iliastra Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Εχω 2*4GB RAM της kingstom beast στα 1866 CL9. Βρίσκω σε καλη τιμη της black fury της Kingstom αλλα ειναι CL10 Θα ηθελα να ρωτησω ειναι προτιμότερο (δλδ θα δω διαφορα σε βαριες εφαρμογες) να το αφησω έτσι το συστημα ή να βάλω αλλα 8GB RAM και ας ειναι CL10...λογικα μόλις βάλω τις CL10 θα συχρονιστουν και οι υπάρχουσες καρτες στο CL10 σωστα??? υπάρχει περιπτωση να μην δουλέψουν οι κάρτες μεταξυ τους λόγω διαφορετικου συχρονισμου??
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Να κοιτάξεις να έχουν τουλάχιστον τα ίδια volt λειτουργίας...To cl θα χρονιστεί στο μεγαλύτερο (cl10 στην περίπτωσή σου)
iliastra Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ιδια Volt ειναι..... Τι ειναι ομως προτιμότερο να πάω σε μικροτερο χρονισμό και να βάλω αλλα 8 GB ή να μεινω στα 8GB και να έχω πιο γρηγορο χρονισμο??
blitzNikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να λειτουργούν όλες οι μνήμες στο ίδιο voltage. Αυτές που έχεις νομίζω λειτουργούν στο 1,5 volt. Άρα θα ψάξεις για μνήμες με ίδιο voltage. Η διαφορά μεταξύ cl9/10 δεν είναι σημαντική μπροστά στη τεράστια βελτίωση που θα έχεις, αν προσθέσεις άλλα 8g μνήμη. Ο ελεγκτής μνήμης θα τις παίξει όλες αυτόματα με cl10, χωρίς κανένα πρόβλημα.
iliastra Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν σημερα παρέλαβα τις μνήμες μου.... Τλκ δεν έχουν ιδιο voltage αλλα λειτουργουν και οι 4....δεν ξερω πως έγινε αυτό.... http://prntscr.com/8zwh95 εδω ειναι και φωτο απο το cpu-z... μπορει κάποιος να μου πει με τι ταχυτητα τρέχουν και με ποσα volt παίζουν??? γιατι στην ταχύτητα λέει για 936 και με τα volt δεν βγάζω ακρη... ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα