free4you Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλήμερα παιδιά, Τον τελευταίο καιρό μου έχει δημιουργηθεί η επιθυμία να αγοράσω ένα Smartwatch αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά και δεν ξέρω προς τα που να κοιτάξω. Έχω κάποιες βασικές απορίες λοιπόν που ελπίζω να μου λύσετε... Το smartwatch εκτός από την "ποζεριά" του που δεν με ενδιαφέρει και τόσο, το θέλω και για να διευκολύνει την καθημερινότητα μου οπότε θέλω πέρα από το να δείχνει την ώρα να έχει τις παρακάτω δυνατότητες: Να μπορεί να αποθηκεύει φωτογραφίες και να τις προβάλω όποτε το επιθυμώ εγώ (οχι να παιζουν σαν slideshow) Να μπορεί να διαχειριστεί apps τύπου messenger (facebook, messenger, whatsapp, viber και mail) Οταν λέω να διαχειριστεί εννοώ να μπορώ να απαντήσω σε μηνύματα που έρχονται και σε περίπτωση που το μήνυμα περιέχει εικόνα να μπορεί να την αναπαράγει. Στην περίπτωση του mail καλό θα ήταν να μπορεί να διαβάσει και pdf αλλά σε αυτό το σημείο έχω αρχίσει να αισθάνομαι ότι έχω ξεφύγει και αυτά που ζητάω υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας (είπαμε, είμαι άσχετος από αυτά) Κάτι ακόμα που θέλω να μάθω είναι αν για να μπορώ να διαχειριστώ ένα smartwatch π.χ της samasung θα πρέπει να έχω και samsung κινητό οπωσδήποτε ή συνδέεται και με άλλες μάρκες? Και με τι τρόπο συνδέονται, bluetooth??? Σας ευχαριστώ...
free4you Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, τελικά κατέληξα ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες που περιγράφω παραπάνω χρειάζομαι ένα full android standalone smartwatch και το μόνο αξιόλογο σε specs και ομορφιά είναι το omate truesmart!!! Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω πουθενά, ψάχνω είτε το περσινό μοντέλο truesmart είτε το φετινό που ονομάζεται "truesmart i"... Έχει κανείς καμιά ιδέα για το που μπορώ να το βρω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα