antony97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μα πραγματικά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορούν ορισμένοι να μη θεωρούν τα 10 καλο λειτουργικό; Απλά δεν το καταλαβαίνω.
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μα πραγματικά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορούν ορισμένοι να μη θεωρούν τα 10 καλο λειτουργικό; Απλά δεν το καταλαβαίνω. εξαρτάται , καθαρά για desktop ; αν ναι , τι να σου πω , βλέπε pc settings και παλαιά app του πίνακα ελέγχου , δεν υπάρχει κάποια λογική για μένα (το να ανοίγεις ρυθμίσεις και να κάνει loading ε είναι κουφό) 1
calculator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εδώ γελανε. Ρε καραγκιοζακο φτιάξε κανένα σοβαρό λειτουργικό και ΑΣΕ τις κριτικές. Μιλας για κάτι το οποίο μπροστά στο δικό σου είναι σαν το αεροπλάνο με τη σαιτα.
pikaros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Συγνωμη δλδ ολοι μπορουν να σχολειασουν τα windows εκτος απο αυτον που ειναι στην google???
badweed Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 φαινεται πως διαβασε τα τρολς του ινσομνια στο διπλανο θρεντ και ειπε να γραψει κι αυτος μια χαριτωμενια επειδη ειμαι απο τα τρολ (οπως τα ονομαζεις , εγω δεν θα διαλεξω αυτον τον δρομο , θα συνεχισω προκαλοντας σε, με τις αποριες μου ) που χρησιμοποιησα και επιχειρηματα ,απορια της αναζητησης των ανταγωνιστικων δυνατοτητων των windows 10 εναντι των προηγουμενων εκδοσεων , ποιες ειναι οι καινοτομιες που χρειαζοσουν ; το μετρο weather? δεν γνωρισες τα gadget ? κυκλοφορουν αποσπασματικα εδω και 13-14 χρονια ενσωματωμενα απο τα windows vista ? δεν ηξερες τις φωντηικες εντολες ; απο τα windows 98se υπαρχει resource kit για να το συμπεριλαβεις στον υπολογιστη σου , δεν ηξερες τα virtual desktop ? 40 kilobyte προγραμμα ειναι απο την μικροαπαλη και καθεται στο site της εδω και πανω απο δεκαετια , τι η αγνοια σου δεν σε φωτησε να ψαξεις που επρεπε να στο φερουν με το ζορι στα μουτρα για να δεις οτι υπαρχει ; και αν ειναι το directx ,ε λοιπον σαν παιδι σε διαχειριζονται απειλοντας οτι θα σου παρουν το παιχνιδι σου αν δεν γινεις πελατακος τους ακολουθοντας την μοδα . δεν λεω ποτε σε κανενα να μην δοκιμασει κατι , αλλα την λεω σε καθε εναν που θα δοκιμασει κατι , θα φαει την φολα και για να μην φανει χαμενος , θα γλυφει και τα δαχτυλα του 1
Pseudonymo1212 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είχε ξαναπαιχτεί τέτοια ιστορία πριν λίγους μήνες πάλι? Γενικά η Google όλο μλκιες είναι. Απορώ! δεν καταλαβαίνουν ότι το Aggressive μαρκετινγκ απωθεί τον κόσμο? Εγώ που δεν είμαι οπαδός ούτε της Google ούτε της Microsoft, δεν μου αρέσει αυτό που κάνει.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ΥΓ: Δεν έχω χρησιμοποιήσει Windows 10, αλλά από τις λίγες εικόνες που έχω δει δεν μου αρέσουν. Θέλω πίσω το Tiled Menu (πως λέγεται). Μλκια που το βάλανε στο Start. Λογικά θα κάτσω με τα W8.1
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ΥΓ: Δεν έχω χρησιμοποιήσει Windows 10, αλλά από τις λίγες εικόνες που έχω δει δεν μου αρέσουν. Θέλω πίσω το Tiled Menu (πως λέγεται). Μλκια που το βάλανε στο Start. Λογικά θα κάτσω με τα W8.1 Μπορείς να το ρυθμίσεις όταν πατάς το start να πιάνει όλη τη οθόνη και να μην είναι διαφανές, έτσι φαίνεται περίπου όπως τα 8.1 Απλά η default επιλογή είναι να ανοίγει σαν το start...
Mr_Proper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ας χρησιμοποιήσει Chrome OS τότε... Μια απο τις ελάχιστες φορές που ο "κλασικός Έλληνας" έχει δίκαιο... καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα επιφανειακά gossip μαρκετίστικά κολπάκια που δημιουργούνται ακριβώς για να γίνουν τροφή φτηνών blogs.....
Coul Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 επειδη ειμαι απο τα τρολ (οπως τα ονομαζεις , εγω δεν θα διαλεξω αυτον τον δρομο , θα συνεχισω προκαλοντας σε, με τις αποριες μου ) που χρησιμοποιησα και επιχειρηματα ,απορια της αναζητησης των ανταγωνιστικων δυνατοτητων των windows 10 εναντι των προηγουμενων εκδοσεων , ποιες ειναι οι καινοτομιες που χρειαζοσουν ; το μετρο weather? δεν γνωρισες τα gadget ? κυκλοφορουν αποσπασματικα εδω και 13-14 χρονια ενσωματωμενα απο τα windows vista ? δεν ηξερες τις φωντηικες εντολες ; απο τα windows 98se υπαρχει resource kit για να το συμπεριλαβεις στον υπολογιστη σου , δεν ηξερες τα virtual desktop ? 40 kilobyte προγραμμα ειναι απο την μικροαπαλη και καθεται στο site της εδω και πανω απο δεκαετια , τι η αγνοια σου δεν σε φωτησε να ψαξεις που επρεπε να στο φερουν με το ζορι στα μουτρα για να δεις οτι υπαρχει ; και αν ειναι το directx ,ε λοιπον σαν παιδι σε διαχειριζονται απειλοντας οτι θα σου παρουν το παιχνιδι σου αν δεν γινεις πελατακος τους ακολουθοντας την μοδα . δεν λεω ποτε σε κανενα να μην δοκιμασει κατι , αλλα την λεω σε καθε εναν που θα δοκιμασει κατι , θα φαει την φολα και για να μην φανει χαμενος , θα γλυφει και τα δαχτυλα του Φόλες, δαχτυλάκια και ένας τύπος που δυσκολεύεται να γράψει Ελληνικά. Έτοιμη η σαλάτα του καλού γνώστη των πραγμάτων. Τι σχέση έχουν τα πράγματα που προσπαθείς να συγκρίνεις; Metro Apps vs Gadgets (aka widgets) Φωνητικές Εντολές vs Cortana (https://en.wikipedia.org/wiki/Intelligent_personal_assistant) Virtual Desktop vs Virtual Desktop (εδώ έπεσες λίγο πιο κοντά αν και δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους) Όριμε! Το DirectX δεν είναι μόνο για παιχνίδια! Και υπάρχει από το 1995. Απο τότε δεν έχεις κάνει αναβάθμιση ε; Μάθε να συζητάς και μην κάνεις όπως μερικοί μερικοί: "ουστ, μπρρ, ουουου, πρόβατα, παιδάκια, δεν είμαι τρολ είσαι τρολ" 2
MeTaXaS4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν λέει κάτι κακό, δεν υπάρχει κάποια "καινοτομία" στο λειτουργικό εδώ και πολλά χρόνια. Οι περισσότερες αλλαγές σε vista,7,8,8.1,10 skin based ήταν. Σίγουρα είναι καλύτερα αλλά δεν αξίζει τα έξτρα λεφτά αν δεν τα έδινε τσάμπα σε κατόχους 7,8,8.1 ΥΓ: Δεν έχω χρησιμοποιήσει Windows 10, αλλά από τις λίγες εικόνες που έχω δει δεν μου αρέσουν. Θέλω πίσω το Tiled Menu (πως λέγεται). Μλκια που το βάλανε στο Start. Λογικά θα κάτσω με τα W8.1 όπως είπε και ο alex-gate-7-1925 μπορείς να το ρυθμίσεις.
jazzu4ia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ...δυστυχώς είναι γενικότερο πρόβλημα σχεδόν όλων εμάς των χρηστών του ινσόμνια... ...επειδή είμαστε όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστήρα & διαβάζουμε γιά την τεχνολογία, νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα και ακόμα χειρότερα ότι έχουμε την απόλυτα σωστή άποψη για όλα... ...γενικά οι tech freaks παίζει να είμαστε οι πιό αντιπαθητικοί ξερόλες του διαδικτύου... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα