Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς? Πάλι υψηλές θερμοκρασσίες έχεις?

Τα προβλήματα για τα οποία έκανα το ποστ δεν ήταν οι θερμοκρασίες, αυτές μετά βρέθηκαν lol 

Ας δούμε ένα ένα τα προβλήματα: 

1. Κάποιες φορές, συνήθως όταν έχω ανοιχτά παραπάνω από 2 παράθυρα με βίντεο στο youtube ή λειτουργώ προγράμματα όπως Adobe Premiere και After Effects, η οθόνη αναβοσβήνει, κάποιες φορές μάλιστα σκοτεινιάζει τελείως ενώ εγώ μπορώ να ακούσω ότι από πίσω το pc λειτουργεί κανονικά, κάποιες φορές σβήνει και χάνω και τον ήχο και πρέπει να κάνω restart για να φτιάξει. Άλλες φορές φτιάχνει με ένα ctrl alt delete αλλά συνήθως θέλει restart. 

Όταν σβήνει, δηλαδή σκοτεινιάζει κάποιες φορές μου δείχνει πάνω δεξιά την ανάλυση να αναβοσβήνει και αυτή και είναι η ίδια ανάλυση που έχω και όταν λειτουργεί κανονικά. Full HD 60 hz. Κοίταξα το manual και η τηλεόραση τα σηκώνει κανονικά. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ειδικά στο after effects γίνεται χαμός. Μου το κάνει και σε κάποια παιχνίδια, είτε σκοτεινιάζει, είτε κάνει minimise μόνο του στην επιφάνεια εργασίας όταν κάνω click στο παιχνίδι. 

2. Δεν μπορώ να αναβαθμίσω τους Drivers της κάρτας γραφικών. Όταν ανοίγω το GeForce Experience αυτό Crasharει αν και έχει εντοπίσει ότι υπάρχει update. Το έκανα clean install πάλι το ίδιο. Το έβγαλα τελείως και κατέβασα τους Drivers μόνος μου αλλά δεν γίνονται install, γίνεται το πρώτο βήμα και μετά κλείνει ο installer και δεν συνεχίζει ποτέ. Δοκίμασαν με το ειδικό πρόγραμμα και έβγαλα όλους τους drivers που είχα για καθαρό νέο πέρασμα τους αλλά πάλι το ίδιο γινόταν με το install. 

3. Οι Drivers δεν είναι μόνοι που δεν γίνονται εγκατάσταση. Πχ ενώ το spotify το έκανε κανονικά install, μετά έβγαλα το flash και πήγα να το ξαναβάλω και σε αυτή την περίπτωση ο installer κοβόταν ξαφνικά. 

Ολα αυτά γίνονται είτε έχω την Onboard κάρτα ενεργή είτε ανενεργή. Έκανα την TV update στο τελευταίο Software. Η σύνδεσή της γίνεται στην θύρα HDMI αλλά έχει και  μια HDMI (DVI) όταν συνδέω εκεί το καλώδιο και τα προβλήματα συνεχίζονται και η εικόνα δεν είναι καλή. 

Έχει κανείς καμία ιδέα; Γιατί πραγματικά έχω σκάσει να βρω λύση. 

Σήμερα παρατήρησα και άλλο πρόβλημα... ότι clients έχω για torrent...δεν δουλέυουν. Το Deluge δουλεύει αλλά κατεβάζει με 10 kb αρχείο κάθε αρχείο και το Utorrent απλά κολλάει και εν λειτουργει

Δημοσ.

Το τσέκαρα.. τίποτα.. η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα προβλήματα έχουν να κάνουν με το γραφιστικό κομμάτι. Το flash που κρασάρει αν τρέχει μαζί ο οποιοσδήποτε browser με τα προγράμματα της ADOBE, ή με παιχνίδια, οι drivers και το Geforce Experience που δεν μπορούν να γίνουν εγκατάσταση αλλά άλλα προγράμματα γίνονται... Μόνο αυτό με τους torrent clients που κολλάνε δεν ξέρω πως έγινε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

UPDATE:  Τα προβλήματα συνεχίζονται αν και είναι πολύ πιο συχνά αν έχω ανοιχτό τον Chrome αντί με τον FIREFOX. νομίζω έχει να κάνει με το Flash που ο Chrome το έχει ο ίδιος ενώ ο Firefox δεν έχει (ούτε το έχω βάλει στο PC)

Τέσπα παίζοντας σήμερα Dragon Age Inquisition μου έκανε το κλασσικό crash και με πέταξε στην επιφάνεια εργασίας και σε άλλη, μικρότερη ανάλυση από που τρέχω κανονικά. Όπως μου κάνει δηλάδη και άλλες φορές, μόνο που με το DAI μου πέταξε και αυτό το μήνυμα:

12232774_10154281706179528_1716748199921

Δημοσ.

Για όποιον διαβάσει αυτό το ποστ.

Όλα τα προβλήματα. ΟΛΑ μα ΟΛΑ όμως. έφτιαξαν μόλις έκανα upgrade στα Win10... και απλό upgrade όχι clean install

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...