Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 H max ταχυτητα που ειχες αυτα τα 2 χρονια ηταν παντα ~5mbps ή επεσε απλα στα 3; Καταγγελια στην ΕΕΤΤ και υπομονη γιατι ηταν καθαρα δικο τους το προβλημα. Σε εμενα ηρθαν πριν κανενα μηνα 3 φορες για να φτιαξουν το προβλημα (τελικα εκαναν συνδιαστικο με τον ΟΤΕ απο το ΚΑΦΑΟ) και δεν πηραν φραγκο. όχι,είχα 8-9Mbps ,τα οποία έγιναν ανεξήγητα 5-6 και με την βλάβη 3-4 κατα τα αλλα το μονο που τους ήρθε στο μυαλό,ήταν να με χρεώσουν με την επίσκεψη άσχετα αν μου αλλαξαν προφιλ ωστε να ξαναπιασω τα ΣΟΥΠΕΡ Γουάου 5,5Mbps
teo20net Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ έχω κάτι παρόμοιο με εσένα. Έχουν στείλει 2 φορές τεχνικό αλλά δεν εχει βρεί τίποτα στο σπίτι οπότε δεν χρεώθηκα. Παρόλα αυτά με έχουν κατεβάσει στα 2Mbps και μου είπαν ότι τόσο σηκώνει η γραμμή μου (εδώ και 2.5 χρόνια ήμουν στα 8-9 με άλλους παρόχους). Και είμαι εν αναμονή για απάντηση απο την ΕΕΤΤ. Δυστυχώς με πραγματικό 1.4Mbps, πλέον ελάχιστα πράγματα μπορείς να κάνεις. Κυρίως τα βασικά. http://www.insomnia.gr/topic/587865-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82-internet-router-log/ http://www.insomnia.gr/topic/587399-wind-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85/
l3ft3r1s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για αρχή, κατέγραψε το αίτημα σου γραπτώς με ευγένεια, με λογική και επιχειρήματα. Εξήγησε δηλαδή ότι όπως προέκυψε όντως υπήρχε βλάβη, ότι η εταιρεία έκρινε αναγκαία την επίσκεψη τεχνικού και πως όντως προέβησαν σε διορθωτικές ενέργειες που προέκυψαν από τον έλεγχο του τεχνικού κλπ κλπ. Γράψε ότι άλλο θεωρείς ισχυρό και λογικό επιχείρημα, όχι απλά θέλω τα λεφτά μου πίσω. Ζήτα γραπτή απάντηση προκειμένου να κρίνεις πως θα κινηθείς από εκεί και πέρα. Όλο αυτό στείλε το στο email της wind σε πρώτη φάση. Όσες φορές εγώ ένιωσα αδικημένος και ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία, το θέμα λύθηκε σε 2-3 εργάσιμες, και ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω καταφυγεί στην ΕΕΤΤ. Την ΕΕΤΤ την κρατάω άσσο στο μανίκι για τα δύσκολα... Αν και μετά από αυτό βλέπεις ότι δεν δεν υπάρχει ανταπόκριση, τότε ναι ΕΕΤΤ κατευθείαν
Sotosgl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν εισαι υστερικος και ουρλιαζεις μπορει να βγαλεις ακρη απο καποιον εκπροσωπο αλλα και υπερβολικα καλος να εισαι ειναι στην καλυτερη 50-50.Σημερα μιλησα με τον εκπροσωπο τους στο Facebook σχετικα με το σημα κινητης στην περιοχη μου.Δινω διευθυνση τους λεω σημα κινητου μηδεν εξω και μεσα στο σπιτι.Παιρνω απαντηση οτι συμφωνα με το εργαλειο τους δεν βλεπουν προβλημα (ισως ειναι το ιδιο εργαλειο που εδειχνε οτι στην διευθυνση μου σηκωνω VDSL ). Οι υπαλληλοι θα ακολουθησουν το Script που τους εχουν δωσει χωρις παραπανω δυναμεις ή θεληση να το προωθησουν. Δυστυχως η διαδικασια μεσω ΕΕΤΤ και κοινοποιηση στην Wind της καταγγελιας σου μπορει να παρει αρκετο καιρο,καλου κακου στειλε την απο τωρα. Δοκιμασε να πας και στο καταστημα της περιοχης σου συνηθως ειναι πιο εξυπηρετικοι και παιρνουν αυτοι την Wind και γλυτωνεις και τα 0.35€ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 @teo20net,περιμένω να δω τον επόμενο λογαριασμό με την χρέωση και θα κάνω την κίνηση μου. @l3ft3r1s,σωστή παρατήρηση σου. Θα στείλω e-mail με όλα τα επιχειρήματα + ότι άλλο κρίνω σε συνημμένα. @Sotosgl,πάντα ευγενικός είμαι σε κάθε μου κίνηση. Σε ευχαριστώ για όσα προτείνεις.
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου παρομοια περιπτωση με την δικια σου. Εβαλα νεα γραμμη adsl και ηρθε ο τεχνικος να κανει την συνδεση κτλπ Μ λεει ο τεχνικος φιλε εχει θεμα η γραμμη σου εχεις μονο 3.4 down και 0.714 up Του λεω οκ τι κανουμε;παιρνει ενα τηλ και δινει την βλαβη και μ λεει σε 2-3 μερες θα εισαι οκ. Θα παει μεχρι 13-14 up κτλπ Σημερα ειναι η 2τερη μερα και ειναι στα 3.4 ακομα.περιμενω και αυριο και αν ειναι θα τους καλεσω παλι να δουμε τι θα γινει.ελπιζω να δουμε φως γιατι πληρωνουμε 24mbps που ποτε δεν τα βλεπουμε ας δουμε εστω 13-14. Εμενα ηταν η πρωτη επισκεψη που ηρθε ο τεχνικος να συνδεση το τηλεφωνο και το ιντερνετ.το τηλ ολα οκ απλα ειχε θεμα το ιντερνετ
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου παρομοια περιπτωση με την δικια σου. Εβαλα νεα γραμμη adsl και ηρθε ο τεχνικος να κανει την συνδεση κτλπ Μ λεει ο τεχνικος φιλε εχει θεμα η γραμμη σου εχεις μονο 3.4 down και 0.714 up Του λεω οκ τι κανουμε;παιρνει ενα τηλ και δινει την βλαβη και μ λεει σε 2-3 μερες θα εισαι οκ. Θα παει μεχρι 13-14 up κτλπ Σημερα ειναι η 2τερη μερα και ειναι στα 3.4 ακομα.περιμενω και αυριο και αν ειναι θα τους καλεσω παλι να δουμε τι θα γινει.ελπιζω να δουμε φως γιατι πληρωνουμε 24mbps που ποτε δεν τα βλεπουμε ας δουμε εστω 13-14. Εμενα ηταν η πρωτη επισκεψη που ηρθε ο τεχνικος να συνδεση το τηλεφωνο και το ιντερνετ.το τηλ ολα οκ απλα ειχε θεμα το ιντερνετ Οι τεχνικοί έμαθα είναι από εξωτερικό συνεργάτη - λογικά ισχύει - ,άρα είναι...ότι να'ναι. Όπου πέσεις δηλαδή. Θα ενημερώνω πάντως εδώ για το κάθε τι,ώστε να ξέρουν και άλλα άτομα τι παίζει και πως αντιμετωπίζουμε το όλο ζήτημα.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πάντως η ταχύτητα σου είναι πολύ χαμηλή έτσι και αλλιώς βάσει του attenuation. Κανονικά πρέπει να το δώσουν βλάβη στον ΟΤΕ για χαμηλή ταχύτητα, εκτός και αν είναι γενικότερο πρόβλημα της περιοχής. Σε ποια περιοχή είσαι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πάντως η ταχύτητα σου είναι πολύ χαμηλή έτσι και αλλιώς βάσει του attenuation. Κανονικά πρέπει να το δώσουν βλάβη στον ΟΤΕ για χαμηλή ταχύτητα, εκτός και αν είναι γενικότερο πρόβλημα της περιοχής. Σε ποια περιοχή είσαι; Όντως είμαι χαμηλά.
ice25 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και εσείς που λέτε να στείλει στην ΕΕΤΤ....έχετε δοκιμάσει??πριν 2-3 χρόνια είχα στείλει για πρόβλημα με την WIND.. κάνα μήνα τοτε χωρίς τηλέφωνο και ιντερνέτ!!Λοιπόν πάντα μου γύριζε το mail και έλεγε οτι το inbox είναι γεμάτο μέχρι που βαρέθηκα
Sotosgl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Φυσικα και εχουμε δοκιμασει ρε μαστορα και λυθηκε και το προβλημα μας μπαμ μπαμ. Αν δεν γουσταρεις να ακουνε την φωνουλα σου δεν σου φταιει κανεις μιας και εχουν και τηλεφωνο αλλα και διευθυνση. Μερικοι εδω μεσα postaρουν για να βοηθησουν και οχι απλα για να πεταξουν την μπουρδα τους. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου παρομοια περιπτωση με την δικια σου. Εβαλα νεα γραμμη adsl και ηρθε ο τεχνικος να κανει την συνδεση κτλπ Μ λεει ο τεχνικος φιλε εχει θεμα η γραμμη σου εχεις μονο 3.4 down και 0.714 up Του λεω οκ τι κανουμε;παιρνει ενα τηλ και δινει την βλαβη και μ λεει σε 2-3 μερες θα εισαι οκ. Θα παει μεχρι 13-14 up κτλπ Σημερα ειναι η 2τερη μερα και ειναι στα 3.4 ακομα.περιμενω και αυριο και αν ειναι θα τους καλεσω παλι να δουμε τι θα γινει.ελπιζω να δουμε φως γιατι πληρωνουμε 24mbps που ποτε δεν τα βλεπουμε ας δουμε εστω 13-14. Εμενα ηταν η πρωτη επισκεψη που ηρθε ο τεχνικος να συνδεση το τηλεφωνο και το ιντερνετ.το τηλ ολα οκ απλα ειχε θεμα το ιντερνετ Eκει ειναι η παγιδα δεν πληρωνεις 24 , πληρωνεις εως 24 αναλογα την αποσταση απο το ΑΚ 1
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εγω τα παρατησα . εμεινα με τα 8-10 mpbs σε 24 μηνες θα φυγω απο τους αθλιους
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγω πλεον εχω σταθερα 11-12 και ειμαι οκ. Δεν ασχολουμαι αλλο.κουραστηκα και βαρεθηκα.καλα δεν περιμενα και 24 να εχω αλλα εστω ενα 16-17. Τεσπα..
ChimairaX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο είχα πάθει εγώ με forthnet. Είχε θέμα η γραμμή μου, ενώ ήμουν για 18-19mbps, έπιανα μετά βίας 2-3mbps. Φώναξα τεχνικό, έκανε μετρήσεις, μου λέει έχουν πρόβλημα τα καλώδια του σπιτιού σου, φώναξε ηλεκτρολόγο, του κάνω το ξέρω γι αυτό σε φώναξα μπας και κάνουμε κάτι, και μου κάνει δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, είναι 40 ευρώ η επίσκεψη. Κάνω τον μαλάκα λόγω αμηχανίας και τον αφήνω να φύγει. Επειδή είμαι σε πολυκατοικία και αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται εύκολα με ηλεκτρολόγο, κατεβαίνω στους διακλαδωτές της πολυκατοικίας των τηλεφώνων και διαπιστώνω ότι δίπλα από τα καλώδια του σπιτιού μου είχε άλλο ένα σετ με εφεδρικά. Βάζω μόνος μου τα εφεδρικά καλώδια, ανεβαίνω πάνω, συγχρονίζω και τσουπ 19mbps. Είμαι μαλάκας γιατί δε το έκανα εξαρχής μόνος μου, και ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας που πλήρωσα την επίσκεψη για κάτι που έφτιαξα μόνος μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα