aekoriginal21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει μέλλον η υπηρεσία για όλους όσους δεν πληρώνουν απλά. Η Google σου δίνει 15gb και απεριόριστο χώρο φωτογραφιών και video. Αψυχολόγητη ενέργεια απο την ms που σίγουρα θα της βγεί σε κακό. Πολύς κόσμος θα αλλάξει provider.
Typhoon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επίσης λέει ότι όσοι έχουν ήδη λογαριασμούς δεν επηρεάζονται, οπότε δεν ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν περί ρήξης εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες πελάτες. Πέρα από αυτό βέβαια είναι όντως αρνητική εξέλιξη. Να υπάρχει κάποιο όριο δεν είναι κακό, αλλά 5GB δεν είναι και τόσα πολλά.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μετα δηλαδη να μην πω για το iCloud οτι συμφερει και βολευει? Υποψην οτι τα επαγγελματικα μου αρχεια τα εχω στο Onedrive
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επίσης λέει ότι όσοι έχουν ήδη λογαριασμούς δεν επηρεάζονται, οπότε δεν ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν περί ρήξης εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες πελάτες. Πέρα από αυτό βέβαια είναι όντως αρνητική εξέλιξη. Να υπάρχει κάποιο όριο δεν είναι κακό, αλλά 5GB δεν είναι και τόσα πολλά. Γράφει ξεκάθαρα πως κι αυτοί, μετά απο 12 μήνες θα πέσουν στα 5gb, αν δεν διαλέξουν πλάνο επι πληρωμή..
Typhoon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επίσης λέει ότι όσοι έχουν ήδη λογαριασμούς δεν επηρεάζονται, οπότε δεν ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν περί ρήξης εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες πελάτες. Πέρα από αυτό βέβαια είναι όντως αρνητική εξέλιξη. Να υπάρχει κάποιο όριο δεν είναι κακό, αλλά 5GB δεν είναι και τόσα πολλά.
jim_p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη απο τα 30 που ειμαι σημερα και εχω πιασει τα ~2, θα με πανε στα 5?! Αντιο ms τοτε!
Pappous84 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι υπαρχει κοσμος που χρησιμοποιει αυτα τα πραγματα!...
Tragic! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το τραγελαφικό της όλης φάσης είναι ότι εφόσον γνωρίζουν ποιοι χρήστες κάνουν κατάχρηση ακριβώς πόσου χώρου και για ποιο λόγο, γιατί δεν περιορίζουν αυτή τη "μικρή μερίδα" όπως λένε και χαλάνε το κέφι των υπόλοιπων (Της μεγάλης μερίδας και καλά); 2
aouaas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Επίσης λέει ότι όσοι έχουν ήδη λογαριασμούς δεν επηρεάζονται, οπότε δεν ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν περί ρήξης εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες πελάτες. Πέρα από αυτό βέβαια είναι όντως αρνητική εξέλιξη. Να υπάρχει κάποιο όριο δεν είναι κακό, αλλά 5GB δεν είναι και τόσα πολλά. Γράφει ξεκάθαρα πως κι αυτοί, μετά απο 12 μήνες θα πέσουν στα 5gb, αν δεν διαλέξουν πλάνο επι πληρωμή.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Την βλέπω ήδη την δουλειά. Σε κανα χρόνο θα εμφανιστεί ενα μήνυμα στους κατόχους αναβαθμισμένων windows 10, θα τους ευχαριστεί που επέλεξαν Microsoft, και απο κάτω θα βγάζει πεδίο για να βάλεις την πιστωτική σου κάρτα, για χρέωση ετήσιας συνδρομής.
Shadowjump Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μμμ... καλα εκανα και δεν μου αρεσε το OneDrive εξ' αρχης. Google Drive + Dropbox. Τα καλυτερα.
hyperspaced Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Microsoft: "Επειδή κάποιοι ανέβαζαν 75ΤΒ στη συνδρομητική υπηρεσία, θα κόψουμε (και) τους δωρεάν από τα 15GB στα 5GB." !!! Πολύ βολική η εξέλιξη! Λες και ολόκληρη M$ δεν μπορεί να φτιάξει έναν αλγόριθμο για να εφαρμόζει το fair use... Από την άλλη, αυτό που λέει η είδηση, που είναι και το πιο σημαντικό, είναι ότι η M$ γνωρίζει πολύ καλά το περιεχόμενο των δεδομένων που ανεβαίνουν στο cloud κάθε χρήστη... Στεγνά το παραδέχτηκε. Ιδιωτικότητα, τέλος. 2
kfyros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 wow... απο τα 130GB, θα πάω στα 5 δλδ.... Μεγάλη πετυχεσά! Ειπαμε να κόψουνε, αλλα το ψόφησαν. Επειδή ηταν αρκετά καθετο και αιφνιδιαστικό, δεν θα δουνε τα λεφτά μου και σορρυ. Θα προτιμήσω κανα αλλο cloud αμα ειναι. Γιατί , τα λεφτά σου είχαν δει μέχρι τώρα; Ηταν 100GB προσφορά που είχαν κάνει πριν αρκετούς μήνες... νομίζω Φεβρουάριο. Ηταν τα 15GB Camera Roll και ακομα 15GB που σου εδινε το Free. Και με 15GB θα ημουν more than happy.... I guess that is not the case anymore. Γενικά πάντως, δεν μπορείς να κάνεις μια προσφορά και μετα να την ανακαλείς αρων αρων... Θυμίζει αρκετα το Ελληνικο κράτος και τις 100 δόσεις. Οταν κάνεις μια συμφωνια, είναι μια συμφωνία και πρέπει να τηρείται... είτε περιλαμβάνει χρήματα είτε οχι. Απο το ένα φακαπ στο αλλο πάει η MS. Σταματημο δεν εχει ο κατήφορος. Πόσο στοίχιζαν τα 100giga; αυτο που γκρινιάζετε επειδή σας κόψανε το τζάμπα και μάλιστα επειδή κάποιοι κάνανε abuse δεν το καταλαβαίνω. (Σχεδόν) Κανένα σχόλιο για τους abusers ως εδώ, η microsoft φταίει για όλα γιατί αποφάσισε να συμμαζέψει τους abusers? Νομίζω δεν έχει να κάνει με τους abusers. Έχει να κάνει με το τεράστιο κόστος και μάλλον αποφάσισαν να το διαθέτουν μόνο σε αυτούς που πληρώνουν. Παπαριές, ας έκλειναν τους λογαριασμούς αυτών που έκαναν κατάχρηση...πρόφαση είναι και τίποτε άλλο... Σωστός. Γενικότερα έχει μεγάλη άνοδο το cloud , και εγώ το συνδέω και με πρόσφατα προβλήματα του azure τα οποία υποθέτω ότι έχουν να κάνουν και με το storage. Καταλαβαινω την λογικη να μπει ενα οριο αλλα οταν το οριο το βαζεις στα 5GB τοτε απλα εισαι εκτος πραγματικότητας ή απλα δεν σε εμδιαφερει πια το project σου. Συνδίασε την αναστατωση των χρηστων σου, την αφερεγγυότητα που δειχνεις, το οτι τους σπρωχνεις σε καποιον αλλο παροχο αναγκαστικα καθως και οτι ο συναγωνισμος παιζει πιο δυνατα απο το οριο σου και θα δεις οτι με την αποφαση αυτη απλα βγαινεις απο το παιχνιδι. Εχει λογικη μονο ως τρικ για να προωθησεις το Office 365. Αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι οταν αναγκαζεις τον αλλο να σε επιλεξει σου αφαιρει περισσοτερους ποντους απ οτι σου προσθετει Οση καταχρηση και να υπηρξε ο μεσος ορος ειναι παντα χαμηλος. Μια μπουρδα δικαιολογια για την κινηση ειναι αυτο Νομίζω ότι ο τζάμπας γενικότερα θα μειωθεί σιγά σιγά. Το cloud διαδίδεται αρκετά , και οι υποδομές είναι πανάκριβες . Άρα λογικά θα αρχίσουν όλοι να κινούνται στη μείωση του Τζάμπα. Και δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράλογο με τα 5 giga. Το dropbox δίνει 2,5. Λογικά πρέπει να αναμένουμε αντίστοιχες μειώσεις και από άλλους παρόχους δωρεάν storage.. Δεν κερδίζουν κάτι από αυτό, και έχουν μεγάλα κόστη. Τα 15 παραήταν καλά για να είναι αληθινά. Το ίδιο και για το google drive .. 2
dimyok Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ποιός σοβαρός ανεβάζει 130 gb seriously σε free υπηρεσία . Έκτος αν είναι σαβούρα . Εγω θελω 5-10 άλλα να είναι αξιοπιστα οχι σαν τα κινεζικα που δινανε 100 αδες αλλα σημερα είναι αυριο δεν είναι . Το συγχρονισμό στα data από xbone σε xbone τον εφτιαξαν ;
TheAccountant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γιατί , τα λεφτά σου είχαν δει μέχρι τώρα; Πόσο στοίχιζαν τα 100giga; Σε άλλα προιόντα ναι. Τα 100GB στοιχισαν οπως και σε πολλους εδω μέσα το απολυτο τίποτα. Time limited offer ομως. Το θέμα ειναι οτι τα πλασάρουν ως σερβις και των Win10. Υπο αυτό το σκεπτικό, δεν ειναι δυνατόν να πληρώνω Win10 και να μου δίνεις ενα τοσο χαμηλο basic πακετο. Τα 5GB σε ελάχιστο χρόνο θα ειναι το απολυτο τίποτα αμα εφαρμογες ξεκινησουν να κάνουν χρήση του χώρου για αρχεία τους. Καποιους θα τους αρμέξουν, εμένα οχι. Ειμαι οπαδός των εφαπαξ αγορών και οχι των μηνιαιων συνδρομων. Αν εχουν κάτι τετοιο στο μυαλο τους... δεν απευθυνονται σε μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα