AKISHELLAS1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 καλημερα μπαινει σε παλιο συστημα με pentium 4 blue ray ?
MSSB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να μην κάνεις αυτό; ..και για απαντήσω, ναι, μπαίνει. 3
AKISHELLAS1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 πειτε μου κ κατι αλλο,εχει 2χide η μητρικη οχι sata,πως θα μπορεσω να βαλω κ blue ray ,dvd rw και σκληρο ? υπαρχει τροπος ?
La_MoRt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 πειτε μου κ κατι αλλο,εχει 2χide η μητρικη οχι sata,πως θα μπορεσω να βαλω κ blue ray ,dvd rw και σκληρο ? υπαρχει τροπος ? Με έναν αντάπτορα που να κάνει τα ide sata. Το blue ray είναι και recorder ή όχι? Αυτό που κολλάει;
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που κολλάει; Να αφήσει μόνο το blue ray recorder. Δεν χρειάζονται 2 recorder
jgeorgiou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ακόμη και αν το βάλεις με ανταπτοτρα ide-sata ΔΕΝ θα μπορείς να τρέχεις τις υψηλής ποιότητας ταινίες. μασάει η κατσίκα ταραμα?
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ακόμη και αν το βάλεις με ανταπτοτρα ide-sata ΔΕΝ θα μπορείς να τρέχεις τις υψηλής ποιότητας ταινίες. μασάει η κατσίκα ταραμα? Έχω και εγώ ενστάσεις για το αν θα σουλέψει σωστά. Προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω πολλές φορές είναι να αναστήσουμε παλιά μηχανήματα. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα external blueray
jgeorgiou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 external σε usb?? τότε σίγουρα θα έχει πολλά κολλήματα
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κολλήματα μπορεί να έχει αν οι θύρες δεν είναι usb 2.0. Μα τα external usb είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα