Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χρησιμοποιώ περίπου 3-4 εβδομάδες. Εκτός από το dx12 για όταν βγουν κάρτες και παιχνίδια δεν έχει τίποτα θετικό και νέο χρήσιμο. η εμφάνιση για desktop είναι πισωγύρισμα, και άσχημη. cortana edge δεν δουλεύουν και κα΄τω του μετρίου. Που κατέληξε η Micosoft να κλειδώνει τον νέο browser της μόνο για windows 10, εκεί που έτρωγε πρόστιμα δισ γιατί επέβαλλε τον explorer παντού. Το store apps που θέλουν να μας επιβάλλουν για να προωθήσουν τα φορητά δεν ανταποκρίνονται στο ελάχιστο στο επίπεδο android ακόμα και τα google apps μέσω chrome είναι κλάσης ανώτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

DX12(που θα το δούμε αργότερα τι θα δώσει)+καλύτερο λειτουργικό για games για μένα (ελαφρώς καλύτερα frames από ότι στα win7).Για όλα τα υπόλοιπα μια χαρά είναι ακόμα τα win7,εξού και το dual-boot.Βέβαια ξέχασα να αναφέρω και ότι είναι πιο σφαιράτα από τα win7...

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικα τώρα τα Windows 10 είναι πολύ γρηγορότερα από τα 8 και τα 7 μαζί.

Απο τα 7 είναι υπερβολικά γρηγορότερα

Απο τα 8 είναι λιγαααακι πιο γρήγορα γιατί και τα 8 είναι πολύ γρήγορα.

• Like 2
Δημοσ.

Την χρονιά που βγήκαν τα vista, δεν ήξερα πως με λένε και ήμουν σε rave πάρτι στην Αθήνα :)

Τότε παίρνω πίσω το σχόλιο μου προς τα vista :)

Αλλά σε γενικές γραμμές εμένα μου αρέσουν τα 10, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα 7 λόγω σταθερότητας αυτή τη στιγμή.

Όταν θα αποφασίσει η Μικρομαλακήν να βγάλει επιτέλους μια final release των 10 τότε θα πάρει και τα λεφτά μου, μέχρι τότε

θα προτιμώ να βλέπω να 10άρια μόνο σε reviews στο youtube.

Δημοσ.

Εμένα πάντως η αγαπημένη μου Microsoft μου κανε αναβαθμιση από πειρατικα win 8,1  σε 10 εντελως δωρεαν!Ούτε Licence τπτ! Πως να μην την αγαπήσεις στο τέλος?? χεχε :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοί εδώ μέσα γυρίστε στο MS DOS κι αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν.

δηλαδη ακομη και αν δεν ειχε προσφερει η microsoft τα windows 10 , την αλλαγη εσυ την ειχες προγραμματισει να την κανεις ... αφου το ηθελες ... 

:blink:

Δημοσ.

φοβου την ΜΣ και δωρα φερουσα!

ο,τι και να βαλεις σε SSD, σφαιρα θα πηγαινει.

η καραμελα της γρηγορης εκκινησης και τερματισμου

εχει χασει τη γευση της πλεον :P

Δημοσ.

Αμα η microsoft εβγαζε παρομοια με τα 7αρια , οι ειδικοι εδω μεσα θα γραφατε "και πιος ο λογος να φυγω απο τα 7αρια, τα xp ειναι καλυτερα, παλι το ιδιο ακριβως design εβαλε ,κτλπ κτλπ". Ξεκοληστε απο την μιζερια και απολαυστε το καλυτερο λειτουργικο που εχει φτιαχτει μεχρι τωρα .

• Like 4
Δημοσ.

Αμα η microsoft εβγαζε παρομοια με τα 7αρια , οι ειδικοι εδω μεσα θα γραφατε "και πιος ο λογος να φυγω απο τα 7αρια, τα xp ειναι καλυτερα, παλι το ιδιο ακριβως design εβαλε ,κτλπ κτλπ". Ξεκοληστε απο την μιζερια και απολαυστε το καλυτερο λειτουργικο που εχει φτιαχτει μεχρι τωρα .

εγω το εχω δεδομενο οτι οι εταιριες στοχευουν στον εντυπωσιασμο της παιδικης αθωοτητας/αγνοιας , εσυ μαλον δεν το εχεις υποψιαστει ακομη ...

Δημοσ.

δηλαδη ακομη και αν δεν ειχε προσφερει η microsoft τα windows 10 , την αλλαγη εσυ την ειχες προγραμματισει να την κανεις ... αφου το ηθελες ... 

:blink:

Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Αφού η MS έδινε το προϊόν δωρεάν το δοκίμασα κι έμεινα ευχαριστημένος.

Δεν μου αρέσει η λογική που έχουν κάποιοι να τη λένε στους άλλους για τις επιλογές τους.

• Like 3
Δημοσ.

εγω το εχω δεδομενο οτι οι εταιριες στοχευουν στον εντυπωσιασμο της παιδικης αθωοτητας/αγνοιας , εσυ μαλον δεν το εχεις υποψιαστει ακομη ...

οκ εχεις δικιο τελικα , κριμα παντως που τα πραγματα εξελισονται θα ηταν ωραια να ειχαμε windows 98 και αυτοκινητα κατσαριδακια ακομα.Καταραμενη εξελιξη τι προβληματα μας εφερες.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να θελω να φανω φαν του linux, επειδη ακομα δουλευω dual boot και δοκιμαζω εκδοσεις μπορω να πω πως δεν υπολειπονται πουθενα σε σχεση ακομα και με τα windows 10. Σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι και πιο ελαφρια σε πορους. Αν ειχα αρκετη μνημη θα δουλευα τα windows μονο απο virtual machine και στις περιπτωσεις που οπωσδηποτε να πρεπει να τα χρησιμοποιησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...