Perambulator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Macrumors, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, η Apple προσφέρει έκπτωση $50 για κάθε Apple Watch που αγοράζεται μαζί με κάποιο iPhone, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των καινούριων iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές από καταστήματα και όχι για διαδικτυακές αγορές και μάλιστα, αφορά συγκεκριμένα Apple Stores της Καλιφόρνια και της Μασαχουσέτης. Επιπλέον, η έκπτωση ισχύει μόνο για τις εκδόσεις Apple Watch Sport και Apple Watch και όχι για τις εκδόσεις Apple Watch Edition και Apple Watch Hermes. Μοναδική προϋπόθεση είναι η ταυτόχρονη αγορά ενός Apple Watch και ενός iPhone. Δεν απαιτείται αγορά του AppleCare+ ή άλλων αξεσουάρ. Η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση για αρκετό καιρό, κάτι που οδηγεί σε συζητήσεις για τους πραγματικούς λόγους που κρύβονται πίσω από αυτή, με ένα από τα σενάριο να αναφέρει τς περιορισμένες πωλήσεις του Apple Watch. Από τα επίσημα στοιχεία γνωρίζουμε ότι στο ντεμπούτο του, το Apple Watch ξεπέρασε τον αριθμό πωλήσεων που σημείωσε το πρώτο iPhone και iPad χωρίς όμως κάποιο άλλο πιο συγκεκριμένο νούμερο αφού η Apple δε δείχνει πρόθυμη να δημοσιοποιήσει πόσα έξυπνα ρολόγια έχει διαθέσει στην αγορά. Site: Macrumors
sk8harddiefast Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Mπραβο ρε. Της σκας εναμισυ χιλιαρικο και σου κανει δωρο τα 50 ευρω!!!!! Γενεοδωρη Apple.... 14
Donacgreece Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτή τη προσφορά περίμενα για να πάρω το καινούργιο μου τηλέφωνο. Ευκαιρία για ταξιδάκι... 6
sakis697 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχ ενταξει! Δεν εχω λογια οσο κ αν αγαπαω apple! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχ ενταξει! Δεν εχω λογια οσο κ αν αγαπαω apple! Τι θα έπρεπε να κάνει? Να το δίνει δωρεάν φαντάζομαι?
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Mπραβο ρε. Της σκας εναμισυ χιλιαρικο και σου κανει δωρο τα 50 ευρω!!!!! Γενεοδωρη Apple.... Εκπτωση καπου στο 1% και μονο σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ καταστηματα στην Καλιφορνια και στην Ματσατσουσετς και για ορισμενο χρονικο διαστημα...Δηλαδη ΕΛΕΟΣ Γ@ΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ. υγ. οχι οτι θα επαιρνα αλλα τωρα εχω και λογο.. 3
sakis697 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τι θα έπρεπε να κάνει? Να το δίνει δωρεάν φαντάζομαι? Δεν ειπα αυτο, μην βαζεις λογια στο στομα μου! Ειπα δεν εχω λογια! Απλα ειναι αστειο! 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειπα αυτο, μην βαζεις λογια στο στομα μου! Ειπα δεν εχω λογια! Απλα ειναι αστειο! Μια απλή έκπτωση είναι, nothing special.
tulipas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είναι τόσο αστείο που ούτε είδηση δεν αξίζει 8
Cosbuster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Έλααααα, τώρα που γυρίζει τσίμπα 4-5 να έχεις. 3
MSSB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ας πούμε, θα έχεις 1500€+ στη τσέπη και έχεις αποφασίσει να πάρεις iPhone και ρολόι και σκέφτεσαι.. "άραγε θα παίζει καμιά προσφορά μπας και γλυτώσω τίποτα λεφτά που τα έχω και ανάγκη..". Go Apple! 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ας πούμε, θα έχεις 1500€+ στη τσέπη και έχεις αποφασίσει να πάρεις iPhone και ρολόι και σκέφτεσαι.. "άραγε θα παίζει καμιά προσφορά μπας και γλυτώσω τίποτα λεφτά που τα έχω και ανάγκη..". Go Apple! Υπερβολές! Πες απλά πως θα έβγαζες και μία θήκη δώρο για το κινητό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα