Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι δωρεάν και βάλτε τα με το ζόρι. ειναι δωρεάν λεμε!!!

περιμένω να μάθω απο που θα αρχισει να αρμεγει την αγελαδα. κάτι πρεπει να μας χρεώσει μετά το χρόνο... τα updates δεν ειναι γτ απλα δεν μας νοιαζει. τι ειναι, τι ειναι....

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως και και γενικά μου αρέσουν, η MS έχει γίνει εκνευριστική με την προωθηση του Edge. Οτι και αν εχω κανει, ότι και αν εχω δοκιμάσει οταν παταω σε link ανοίγει με τον Edge παρα το οτι εχω default τον Chrome

Δημοσ.

Εγώ λέω να βάλετε Win95. Χωρίς πολλά bugs και χωρίς update. Με απλα start menu (που δεν παραμετροποιειτε οπως τα 10) και πολλά! Θα πάμε μπροστά! Και για όσους θέλουν Linux μια Unix έκδοση του 1990 θα σας βολέψει πιστεύω. Θα πάμε μπροστά!

• Like 15
Δημοσ.

η συνδεση σου ανηκει στη microsoft , οποτε θελει θα ανεβαζει και θα κατεβαζει οτι θελει (εκτος αν ξερεις να αρνηθεις , ολοι οι αλλοι = ψωμι ) 

Δημοσ.

Κάτσε εσύ με τα "μοντέρνα" 10 και άσε εμάς τους αρχαίους με τα 7άρια. Βρε ουστ MS με τις άθλιες κινήσεις σου!

Μα εγω θα κάτσω (δεν έχω και bugs).

Και ναι σας αφήνω με τα 7ρια σας :)

Σε κάθε screenshot από τα 10 βλέπω και αυτό το πανάθλιο Start Menu... δηλαδή τό 'χουνε καμάρι ότι έχει γεμίσει σχεδόν όλη την οθόνη; Οσο για την είδηση, απλά τραγική

Δεν σε αναγκάζει να έχεις τόσο μεγάλη.

Σε αντίθεση με τα 7 που έχεις θες δεν θες μικρη

• Like 4
Δημοσ.

είναι δωρεάν και βάλτε τα με το ζόρι. ειναι δωρεάν λεμε!!!

περιμένω να μάθω απο που θα αρχισει να αρμεγει την αγελαδα. κάτι πρεπει να μας χρεώσει μετά το χρόνο... τα updates δεν ειναι γτ απλα δεν μας νοιαζει. τι ειναι, τι ειναι....

Θα αρμεγει μόνο αν μπαίνεις στο insomnia.gr 1$ για κάθε visit στο σαιτ. Εκτός και αν γυρίσεις σε ms-dos
  • Like 4
Δημοσ.

Εγώ λέω να βάλετε Win95. Χωρίς πολλά bugs και χωρίς update. Με απλα start menu (που δεν παραμετροποιειτε οπως τα 10) και πολλά! Θα πάμε μπροστά! Και για όσους θέλουν Linux μια Unix έκδοση του 1990 θα σας βολέψει πιστεύω. Θα πάμε μπροστά!

σε προκαλω να αναφερεις τις χρησιμες καινοτομιες ακομα και απο τα win95 (η windows nt 4.1 ) και επειτα , χωρις να συμπεριλαβεις τους περιορισμους που υπηρχαν λογο της πολιτικης της microsoft για να πουλησει .

τι δεν καναν τα win95 που το κανουν τα win10 .

(64 bit , υποστηριξη μεγαλης μνημης και  μεγαλων δισκων  , και directx ) . και σαφως περισσοτερη σταθεροτητα (που εχει επιτευχθει απο τα win2000 τα οποια καλυπτουν τους περισσοτερους περιορισμους -εκτος απο το directx-)

υποψην , εχουν περασει 20 χρονια απο τα win95 , και 15 απο τα 2000 .  

ποια ειναι τα επιτευγματα ; οεο ; 

• Like 1
Δημοσ.

σε προκαλω να αναφερεις τις χρησιμες καινοτομιες ακομα και απο τα win95 (η windows nt 4.1 ) και επειτα , χωρις να συμπεριλαβεις τους περιορισμους που υπηρχαν λογο της πολιτικης της microsoft για να πουλησει .

τι δεν καναν τα win95 που το κανουν τα win10 .

(64 bit , υποστηριξη μεγαλης μνημης και μεγαλων δισκων , και directx ) . και σαφως περισσοτερη σταθεροτητα (που εχει επιτευχθει απο τα win2000 τα οποια καλυπτουν τους περισσοτερους περιορισμους -εκτος απο το directx-)

υποψην , εχουν περασει 20 χρονια απο τα win95 , και 15 απο τα 2000 .

ποια ειναι τα επιτευγματα ; οεο ;

Αν δεν μπορείς να τα δεις σε προκαλώ να γυρίσεις πίσω στα Windows 95 :)
  • Like 9
Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να τα δεις σε προκαλώ να γυρίσεις πίσω στα Windows 95 :)

:)

δεν τα υποστηριζουν πλεον ουτε για drivers, δεν ξερω αν εχεις προσεξει οτι οι εταιριες συνεργαζονται μεταξυ τους με σκοπο το κερδος , ενω οι καταναλωτες καθομαστε και σκουζουμε o ενας στον αλλον (με αποτελεσμα την χασουρα ) .

τα xp παντως , τα εχω σε 5 απο τα 12 μηχανηματα ( εχω και 2 λινουξ , και 3 win7 για λογους μνημης 8gb στα 2 και στο ενα για να δοκιμαζω παιχνιδια , ενα win8,1 που το εβαλα για να δοκιμασω το touch screen (δεν ειναι επιτηχημενο και μαλον θα γυρισω και αυτο το μηχανημα σε xp ) και ενα που ειναι χωρις λειτουργικο για δοκιμες hardware .

παντως κατα καιρους , κανω κανα virtual machine με win98 se ,ετσι για να δω πως παει και τι τρεχει .

300 mb εγκατασταση λειτουργικου ενω τωρα θελουν 15 gb και 1 gb μνημη για να κουνιεται ο κερσορας . 

πραγματικα θα ηθελα να ακουσω το τι ξεχωριστο εχει συναντησει καποιος με τα win10 . εκτος απο προβληματα και αλλη μια διασκευη του ιδιου desktop . 

• Like 3
Δημοσ.

:)

δεν τα υποστηριζουν πλεον ουτε για drivers, δεν ξερω αν εχεις προσεξει οτι οι εταιριες συνεργαζονται μεταξυ τους με σκοπο το κερδος , ενω οι καταναλωτες καθομαστε και σκουζουμε o ενας στον αλλον (με αποτελεσμα την χασουρα ) .

τα xp παντως , τα εχω σε 5 απο τα 12 μηχανηματα ( εχω και 2 λινουξ , και 3 win7 για λογους μνημης 8gb στα 2 και στο ενα για να δοκιμαζω παιχνιδια , ενα win8,1 που το εβαλα για να δοκιμασω το touch screen (δεν ειναι επιτηχημενο και μαλον θα γυρισω και αυτο το μηχανημα σε xp ) και ενα που ειναι χωρις λειτουργικο για δοκιμες hardware .

Καλά κάνουν οι εταιρείες. Γιατί να χάσουν λεφτά; Και μεις το ίδιο θα κάναμε:)

Εγω έχω βάλει γύρω στα 12 λαπτοπς τα win10 και μόνο ένας είχε θεματακια, αλλά με ένα restart έστρωσε.

Totally agreed with @tulipas .

Tulipas φορ πρεσιντεντ!
  • Like 1
Δημοσ.

πραγματικα θα ηθελα να ακουσω το τι ξεχωριστο εχει συναντησει καποιος με τα win10 . εκτος απο προβληματα και αλλη μια διασκευη του ιδιου desktop . 

Ε πως! έχει live tiles στο start sc... menu! Τα Windows 95 δεν έχουν!

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα μερικά bugs παρα τα αρχαία 7. Δεν μπορω να τα βλέπω άλλο.

Να φανταστώ ήσουν από τους πρώτους που έβαλαν windows vista όταν βγήκαν και το διατυμπάνιζες παντού με καμάρι.

Ξυρίστε τα μουστάκια, πλέον μόνο τα χιπστέρια έχουν. :P

No comment...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...