mitsus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εάν το πρόβλημα είναι μέσα στον χώρο σου(οριζόντια ή κάθετη καλωδίωση) ή δεν εντοπιστεί πρόβλημα κατά την επίσκεψη του τεχνικού, τότε η επίσκεψη χρεώνεται. Εάν το πρόβλημα είναι προς τα έξω(box,kv,κατανεμητή,dslam) και 1.000 φορές να έρθει τεχνικός, δεν χρεώνεται τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εάν το πρόβλημα είναι μέσα στον χώρο σου(οριζόντια ή κάθετη καλωδίωση) ή δεν εντοπιστεί πρόβλημα κατά την επίσκεψη του τεχνικού, τότε η επίσκεψη χρεώνεται. Εάν το πρόβλημα είναι προς τα έξω(box,kv,κατανεμητή,dslam) και 1.000 φορές να έρθει τεχνικός, δεν χρεώνεται τίποτα. Στην δική μου περίπτωση υπήρξε - και υπάρχει ακόμα χαμηλό κλείδωμα - ,όταν ήρθε ο τεχνικός ήμουν στα 3,5Mbps και με την αλλαγή προφίλ πήγε στα 5,5...και με χρέωσε!!!!!!!!!!!!! Τι να λέμε άλλο....
aGka8l Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εάν το πρόβλημα είναι μέσα στον χώρο σου(οριζόντια ή κάθετη καλωδίωση) ή δεν εντοπιστεί πρόβλημα κατά την επίσκεψη του τεχνικού, τότε η επίσκεψη χρεώνεται. Εάν το πρόβλημα είναι προς τα έξω(box,kv,κατανεμητή,dslam) και 1.000 φορές να έρθει τεχνικός, δεν χρεώνεται τίποτα. το δεχομαι αλλα ο καθενας δεν εχει ουτε αναλάιζερ ουτε ξερει πολλά , δε γινεται να χρεώνουν ετσι αβέρτα να ερθει την πρώτη φορά ν σου πει ειναι εκει το προβλημα φωναξε ηλεκτρολόγο αν τον φωνάξεις επειδή εισαι καθ/νος.... μεσα σε 10 μερες παλι και δεν εχεις φερει ηλεκτρολογο τοτε εκει ναι να τον χρεώσεις οχι για την πρωτη ομως...
shodan24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο είχα πάθει εγώ με forthnet. Είχε θέμα η γραμμή μου, ενώ ήμουν για 18-19mbps, έπιανα μετά βίας 2-3mbps. Φώναξα τεχνικό, έκανε μετρήσεις, μου λέει έχουν πρόβλημα τα καλώδια του σπιτιού σου, φώναξε ηλεκτρολόγο, του κάνω το ξέρω γι αυτό σε φώναξα μπας και κάνουμε κάτι, και μου κάνει δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, είναι 40 ευρώ η επίσκεψη. Κάνω τον μαλάκα λόγω αμηχανίας και τον αφήνω να φύγει. Επειδή είμαι σε πολυκατοικία και αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται εύκολα με ηλεκτρολόγο, κατεβαίνω στους διακλαδωτές της πολυκατοικίας των τηλεφώνων και διαπιστώνω ότι δίπλα από τα καλώδια του σπιτιού μου είχε άλλο ένα σετ με εφεδρικά. Βάζω μόνος μου τα εφεδρικά καλώδια, ανεβαίνω πάνω, συγχρονίζω και τσουπ 19mbps. Είμαι μαλάκας γιατί δε το έκανα εξαρχής μόνος μου, και ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας που πλήρωσα την επίσκεψη για κάτι που έφτιαξα μόνος μου. ωραιος... βαλε καμοια φωτο απο τα καλωδια εκει στους διακλαδωτες για να δω τι εκανες κ πως.... θελω να τα αλλαξω και εγω γτ εχω κακο συγχρονισμο
KINGLUCAS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ξερει κανεις καπιον τεχνικο ικανο παλαιο φαληρο να δει τον κατανεμητη κατων?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα πήρα την παρακάτω απάντηση από τους κυρίους της Wind: ''Κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ορθά χρεώθηκες την επίσκεψη τεχνικού. Οι συνδρομητές ενημερώνονται ότι ενδέχεται να χρεωθούν για την επίσκεψη του τεχνικού. Στη διάθεσή σου''. Έτσι ξερά,χωρίς την παραμικρή επεξήγηση.... Τι να λέμε άλλο...... Από την σελίδα τους στο Facebook,σε π.μ.....
SaFiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Και εμένα έχουν έρθει κατά καιρούς τεχνικοί. Πρώτη φορά με χρεώνουν,χωρίς να είναι δικό μου το θέμα. Που να έβλεπες ευκολία από μέρους του τεχνικού να μου χρεώσει την επίσκεψη. Του λέω "πως έγινε και ανέβηκε το κλείδωμα και είμαι στα 5,5Mbps"? Απάντηση: "Αααααά,σου άλλαξαν προφίλ διότι το είχαν κατεβάσει λόγω του προβλήματος της γραμμής και δεν το επανέφεραν πάλι" Μιλάμε,αυτά δεν γίνονται... H γραμμή σου και πάλι, είναι ΧΑΛΙΑ. Με 29.5dB Down Attenuation τα θεωρητικά μέγιστα είναι 16Mbit. Μιας και θεωρητικά μέγιστα δεν υφίστανται στα Ελληνικά δίκτυα, θα σου έλεγα πως ένα λογικό νούμερο είναι περίπου στα 10Mbit - 12Mbit. Εγώ θα προχωρούσα κατευθείαν σε καταγγελία, 1ον για την άσκοπη χρέωση και 2ον για την χάλια γραμμή που δεν κοίταξαν καν να βελτιώσουν...
shodan24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα πήρα την παρακάτω απάντηση από τους κυρίους της Wind: ''Κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ορθά χρεώθηκες την επίσκεψη τεχνικού. Οι συνδρομητές ενημερώνονται ότι ενδέχεται να χρεωθούν για την επίσκεψη του τεχνικού. Στη διάθεσή σου''. Έτσι ξερά,χωρίς την παραμικρή επεξήγηση.... Τι να λέμε άλλο...... Από την σελίδα τους στο Facebook,σε π.μ..... με 30 attenuation θα πρεπει να εισαι στα 2,2 χλμ οποτε να πιανεις 15,5-16 mbit τωρα πως γινετε να εχεις snr<6 και να εχεις max rate = 5,4 mbit? καποιος τεχνικος κ ειδικος σε αυτα θα σου πει πιο εμπεριστατωμενα οτι η γραμμη/δικτιο εχει μεγαλο προβλημα... μια μεσαια κατασταση θα ηταν να πιανεις 10-12 mbit κ να εχεις snr 6 - 10 τωρα πως, που, σε ποιο σημειο, κοβονται 10 ολοκληρα mbit.............. καπου το δικτυο ειναι διαλυμενο, ειτε απο την οικοδομη σου μεχρι τον ΟΤΕ, ειτε στην εσωτερικη καλωδιωση της οικοδομης/σπιτιου σου δεν ξερω, ανοιξε νεο θεμα κ ζητα να παρεις μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον που γνωριζει τεχνικες λεπτομερειες, γιατι σε πρωτη φαση η υπηρεσια που σου παρεχουν ειναι κακιστη....τουλαχιστον εγω ετσι το αντιλαμβανομαι, εκτος αν μου διαφευγει κατι... Φιλικα,
Sotosgl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα πήρα την παρακάτω απάντηση από τους κυρίους της Wind: ''Κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ορθά χρεώθηκες την επίσκεψη τεχνικού. Οι συνδρομητές ενημερώνονται ότι ενδέχεται να χρεωθούν για την επίσκεψη του τεχνικού. Στη διάθεσή σου''. Έτσι ξερά,χωρίς την παραμικρή επεξήγηση.... Τι να λέμε άλλο...... Από την σελίδα τους στο Facebook,σε π.μ..... Χοχοχοχο ειναι η ιδια σελιδα που ειπα πριν μερικα posts οτι συμφωνα με το εργαλειο τους (που εχει απο κατω αλλα 2 μαλλον) εχω σημα καμπανα στην περιοχη μου οταν 4 τετραγωνα χαροπαλευουν με το 2G Αληθεια πως παει η καταγγελια στην ΕΕΤΤ;
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα πήρα την παρακάτω απάντηση από τους κυρίους της Wind: ''Κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ορθά χρεώθηκες την επίσκεψη τεχνικού. Οι συνδρομητές ενημερώνονται ότι ενδέχεται να χρεωθούν για την επίσκεψη του τεχνικού. Στη διάθεσή σου''. Έτσι ξερά,χωρίς την παραμικρή επεξήγηση.... Τι να λέμε άλλο...... Από την σελίδα τους στο Facebook,σε π.μ..... Μισό λεφτό ρε συ. Για πάμε πάλι από την αρχή. Ήρθε τεχνικός από την wind. Σωστά? Όταν το πρόβλημα παραμένει, δηλ. δεν μπορούν να το λύσουν εκείνοι, τότε μεταβιβάζουν το αίτημα στον ΟΤΕ και αναλαμβάνει αυτός στην συνέχεια να λύσει το πρόβλημα. Εκτός και αν η Wind έχει δική της γραμμή στην περιοχή σου. Ακόμα και στην περίπτωση αυτή, επειδή υπάρχει πρόβλημα ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ. Πας αναγκαστικά σε ΕΕΤΤ διότι προφανώς προσπαθούν να σε πιάσουν κορόιδο. Και επιπλέον όχι μόνο δεν θα πληρώσεις την χρέωση, αλλά θα ζητήσεις από το διάστημα που δήλωσες βλάβη και μέχρι τώρα να μην πληρώσεις ούτε 1 λεπτο σε λογαριασμούς. Αν είμασταν σε κράτος, γιατί αυτό που έχουμε είναι κ@λοκράτος θα πρέπει να πάρεις και αποζημιωση. ΥΓ: ενημερωτικά να αναφέρω ότι προ κρίσης η Wind νοίκιαζε τα 3 μεγάλα κτήρια στο Μαρούσι(ιδιοκτησίας Βωβού). Σήμερα νοικιάζει μόνο το ένα. Επίσης δεν έχει προβεί σε καμία πρόσληψη τα τελευταία χρόνια. Τουναντίον μάλιστα έχει κάνει εθελούσιες εξόδους υπαλλήλων οι οποίοι μάλιστα πήραν αποζημίωση για να ζούν άρχοντες για 5 χρόνια. Αν μου έχει διαφύγει κάτι και έχουν γίνει προσλήψεις τον τελευταίο χρόνο, παρακαλώ ενημερώστε με.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται φεύγει καταγγελία επιτόπου με print screen,στατιστικά γραμμής...ιστορικό βλάβης και όλα τα υπόλοιπα. Ανοχή τέλος. Δεν χρωστάω ούτε 1 €,είμαι συνεπής και φέρονται έτσι ενώ συνεχίζω να έχω χάλι γραμμή. Να και τα σημερινά χάλια της γραμμής.
shodan24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο είχα πάθει εγώ με forthnet. Είχε θέμα η γραμμή μου, ενώ ήμουν για 18-19mbps, έπιανα μετά βίας 2-3mbps. Φώναξα τεχνικό, έκανε μετρήσεις, μου λέει έχουν πρόβλημα τα καλώδια του σπιτιού σου, φώναξε ηλεκτρολόγο, του κάνω το ξέρω γι αυτό σε φώναξα μπας και κάνουμε κάτι, και μου κάνει δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, είναι 40 ευρώ η επίσκεψη. Κάνω τον μαλάκα λόγω αμηχανίας και τον αφήνω να φύγει. Επειδή είμαι σε πολυκατοικία και αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται εύκολα με ηλεκτρολόγο, κατεβαίνω στους διακλαδωτές της πολυκατοικίας των τηλεφώνων και διαπιστώνω ότι δίπλα από τα καλώδια του σπιτιού μου είχε άλλο ένα σετ με εφεδρικά. Βάζω μόνος μου τα εφεδρικά καλώδια, ανεβαίνω πάνω, συγχρονίζω και τσουπ 19mbps. Είμαι μαλάκας γιατί δε το έκανα εξαρχής μόνος μου, και ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας που πλήρωσα την επίσκεψη για κάτι που έφτιαξα μόνος μου. μπορεις να βαλεις καμια φωτο ρε αδερφε, μαζι με καποια επεξηγηση ποια καλωδια αλλαξες με ποια, σε ποιο σημειο?
dimi.dimi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα, τα ιδια πραγματα και εγω εχω απο WIND. Μενω στο κεντρο στη Θεσσαλονικη και εκανα το λαθος και εκανα VDSL Πακετο μαζι κινητο κτλ κτλ. τις πρωτες μερες φυσικα και δν πιανει οσο λεει τηλεφωνα ιστοριες κακο. Μετα απο λιγο καιρο αποσυνδεσεις ολη την ωρα (40 αποσυνδεσεις σε μερικες ωρες) τηλεφωνα παλι ιστοριες κακο Σημερα που μιλαμε απο τις 12 η ωρα το βραδυ μεχρι 04.00 που ειναι τωρα παιδια δεν εχει σταματησει να κανει αποσυνδεσεις το ιντερνετ Παιρνω τηλ και μου λενε την εξης παπα*** : αλλαξε καλωδιο τηλ. που παει στη πριζα και ξανα παρε μας να δουμε τι θα γινει αλλαζω αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει, τους παιρνω τηλ και τους λεω οτι το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι δν μπορουνε να κανουνε κατι να τηλεφωνησω το πρωι μετα τις 08.00 για να δουν αν υπαρχει ακομα το προβλημα ωστε να κανουν καταγραφη γιατι λεει εκεινη την ωρα δν μπορουσανε να με κανουν καταγραφη του προβληματος ωστε να με παρει τηλ καποιος ΤΕΧΝΙΚΟΣ την επομενη μερα... (την προηγουμενη φορα με ειχαν κανει που λετε 3.00 η ωρα το βραδυ ) τελος παντων δν ξερω τι να κανω.... το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο το πρωι θα παω να κανω συνδεση στη cosmote να εχω το κεφαλι μου ησυχο και αν μου βαλουν να πληρωσω προστιμο λογου συμβολαιου θα παρουν τα αρχ.... μ. Εχω κουραστει παρα πολυ με αυτο το θεμα ξανα WIND ποτε παιδια....
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα, τα ιδια πραγματα και εγω εχω απο WIND. Μενω στο κεντρο στη Θεσσαλονικη και εκανα το λαθος και εκανα VDSL Πακετο μαζι κινητο κτλ κτλ. τις πρωτες μερες φυσικα και δν πιανει οσο λεει τηλεφωνα ιστοριες κακο. Μετα απο λιγο καιρο αποσυνδεσεις ολη την ωρα (40 αποσυνδεσεις σε μερικες ωρες) τηλεφωνα παλι ιστοριες κακο Σημερα που μιλαμε απο τις 12 η ωρα το βραδυ μεχρι 04.00 που ειναι τωρα παιδια δεν εχει σταματησει να κανει αποσυνδεσεις το ιντερνετ Παιρνω τηλ και μου λενε την εξης παπα*** : αλλαξε καλωδιο τηλ. που παει στη πριζα και ξανα παρε μας να δουμε τι θα γινει αλλαζω αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει, τους παιρνω τηλ και τους λεω οτι το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι δν μπορουνε να κανουνε κατι να τηλεφωνησω το πρωι μετα τις 08.00 για να δουν αν υπαρχει ακομα το προβλημα ωστε να κανουν καταγραφη γιατι λεει εκεινη την ωρα δν μπορουσανε να με κανουν καταγραφη του προβληματος ωστε να με παρει τηλ καποιος ΤΕΧΝΙΚΟΣ την επομενη μερα... (την προηγουμενη φορα με ειχαν κανει που λετε 3.00 η ωρα το βραδυ ) τελος παντων δν ξερω τι να κανω.... το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο το πρωι θα παω να κανω συνδεση στη cosmote να εχω το κεφαλι μου ησυχο και αν μου βαλουν να πληρωσω προστιμο λογου συμβολαιου θα παρουν τα αρχ.... μ. Εχω κουραστει παρα πολυ με αυτο το θεμα ξανα WIND ποτε παιδια.... Δεν έχει μόνο με την wind φίλε μου και επιπλέον που ξέρεις πως το πρόβλημα είναι στην wind και όχι στην καλωδίωση της πολυκατοικίας? Αύριο τους λες να στείλουν τεχνικό. Δηλ. δηλώνεις βλάβη. Μην βγάζεις βιαστικά συμπαιράσματα. Υπομονή.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα, τα ιδια πραγματα και εγω εχω απο WIND. Μενω στο κεντρο στη Θεσσαλονικη και εκανα το λαθος και εκανα VDSL Πακετο μαζι κινητο κτλ κτλ. τις πρωτες μερες φυσικα και δν πιανει οσο λεει τηλεφωνα ιστοριες κακο. Μετα απο λιγο καιρο αποσυνδεσεις ολη την ωρα (40 αποσυνδεσεις σε μερικες ωρες) τηλεφωνα παλι ιστοριες κακο Σημερα που μιλαμε απο τις 12 η ωρα το βραδυ μεχρι 04.00 που ειναι τωρα παιδια δεν εχει σταματησει να κανει αποσυνδεσεις το ιντερνετ Παιρνω τηλ και μου λενε την εξης παπα*** : αλλαξε καλωδιο τηλ. που παει στη πριζα και ξανα παρε μας να δουμε τι θα γινει αλλαζω αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει, τους παιρνω τηλ και τους λεω οτι το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι δν μπορουνε να κανουνε κατι να τηλεφωνησω το πρωι μετα τις 08.00 για να δουν αν υπαρχει ακομα το προβλημα ωστε να κανουν καταγραφη γιατι λεει εκεινη την ωρα δν μπορουσανε να με κανουν καταγραφη του προβληματος ωστε να με παρει τηλ καποιος ΤΕΧΝΙΚΟΣ την επομενη μερα... (την προηγουμενη φορα με ειχαν κανει που λετε 3.00 η ωρα το βραδυ ) τελος παντων δν ξερω τι να κανω.... το μονο σιγουρο ειναι οτι αυριο το πρωι θα παω να κανω συνδεση στη cosmote να εχω το κεφαλι μου ησυχο και αν μου βαλουν να πληρωσω προστιμο λογου συμβολαιου θα παρουν τα αρχ.... μ. Εχω κουραστει παρα πολυ με αυτο το θεμα ξανα WIND ποτε παιδια.... Πρόσεχε μην σου χρεώσουν τον τεχνικό,εγώ περιμένω απάντηση στην καταγγελία μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα