SIP1995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση σχετικά με το Amazon και την εγγύηση που δίνει. Έχω βρει από Γερμανία στο Amazon.de http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00R4TCGLG/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new τοG Flex 2 στα 260€, αλλά με ανησυχεί για το αν θα έχω εγγύηση και για το που θα απευθυνθώ αν πάθει κάτι το κινητό. Επίσης επειδή δεν έχω ξαναπάρει από Amazon, σου δίνουν κανονικά απόδειξη αγοράς ? Αν όχι σε περίπτωση που τη ζητήσουν από το service, τι γίνεται ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παιρνεις κανονικα αποδειξη,αλλα μερικες παραγγελιες δεν ερχονται με αποδειξη.Ωστοσο μπορεις να την εκτυπωσεις απο τον λογαριασμο σου στο site του αμαζον. Το γαλλικο/αγγλικο/ισπανικο/γερμανικο σε καλυπτει τον πρωτο χρονο εγγυησης. Ενω το ιταλικο αποσο θυμαμαι δινει 2 χρονια στα hardware components(δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο στα κινητα) Εαν χαλασει μετα τον πρωτο εγγυησης ισως εαν τους ψιλοπιεσεις μεσω Live-chat να στο αλλαξουν/επιστρεψουν τα χρηματα πισω.Αν οχι,μιλας με κατασκευαστη. Edit: Τωρα που το βλεπω,η τιμη ειναι μεσα απο warehousedeal του amazon.Δεν ξερω τι ισχυει σε αυτην την περιπτωση για την εγγυηση και δυστυχως δεν γνωριζω γερμανικα.Λογικα θα ειναι κινητο που εχει γυρισει απο αλλον πελατη και το πουλανε με discount.Εαν εχεις λογαριασμο,δεν χανεις κατι να τους ρωτησεις
SIP1995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παιρνεις κανονικα αποδειξη,αλλα μερικες παραγγελιες δεν ερχονται με αποδειξη.Ωστοσο μπορεις να την εκτυπωσεις απο τον λογαριασμο σου στο site του αμαζον. Το γαλλικο/αγγλικο/ισπανικο/γερμανικο σε καλυπτει τον πρωτο χρονο εγγυησης. Ενω το ιταλικο αποσο θυμαμαι δινει 2 χρονια στα hardware components(δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο στα κινητα) Εαν χαλασει στον 2ο χρονο εγγυησης ισως εαν τους ψιλοπιεσεις μεσω Live-chat να στο αλλαξουν/επιστρεψουν τα χρηματα πισω.Αν οχι,μιλας με κατασκευαστη Εφόσον αγοραζεται ένα προϊόν εντός Ευρώπης, λογικά δεν υπεχρεομοι να σου δώσουν 2 χρόνια εγγύησης... ? Αυτό με το live chat δε το κατάλαβα, πες ότι το κινητο θέλει φιαξιμο στο 2ο χρόνο, μπορεί να μου δώσουν και τα 260 πίσω ? Επίσης μήπως μπορείς να μου δώσεις link για live chat? Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το γνωριζω.Αλλα το αμαζον ετσι λειτουργει. Δεν γνωριζω τι παιζει στην προκειμενη περιπτωση γιατι οπως εγραψα και στο ποστ μου το κινητο φαινεται να ειναι μεταχειρισμενο. https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us?skip=true&initialIssue=cu_clouddrive&ref_=cd_home_ftcu Εδω ειναι το λινκ
SIP1995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το γνωριζω.Αλλα το αμαζον ετσι λειτουργει. Δεν γνωριζω τι παιζει στην προκειμενη περιπτωση γιατι οπως εγραψα και στο ποστ μου το κινητο φαινεται να ειναι μεταχειρισμενο. https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us?skip=true&initialIssue=cu_clouddrive&ref_=cd_home_ftcu Εδω ειναι το λινκ Πουλάνε και καινούργια, πάντως θα δω τι θα κάνω, θα μιλήσω και με την LG αν είναι. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα