Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σχολιάσει κανείς; Γελοίο; Όταν αγόρασα το πρώτο mbp μου το 2008, το multirama μου χάρισε 100 ευρώ μόνο και μόνο επειδή πλήρωσα μετρητοίς.

Γελοία πάντως δεν είναι η Apple, αλλά όλοι αυτοί που τρέχουν κάθε φορά και αγοράζουν το iPhone στην κάθε του επανάληψη και δημιουργούν ουρές στα πεζοδρόμια και στους δρόμους. Για αυτό έχουμε 1100 ευρώ κινητό, να είναι τεχνολογικά πίσω από τον ανταγωνισμό 1 με 2 χρόνια και εύχομαι να μην έχουμε και χειρότερα. Αντιθέτως παλιά τα iPhone ήταν πολύ πιο μπροστά σαν hardware από τα αντίστοιχα smartphone άλλων εταιρειών και η τιμή τους ήταν πολύ ποιο ανταγωνιστική σε σχέση με τον τότε ανύπαρκτο ανταγωνισμό. Για να σταματήσουν να πουλάνε σαν τρελοί, μπας και δούμε και καμιά άσπρη μέρα.

Βάλε κάτι παραπάνω, μην τσιγκουνεύεσαι. 4-5 είναι καλά νομίζω έτσι όπως σέρνονται τα iPhone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ρε φιλε δεν ειπε κανεις να τα δωσει δωρεάν αλλα καλο ειναι να μην βλέπει ολο τον κόσμο σαν δολάριο !!!!! δίνεις 1500 δολάρια θα μπορούσε να σου κάνει έκπτωση 200 $ έχω ίσος τα ποιο μουρατα προϊόντα στον κόσμο αλλά για να τα πάρεις και να νιώσει  κάπως θα σου ποιώ το αίμα !!! δεν υπάρχει ποιο ελεεινή εταιρεία σε αυτό το θέμα ...ολα για το κέρδος ..και εμάς απλα μας βλεπουν σαν πρόβατα τίποτα παραπάνω 

Εγω συμφωνω μαζι σου,αλλα Δεν έχει κανέναν λογο να σταματήσει να το κάνει.

Βρίσκει και τα κάνει,αφου και 5 χιλιαρικα να κοστολογει ενα τηλεφωνο,παλι θα τρεξουν να το πάρουν.

Και τα 50 ευρω,πολύ τους είναι.

Καποιος λογικος θα σκεφτεί οτι αν δώσει 1,5 χιλιαρικο,τα 50 ευρώ εκπτωση ειναι κοροϊδία.

Αλλα Θα έχει και τους αλλους που το θα ψάχνουν pinned στις προσφορές.

Οσο υπαρχουν οι δευτεροι,η apple θα ΄κονομάει.

Καλά τους κάνει λοιπον.

Επεξ/σία από suffocater
Δημοσ.

Τους κάνει δώρο δλδ το cosmopolitan που θα πιουν στην ταράτσα με θεά την Μασαχουσέτη. Που θα έχουν πάει για να μοστραρουν το καινούργιο αιφον και το καινούργιο αιγουοτς;;(τα ελληνικά είναι επίτηδες για να τονίσουν το σκεπτικό αυτών που πιστεύουν ότι αυτό είναι έκπτωση) έκπτωση θα ήταν να πει με το iPhone 6s plus δώρο το πιο φθηνό apple watch! Εκεί να το δεχτώ!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα κάνουν εταιρείες που έχουν μείνει με όλο το στοκ στο ράφι, ονόματα δεν λέμε :)

Ξέρεις για αντιστοιχες τρομερες προσφορές και δεν μας λες και εμάς βρε άτιμε Μοναχοφάη?? :X 

Μοιράσου την μαζι μας  :mellow: 

Δημοσ.

Αυτή ειναι προσφορά του γερμανου,οχι του κατασκευαστή...

Αλλα κυρίως,αυτο ΕΙΝΑΙ προσφορα.

Εδινε προιον 300 ευρώ ως δώρο μαζι με κάτι που πλήρωνες 500.

Τι συγκρίνουμε..?

Δημοσ.

Ρε παίδες έψαξα να βρω πόσο κοστίζει το νέο Magic Trackpad 2 και είδα 170 ευρώ. Πείτε μου να γελάσω, ή να κλάψω; Τι συζητάμε από δω και πέρα;

Δημοσ.

Αυτή ειναι προσφορά του γερμανου,οχι του κατασκευαστή...

Αλλα κυρίως,αυτο ΕΙΝΑΙ προσφορα.

Εδινε προιον 300 ευρώ ως δώρο μαζι με κάτι που πλήρωνες 500.

Τι συγκρίνουμε..?

Αν γνώριζες πως λειτουργεί η αγορά θα ήξερες ότι δεν γίνονται αυθαίρετα οι προωθητικές ενέργειες αλλά προέρχονται από την εταιρεία σε συνεργασία με τον εκάστοτε μεταπωλητή.

Δεν συνέκρινα τίποτα, απάντησα σε σχόλιο που ήθελε δωρεάν ρολόι με κάθε iPhone. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...