Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Αντιπρόεδρος του τμήματος Σχεδιασμού της Google, Matias Duarte επιτέθηκε δημοσίως στην Microsoft και στα Windows 10 στο Twitter, λέγοντας πως αφού δοκίμασε το Surface Pro 4 με Windows 10, κατά την άποψη του, του έδωσαν την εντύπωση των “XP με ένα επίπεδο στον σχεδιασμό skin”.

Το σχετικό tweet ενεργοποίησε μεγάλη ανταπόκριση για να συνεχίσει με ένα δεύτερο tweet που έλεγε “Windows 10; Πιο πολύ Windows 10 χρόνια πριν!”.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε ότι τα tweets του ήταν “overly clever tweetbait” και πως "πάντα του άρεσε αυτό που επιχείρησε να κάνει η Microsoft με τα Windows 8, να αλλάξει παράδειγμα”.

Επίσης είπε ότι τα Windows 8 ήταν περισσότερο “καλογυαλισμένα” σε σχέση με τα Windows 10. Στην συνέχεια διευρκίνησε ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση των Windows 10 και πως είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που λειτουργούν, όπως τα XP δηλαδή. Καταλαβαίνει λέει πως αυτό είναι “feature” για κάποιους, αλλά όχι και για εκείνον.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Matias Duarte είναι η κυρίαρχη προσωπικότητα πίσω από τον σχεδιασμό Material Design της Google, που βλέπουμε στις περισσότερες υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Στην συνέχεια διευρκίνησε ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση των Windows 10 και πως είναι απογοητευμένος από τον τρόπου που λειτουργούν, όπως τα XP. Καταλαβαίνει πως αυτό είναι “feature” για κάποιους, αλλά όχι και για εκείνον.

Πριν αρχίσει ο πόλεμος των OS's για το ποιο είναι καλύτερο ας συμφωνήσουμε όλοι με την παραπάνω παράγραφο.

Σε κάποιους αρέσουν τα 10άρια σε κάποιους άλλους όχι, το ίδιο ισχύει και για το OS X και τις διανομές Linux. 

• Like 3
Δημοσ.

Τι ειναι το chrome os ? Xaxaaxa

Eνταξει το να σχολεισαι δημοσιως με τα προιοντα αντιπαλης εταιριας ισα ισα για να προκαλεσεις ειναι τραγικο παντως ,και αυτο η samsung το εχει κανει τεχνη ,μεχρι και σποτ στην αμερικανικη tv βγαζει.

• Like 1
Δημοσ.

φαινεται πως διαβασε τα τρολς του ινσομνια στο διπλανο θρεντ και ειπε να γραψει κι αυτος μια χαριτωμενια

• Like 6
Δημοσ.

μωρε ενταξει ας υπαρχουν πολλες επιλογες λειτουργικων και ο καθενας να χρησιμοποιει οποιο του ταιριαζει. οχι ομως με το ζορι (λογω μοδας ή καινουργηλας) αλλά απο επιλογη.

(το ιδιο με ολα  τα πραγματα που επιλεγουμε)

Δημοσ.

απο το ντύσιμο και την έκφραση του καταλαβαίνεις την σοβαρότητα του......ρε googlιτσα φτιάξε ένα σοβαρό λειτουργικό για pc και μετά μίλα,μη μου βγάζεις τα παιχνιδάκια τώρα και μου το παίζεις κριτής μιας σοβαρής δουλειάς,γιατί πέρα απο τα κινητά δεν υπάρχεις σε άλλη συσκευή υπολογιστή.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση το φτυάρι (μέσα απο τον εκπρόσωπο) της google. Η μικρομαλακή με τα win 10 μπαίνει σε ξένα χωράφια.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός ο Duarte. Skinned Windows ειναι τα 10αρια. Η MS υπαναχώρησε στις πιέσεις υπερηλικων δημοσιών υπαλληλων που δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα.

Η τεχνολογία ομως με τις αγκυλώσεις δεν συμβαδίζουν...

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ για τα 10. Είμαι σίγουρος πως και ο Bill Gates το ίδιο θα αισθάνεται. Έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως ένα από τα λειτουργικά τους συστήματα ήταν μεγάλο λάθος (το είχε πει δημοσίως για τα Vista), είμαι σίγουρος πως δεν θα διστάσει να το ξαναπεί για τα 10 μόλις βγει νέα έκδοση. *Δεν θα σχολιάσω για chrome os γιατί δεν το έχω δοκιμάσει και δεν με ενδιαφέρουν.

• Like 4
Δημοσ.

Μιλάει ο κύριος Google και σχολιάζει αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτός χρησιμοποιεί windows στην καθημερινότητα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...