και όχι μόνο άλλαξε πολύ τα windows 10 αλλά σε ένα χρόνο αποσύρει ουσιαστικά 7,8,8.1, που ήτανε (για μένα παταγώδεις) αποτυχίες.
Rage_unseen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 καθαρη εγκατασταση σε 2 pc 6πυρηνος amd 8g ram ssd i5 8gb ram ssd και τα μικρα μικρα bugs δεν εχουν τελειωμο
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι μία το μόνο καθαρό λογισμικό είναι το unix linux.. όσο για τα windows κάθε πρόπερσι και καλύτερα... το χάλι της microsoft δεν έχει τελειωμό..
panathatube Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ΥΓ: Δεν έχω χρησιμοποιήσει Windows 10, αλλά από τις λίγες εικόνες που έχω δει δεν μου αρέσουν. Θέλω πίσω το Tiled Menu (πως λέγεται). Μλκια που το βάλανε στο Start. Λογικά θα κάτσω με τα W8.1 Δυο (2) κλικ χρησιμοποιώντας το κέντρο ενεργειών. Γκουγκλοσερτσάρετε λίγο ρε παιδιά!
κβαντικος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μιλάει ο κύριος Google και σχολιάζει αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτός χρησιμοποιεί windows στην καθημερινότητα του. Αμα δεν χρησιμοποιουσε windows δηλαδη θα ειχε μεγαλυτερη βαρητυτα η γνωμη του? Οχι για να καταλαβω. Δεν θα εβγαινες μετα να πεις "ας τα χρησιμοποιησει πρωτα και μετα να κρινει"? Ε τα χρησιμοποιει λοιπον και κρινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα