Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα! Έχω κάνει αίτηση για internet στον πΟΤΕ από την 24αρτη του Σεπτεμβρίου. Μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει ούτε ένα τηλέφωνο από τεχνικό του ΟΤΕ για τη σύνδεση του internet σπίτι μου. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν έχουν νούμερο για να μου δώσουν στην περιοχή μου. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Μιλάμε για 9.9 εκατομμυρίους συνδυασμούς αριθμών και δεν έχουν να μου δώσουν ένα. Για την ιστορία μένω στο Δάσος Χαϊδαρίου. Τι να κάνω; 42 ημέρες μετά μου λένε ότι είμαι ακόμα σε γραμμή προτεραιότητας.
MSSB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ειλικρινά, δεν έχω ξανά ακούσει πάροχος και δε ο ΟΤΕ (sorry Cosmote), να μην έχει να δώσει νούμερο. Κλείστε το μαγαζί καλύτερα να τελειώνουμε. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Όταν λένε αριθμό εννοούν γραμμή φαντάζομαι.Δεν μπορώ να καταλάβω ο τεχνικός του ΟΤΕ που περνάει από τη γειτονιά κάθε μέρα τι κάνει; Συνδέει νέες γραμμές και εμένα με έχει χεσμενο;
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επειδη εχω φιλο που μενει στο Δασος η ταχυτητα που θα εχεις θα ειναι ελεεινη απλα ενημερωνω ...
alldaynews Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πάντως θυγατρική να απορροφάει την μαμά εταιρία δεν το βλέπεις και συχνά.Εξαφάνισαν κάθε Ελληνικό στοιχείο πλέον.
selianx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω ο τεχνικός του ΟΤΕ που περνάει από τη γειτονιά κάθε μέρα τι κάνει; Συνδέει νέες γραμμές και εμένα με έχει χεσμενο; Αυτό δε το γνωρίζω, αλλά εγώ πριν 4 μήνες που μετακόμισα, λίγο πριν κοίταξα αν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή και από όσο είχα καταλάβει ήταν σε φάση "αν κόψει κανείς το τηλέφωνο όταν ελευθερωθεί, θα πάρει γραμμή όποιος έχει προτεραιότητα ή περιμένετε να γίνει αναβάθμιση στην περιοχή σας για να μπουν και άλλες διαθέσιμες γραμμές". Ευτυχώς για εμένα τελικά ο προηγούμενος νοικιάρης είχε τηλέφωνο οπότε στο σπίτι υπήρχε ήδη η γραμμή.
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επειδη εχω φιλο που μενει στο Δασος η ταχυτητα που θα εχεις θα ειναι ελεεινη απλα ενημερωνω ...12 έχει ο από πάνω, ποσό πιο κάτω να έχω;
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 12 έχει ο από πάνω, ποσό πιο κάτω να έχω; Εισαι σιγουρος πως εισαι στο Δασος? μηπως εισαι στα συνορα με το Χαιδαρι και το λες Δασος?
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εισαι σιγουρος πως εισαι στο Δασος? μηπως εισαι στα συνορα με το Χαιδαρι και το λες Δασος?Δάσος είμαι, αν ξέρεις γύρω από τον πεζόδρομοΑυτό δε το γνωρίζω, αλλά εγώ πριν 4 μήνες που μετακόμισα, λίγο πριν κοίταξα αν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή και από όσο είχα καταλάβει ήταν σε φάση "αν κόψει κανείς το τηλέφωνο όταν ελευθερωθεί, θα πάρει γραμμή όποιος έχει προτεραιότητα ή περιμένετε να γίνει αναβάθμιση στην περιοχή σας για να μπουν και άλλες διαθέσιμες γραμμές". Ευτυχώς για εμένα τελικά ο προηγούμενος νοικιάρης είχε τηλέφωνο οπότε στο σπίτι υπήρχε ήδη η γραμμή.Το ίδιο.
morby Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είναι χάλι μαύρο, σε πολλά σημεία ο ΟΤΕ δεν έχει γραμμές
jkoukos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο. Άλλο να υπάρχει φυσική γραμμή από τον κατανεμητή της οικοδομής μέχρι το διαμέρισμα και άλλο αν σε αυτή είναι ενεργοποιημένη η σύνδεση (δηλαδή ο αριθμός). Αν η περιοχή σου έχει πρόβλημα με διαθεσιμότητα γραμμών (δηλαδή ενεργών συνδέσεων) και ο προηγούμενος νοικάρης διέκοψε την σύνδεση, τότε αυτή δόθηκε στον πρώτο της λίστας προτεραιότητας και εσύ μπαίνεις στη σειρά. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, παρά μόνον υπομονή μέχρι να έρθει η σειρά σου ή να γίνει αναβάθμιση στην περιοχή σου. Όσο και να σου φαίνεται παράξενο είναι σχετικά συχνό το φαινόμενο και υπάρχει και παραλλαγή του με το να πάρεις τηλεφωνική σύνδεση αλλά όχι xDSL (αν κάνουν χρήση PCM/φερέσυχνα).
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν εχει γραμμές (και οχι νουμερο) τοτε τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα, μπορει να σου παρει και χρονο για να παρεις γραμμη
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παρόχους φαντάζομαι Από τη στιγμή που και αριθμό μπορώ να έχω και καλώδια έχει στη γειτονιά, τι θα πει δεν έχει γραμμή;
jkoukos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Η τηλεφωνία έρχεται με χάλκινο καλώδιο (πολλαπλών ζευγών) από το αστικό κέντρο, μέσω μιας υπαίθριας καμπίνας, στο σπίτι σου.Όλη αυτή η διαδρομή ανήκει στον ΟΤΕ και οι πάροχοι νοικιάζουν κάθε ζεύγος για να δώσουν σύνδεση στους πελάτες τους. Όταν λέει ότι δεν υπάρχει γραμμή για να σου δώσει τηλεφωνική σύνδεση, συνήθως δεν υπάρχει ελεύθερο ζεύγος από την καμπίνα μέχρι το σπίτι σου ή σπανιότερα από το αστικό κέντρο μέχρι την καμπίνα. Το ότι υπάρχουν καλώδια στην γειτονιά, δεν σημαίνει ότι υπάρχει ελεύθερο ζεύγος ώστε να ενεργοποιήσεις πάνω σ' αυτό τον τηλεφωνικό αριθμό που έχεις και θα τον κάνεις μεταφορά στη νέα διεύθυνση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα