Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις παρηγγειλα το 16αρι λευκο. Διαλεξα NL Post και 4 ευρω για insurance. Αντε να ρθει με το καλο (ευχομαι μεχρι τελη Δεκεμβρη μιας και το pre-sale τελειωνει 28 Νοεμβρη)

Πως παρηγγειλες? capita controls?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις 2 τράπεζες που χρησιμοποιώ καμία δεν δέχεται την συναλλαγή με πιστωτική ούτε paypal ...

Ακόμα από ότι βλέπω τουλάχιστον στο everbuying η τιμή του ανέβηκε από το πρωί που το είχα τσεκάρει στα 241$ (από 209) το 32GB ...

• Like 1
Δημοσ.

Γειά και χαρά κι απο μένα. Πρώτο post. Μόλις το χτύπησα κι εγώ απο dealsmachine.

Το κινητό είναι πολύ τίμιο. Πληροφορίες εδώ http://www.meizu.com/products/meilanmetal/spec.html

Gorilla Glass 3 έχει στο οπίσθιο τζαμάκι της κάμερας. Μπροστά έχει Nippon Electric Glass T2X-1

Αυτά για αρχή.

Δημοσ.

Μόλις έκανα την παραγγελία από Everbuying στα 155€. Τώρα αρχίζει το δύσκολο μέρος της αναμονής

Μπορεις να μου στειλεις το λινκ ; 

Δημοσ.

Μολις ειδα οτι το 16αρι ειναι διαθεσιμο απο gearbest. Το θεμα ειναι οτι πηγα να δω το status της παραγγελιας μου και ειναι Payment Failed παρ'ολο που τα χρηματα εχουν δεσμευτει απο paypal και η συναλλαγη ειναι pending. Τους εκανε ticket. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...