Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παρόχους φαντάζομαι

Από τη στιγμή που και αριθμό μπορώ να έχω και καλώδια έχει στη γειτονιά, τι θα πει δεν έχει γραμμή;

Γραμμή σημαίνει δεν υπάρχει "σύρμα"καλώδιο πως αλλιώς να το πω

Το δικτυο το διαχειρίζεται αποκλειστικά ο οτε, αν δεν υπάρχει δικτυο στο σπιτι σου δεν υπάρχει παροχος που να σου προσφέρει ιντερνετ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου είναι ότι χρειάζεσαι ενίσχυση εισαγωγης.

Δηλαδή υπάρχει έλλειψη last mile (ακραίου δικτύου) και μάλλον θα περιμένεις για πολύ.

Επίσης, επειδή το ΕΛΕΟΣ έχει γίνει πασατέμπος μάλλον, καλό είναι να ενημερωθείς από τεχνικό προιστάμενο ποιος είναι ο λόγος που υπάρχει η έλλειψη last mile για να ξέρεις αν (τονίζω το "αν" και πως μπορείς να κινηθείς).

Ενδεικτικό παράδειγμα. Συνήθεις λόγοι που οδηγούν σε έλλειψη last mile είναι α) δήμαρχος/δήμος (δες Περιστέρι), β) κατασκευαστής κτιρίου ("έκοψε" παραπάνω διαμερίσματα), γ) καθυστέρησε στο deadline με τον οτε ο πρώτος ηλεκτρολόγος, δ) ο "ξύπνιος" γείτονας έχει βάλη γραμμή πχ. στο δώμα που δεν είχε προβλεφθεί (βλέπε και (β) που αναφέρω παραπάνω) ή στο κοτέτσι του και άλλα..

Καλό κουράγιο.

(edit: επίσης δεν υπάρχει πάροχος με το όνομα πΟΤΕ :rolleyes:  )

Δημοσ.

Οι λόγοι που παρέθεσες (και είναι σωστοί) δείχνουν προβλήματα από την μεριά των ιδιοκτητών. Το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.

Υπάρχουν θέματα και από την μεριά του ΟΤΕ, που έχοντας περάσει σε μια περιοχή καλώδια για οικοδομές 2-3 ορόφων, εν τούτοις αν και σήμερα (30+ χρόνια μετά) το 90% αυτών έγιναν πολυκατοικίες τουλάχιστον 5-6 ορόφων, δεν έκανε καμία απολύτως αναβάθμιση του δικτύου του

Για να μην αναφέρουμε παραδείγματα που ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, οικοδομές συνδέονται με εξωτερικά box που τρέχουν από το ένα στο άλλο σε γειτονικά κτίρια και δεν επαρκούν, με κοινή πρακτική να είναι η χρήση φερέσυχνων.

Δημοσ.

Παιδιά διόροφο ειναι το κτήριο και οι προηγούμενοι είχαν κανονικά. Αν βρω τεχνικό θα ρωτησω. Είχα ΟΤΕ παρά πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα. Στο παλιό σπίτι ειχα 19.4 mbit σταθερά, και χωρίς αποσυνδέσεις

Δημοσ.

Πάντως θυγατρική να απορροφάει την μαμά εταιρία δεν το βλέπεις και συχνά.Εξαφάνισαν κάθε Ελληνικό στοιχείο πλέον.

Δεν έγινε αυτό ακριβώς, οι εταιρίες παραμένουν ξεχωριστές, κοινή εμπορική ονομασία (ή κοινό brand name) ονομάζεται αυτό που έγινε. To ίδιο έγινε και με την HOL που πλέον έχει εμπορικά το όνομα Vodafone.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

365 μερες του χρονου και ειχα 300 μερες βλαβες και εμενα χωρις τηλ.....Εφυγα απο ΟΤΕ,χωρις να αλλαξω τιποτα και εχω ιντερνετ,χαμηλο μεν λογο αποστασης,αλλα εχω...

ΟΤΕ ,στραβωσετε δεν στραβωσετε ,ειστε για τα μπαζα...ευγενικα..

Δημοσ.

365 μερες του χρονου και ειχα 300 μερες βλαβες και εμενα χωρις τηλ.....Εφυγα απο ΟΤΕ,χωρις να αλλαξω τιποτα και εχω ιντερνετ,χαμηλο μεν λογο αποστασης,αλλα εχω...

ΟΤΕ ,στραβωσετε δεν στραβωσετε ,ειστε για τα μπαζα...ευγενικα..

Που κολλας εσυ τωρα με το πρόβλημα του ανθρώπου που άνοιξε το θεμα?

Δημοσ.

Μήπως έφτασε ο κόμπος στο χτένι; Μήπως να φύγω και να πάω αλλού; Δεν μπορώ άλλο να περιμένω, αλλά σκέφτομαι αν δεν έχει ο chief πως θα έχουν γραμμές οι υπόλοιποι;

Δημοσ.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Πήρα τηλέφωνο στο 13888. Είχα να πάρω καιρό να δω τι κάνουν, μου λέει το παλικάρι στη γραμμή, έχει ΑΚΥΡΩΘΕΙ η αίτηση. Είμαι σε φάση, και λέω, μα ούτε καν μια ειδοποίηση, γιατί; Μου είπε δεν έχει ιδέα, και τελικά έκανα νέα αίτηση και περιμένω να δω φως. 

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια έχω ΟΤΕ και στο σπιτι μου (Πετρουπολη) και στο μαγαζι (Αγ.Αντώνιος Περιστερι) ,

και μαλιστα στο σπιτι έχω ΟΤΕ απο το 2003.

Και στις δύο περιπτώσεις πανε σφαιρα , ειδικα στο Περιστερι είχα 50άρα αλλα την κατεβασα γιατι δεν την σηκωνε , οπότε στα 30 πιανω 29.

Δεν καταλαβαινω πως μερικοι εχουν παράπονα , εμένα πάντα ο ΟΤΕ ήτανε άψογος με την παρτη μου.

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια έχω ΟΤΕ και στο σπιτι μου (Πετρουπολη) και στο μαγαζι (Αγ.Αντώνιος Περιστερι) ,

και μαλιστα στο σπιτι έχω ΟΤΕ απο το 2003.

Και στις δύο περιπτώσεις πανε σφαιρα , ειδικα στο Περιστερι είχα 50άρα αλλα την κατεβασα γιατι δεν την σηκωνε , οπότε στα 30 πιανω 29.

Δεν καταλαβαινω πως μερικοι εχουν παράπονα , εμένα πάντα ο ΟΤΕ ήτανε άψογος με την παρτη μου.

Τι δεν καταλαβαίνεις απο την πρόταση "δεν υπάρχει δίκτυο" και τι σχέση έχουν οι ταχύτητες με το θέμα του ts o οποίος δεν εχει καν ίντερνετ

Δημοσ.

Μήπως έφτασε ο κόμπος στο χτένι; Μήπως να φύγω και να πάω αλλού; Δεν μπορώ άλλο να περιμένω, αλλά σκέφτομαι αν δεν έχει ο chief πως θα έχουν γραμμές οι υπόλοιποι;

Οι γραμμές είναι κοινές για όλους.

όπου και να πας το ίδιο πρόβλημα θα συναντήσεις.

Δημοσ.

Οι γραμμές είναι κοινές για όλους.

όπου και να πας το ίδιο πρόβλημα θα συναντήσεις.

...και χειρότερα, μετα θα σου λενε ο οτε φταίει, ο οτε θα λεει ο παροχος φταίει κλπ

Δεν υπάρχει λυση στο πρόβλημα σου, σου ειπα και στο πρωτο ποστ θα περιμένεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

ή φρόντισε να πάρεις από κανένα γείτονα και να τα πληρώνετε μισα μισα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...