MSSB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Υπερβολές! Πες απλά πως θα έβγαζες και μία θήκη δώρο για το κινητό. Κρύβε λόγια. Ποιο ακριβή είναι η θήκη. Θα τους βαλεις μέσα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κρύβε λόγια. Ποιο ακριβή είναι η θήκη. Θα τους βαλεις μέσα. Η Cosmote εδώ την έδινε free την πρώτη μέρα κυκλοφορίας (την original της Apple). 1
wnet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 α ωραία!!! τρέχω Καλιφόρνια!! Για να μιλήσουμε πιο σοβαρά... όντως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η μηλού.... Να μην πουλάνε τα ρολογάκια;;; ποιος ξέρει...
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τα ρολογια μια χαρα πουλανε αν σκεφτουμε οτι ειναι μονο για Iphone.Το ολο σλογκαν βεβαια Iphone+ρολοι μονο και οχι πχ εκπτωση σε κατοχους ηδη Iphone 6/plus ή 6s/plus ειναι που ειναι για γελια..... Καλη και χρηση η Apple σε καποια πραγματα αλλα σε καποια αλλα παλι για πολλα γελια.
sakekosan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Mπραβο ρε. Της σκας εναμισυ χιλιαρικο και σου κανει δωρο τα 50 ευρω!!!!! Γενεοδωρη Apple.... Ξέρεις τι είναι 50 ευρώ για τον Tim Mac Duck; 5
basilis_k6 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 νομιζω πλεόν η apple το κάνει επιτηδες για να την μισουν οι haters περισσοτερο και για να προσφέρει γέλιο. δεν εξηγείτε αλλιώς. το μαρκετινγκ της ειναι πολύ μπροστά. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ειπα να μην γελασω, ειπα να διαβασω σοβαρα την ειδηση αλλα δεν αντεξα. Η εκπτωση των 50 ευρω σε προιοντα που θα σου βγουν πανω απο χιλιαρικο ειναι αστεια στην καλυτερη περιπτωση. Οποιος εχει λεφτα θα το παρει και οποιος δεν εχει προφανως δεν θα το παρει. Τα 50 ευρω εκπτωση δεν ειναι καν κινητρο για να αγορασει καποιος ενα iPhone & Apple Watch 3
atsddd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτο γιατι ειναι ειδηση??? Επισης πολλα μαγαζια, οπως τα fnac εδω στη γαλλια, εχουν καλυτερες τιμες απ το apple store σχεδον ακομα και τη μερα της κυκλοφοριας των καινουριων μοντελων. Καιρος ειναι να αρχισει και η ιδια η apple να δινει τιποτα δωρακια με καθε αγορα.
W0zzAp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μεγαλη πρωτοπορεια απο την apple,εχει πεσει το σαγονι μου στο πατωμα........... 1
sepsekasan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Έπεσαν οι μετοχές ή ειναι η ιδέα μου με το smartwatch της (the next big thing) που δεν πούλησε οσο ήθελε;
ixthy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τι να σχολιάσει κανείς; Γελοίο; Όταν αγόρασα το πρώτο mbp μου το 2008, το multirama μου χάρισε 100 ευρώ μόνο και μόνο επειδή πλήρωσα μετρητοίς. Γελοία πάντως δεν είναι η Apple, αλλά όλοι αυτοί που τρέχουν κάθε φορά και αγοράζουν το iPhone στην κάθε του επανάληψη και δημιουργούν ουρές στα πεζοδρόμια και στους δρόμους. Για αυτό έχουμε 1100 ευρώ κινητό, να είναι τεχνολογικά πίσω από τον ανταγωνισμό 1 με 2 χρόνια και εύχομαι να μην έχουμε και χειρότερα. Αντιθέτως παλιά τα iPhone ήταν πολύ πιο μπροστά σαν hardware από τα αντίστοιχα smartphone άλλων εταιρειών και η τιμή τους ήταν πολύ ποιο ανταγωνιστική σε σχέση με τον τότε ανύπαρκτο ανταγωνισμό. Για να σταματήσουν να πουλάνε σαν τρελοί, μπας και δούμε και καμιά άσπρη μέρα. 2
nikos1965 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τι θα έπρεπε να κάνει? Να το δίνει δωρεάν φαντάζομαι? οχι ρε φιλε δεν ειπε κανεις να τα δωσει δωρεάν αλλα καλο ειναι να μην βλέπει ολο τον κόσμο σαν δολάριο !!!!! δίνεις 1500 δολάρια θα μπορούσε να σου κάνει έκπτωση 200 $ έχω ίσος τα ποιο μουρατα προϊόντα στον κόσμο αλλά για να τα πάρεις και να νιώσει κάπως θα σου ποιώ το αίμα !!! δεν υπάρχει ποιο ελεεινή εταιρεία σε αυτό το θέμα ...ολα για το κέρδος ..και εμάς απλα μας βλεπουν σαν πρόβατα τίποτα παραπάνω 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 οχι ρε φιλε δεν ειπε κανεις να τα δωσει δωρεάν αλλα καλο ειναι να μην βλέπει ολο τον κόσμο σαν δολάριο !!!!! δίνεις 1500 δολάρια θα μπορούσε να σου κάνει έκπτωση 200 $ έχω ίσος τα ποιο μουρατα προϊόντα στον κόσμο αλλά για να τα πάρεις και να νιώσει κάπως θα σου ποιώ το αίμα !!! δεν υπάρχει ποιο ελεεινή εταιρεία σε αυτό το θέμα ...ολα για το κέρδος ..και εμάς απλα μας βλεπουν σαν πρόβατα τίποτα παραπάνω Είπε ποτέ η Apple και η κάθε Apple πως είναι κοινωφελές ίδρυμα? Προφανώς και την ενδιαφέρουν πρωτίστως τα $!
agent_smith Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Και τώρα θα πω και εγώ το κλασικό και βαρετό.... Και αυτός που εξ αρχής θα έδινε από 500-800 για ένα apple smartwatch και από 650-1200 για ένα iphone 6 θα κολλούσε στα 50 ευρώ; Νομίζω ότι λάθος κίνηση κάνει με τον όρο έκπτωση. Ας κατεβάσει λίγο τις τιμές της σε όλα τα προϊόντα να γίνουν ελαφρός ποιο προσιτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα