nikod Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, Πρόσφατα έχω καταχωρήσει ένα domain του τύπου "www.mydomain.gr". Ψάχνω για Web Hosting το οποίο να μου προσφέρει "άπειρα" domains του τύπου "mysite.mydomain.gr" και "άπειρα" mails του τύπου "[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>". Το project θα υλοποιηθεί κυρίως σε c#(.aspx) με mysql ως Database. Έριξα μια ματία στο HostGator, αλλα δεν ξέρω αν θα με καλύψει 100%. Υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
anvasila Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ χρησιμοποιώ την Stigmahost και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι Κυπριακή εταιρία.Το πρώτο πακετο δίνει 1GB χώρο για 2 domain και unlimited subdomain(αυτό είναι που αναφέρεις παραπάνω) και unlimited mail. Βέβαια υπάρχουν άπειρες προτάσεις εκεί έξω. Υ.Γ. Έχω χρησιμοποιήσει και την intechs που την άφησα γιατί η stigmahost ήταν πιο συμφέρουσα αν και έχει ελληνικό data center με ότι συνεπάγετε από αυτό(θετικό). Κατά τα άλλα μου πρόσφερε και αυτή εξερετικές υπηρεσίες.http://www.stigmahost.com/shared-hosting/http://www.intechs.gr/
nikod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Είδα την λύση της Stigmahost αρκετά ελκυστική. Σε hosters του εξωτερικού, είδα πιό συμφέρουσες τιμές, αλλά το ότι δεν "μιλάνε" Ελληνικά είναι ένα μεγάλο μείον. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι με το "καλημέρα" θα έχω περίπου 200 subdomains και αντίστοιχα mail γι' αυτά, με μια υποτυπώδη βάση δεδομένων.
anvasila Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους πριν κάνεις κάποια αγορά. Πιστεύω ότι το unlimited δεν είναι unlimited ουσιαστικά, αλλά ένας μεγάλος συγκεκριμένος αριθμός που θεωρείτε unlimited(για λόγους ασφαλείας, μη μπει κάποιος και κάνει εκατομμύρια subdomains για παράδειγμα). Οπότε στείλε ένα mail και βγάζει τα συμπεράσματά σου και για την υποστήριξη.
nikod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σωστή παρατήρηση. Έχω στείλει ήδη mail και περιμένω απάντηση....
nikod Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους πριν κάνεις κάποια αγορά. Πιστεύω ότι το unlimited δεν είναι unlimited ουσιαστικά, αλλά ένας μεγάλος συγκεκριμένος αριθμός που θεωρείτε unlimited(για λόγους ασφαλείας, μη μπει κάποιος και κάνει εκατομμύρια subdomains για παράδειγμα). Οπότε στείλε ένα mail και βγάζει τα συμπεράσματά σου και για την υποστήριξη. Όχι μόνο δεν απάντησαν αλλά, ένω είχα κάνει εγγραφή, σήμερα που πηγα να μπώ για να τσεκάρω για απάντηση είδα οτι το mail μου δεν αντιστοιχούσε σε εγγεγραμμένο χρήστη!!!! Οπότε λέω να την αποφύγω προς το παρόν!!!! για vps digitalocean ειναι κορυφη Σ' ευχαριστώ για την απάντηση!!! Θα το τσεκάρω.
aposporis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν ψάχνεις για VPS όπου θα το μανατζάρεις μόνος σου κοίτα και τις hetzner.de και .edis.at. Αν πας σε shared hosting papaki.gr κτλ κτλ
mastermagent Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχω δικούς μου server με cloudlinux που πιστεύω θα σε καλύψουν τις ανάγκες σου, χωρίς να πας σε vps. αν σε ενδιαφέρει πες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα