pcuser Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Προφανως το flat rate shipping ειναι το κοστος του απλου ταχυδρομειου και το expedited shipping ειναι το γρηγορο.. Το γρηγορο ποσο γρηγορο ειναι;;;;;; Την ιδια απορια εχω και γω μιας και δεν ξανα παραγγειλει απο κει..οπως αν ειναι εμπιστο και αν πληρωνουμε και τελωνειο κτλπ. Αρχικά, με expedited shipping θα περάσει ΣΙΓΟΥΡΑ από τελωνείο και όλο και κάτι θα χρεώσουν. Άρα, απλό ταχυδρομείο μήπως και περάσει έτσι... Για το Gearbest δεν είμαι σίγουρος, ακόμη περιμένω μια παραγγελία που έκανα στις 20 Σεπτεμβρίου με 3-5 εργάσιμες αποστολή και τελικά έφυγε στις 25 Οκτωβρίου. Με τη συχνότητα που βγαίνουν τα κινέζικα, τελικά, μέχρι να το παραγγείλεις και να έρθει (σε 1,5 μήνα) θα έχει βγει κάτι καλύτερο και φθηνότερο... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κατοχος Meizu mx5....,Παιδια πιστευω θα τα αξιζει τα λεφτα του!!Το mx5 το εχω ενα μηνα και πεταει σε ολα....ΔΕΝ υπερθερμενεται.....Με το 4G κανενα προβλημα και στις δυο σιμ... πολυ καλη αυτονομια μπαταριας....και γενικα....σφαιρααα σε ολα.....!!!!
itasoulas01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά, με expedited shipping θα περάσει ΣΙΓΟΥΡΑ από τελωνείο και όλο και κάτι θα χρεώσουν. Άρα, απλό ταχυδρομείο μήπως και περάσει έτσι... Για το Gearbest δεν είμαι σίγουρος, ακόμη περιμένω μια παραγγελία που έκανα στις 20 Σεπτεμβρίου με 3-5 εργάσιμες αποστολή και τελικά έφυγε στις 25 Οκτωβρίου. Με τη συχνότητα που βγαίνουν τα κινέζικα, τελικά, μέχρι να το παραγγείλεις και να έρθει (σε 1,5 μήνα) θα έχει βγει κάτι καλύτερο και φθηνότερο... για αυτο και διαλεξα NL Post σημερα που το εκλεισα. Απλα διαλεξα και το shipping insurance + 4 Ευρω. 28 Νοεμβριου τελειωνει το pre-sale, αλλες 3-5 ημερες μεχρι να γινει shipped... οποτε πιστευω μεχρι τ' Αη Γιαννιου που γιορταζω να ερθει (δεδομενου και του ογκου των δεματων λογω Χριστουγεννων). Να πω την αληθεια δεν ειχα καθολου την Meizu στο μυαλο μου για αγορα συσκευης. Αλλα για αυτα τα λεφτα και specs κατι μου κλικαρε μεσα μου οταν ειδα την ειδηση εδω. Ευχομαι να μην κανω λαθος!
itasoulas01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είναι σίγουρο ότι έχει γοριλογυαλάκι? διαβασε εδω http://www.ubergizmo.com/2015/10/meizu-metal-gets-official/ λεει οτι As for its hardware specifications, it will boast of a 5.5″ 1080p LTPS display that is covered by a protective Dinorex T2X-1 glass with 2.5D effect, courtesy of its curved edges. It must be noted that NEG’s Dinorex T2X-1 glass is not only scratch but shock resistant as well. Αρα οχι gorilla αλλα κατι αντιστοιχο! Διορθωστε με αν κανω λαθος!
GeorgM2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ξεχάσατε και το δαχτυλικό αποτύπωμα στο κεντρικό κουμπί ! Με 50Κ σκορ στο Antutu κοντράρει στα ίσια το Note 4 σε επιδόσεις. Πάντως όποιος βιαστεί και το πάρει θα έχει να αντιμετωπίσει ένα κάρο κινέζο-εφαρμογές και μενού πιθανόν στα Αγγλικά. Όπως και με το Meizu M2 Note , θα πρέπει να περιμένουμε την ευρωπαϊκή έκδοση που σε αυτή την περίπτωση θα είναι αρκετά πιο ακριβό ή που θα πάρουμε την κινέζικη και να περιμένουμε να βγει η Intrenational Rom για να την περάσουμε πλαγίως , αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνουμε τα OTA updates !!! Προσωπικά νομίζω θα βιαστώ και θα το έχω μέσα στον Δεκέμβριο !!! Το Meizu M2 Note και αυτό αρκετά καλό , αλλά με αδύναμο επεξεργαστή. Έχοντας το meizu m1 note και όχι με International rom όντως είχε πολλές εφαρμογές κινέζικες μέσα, αλλά..! root με ένα κλικ και σβήσιμο όλα με το uninstall app. όλα κομπλέ! όσον αφορά την μπαταρία, εγώ το έχω όλη μέρα στο χέρι και κρατάει τουλάχιστον 40 ώρες. Και πριν την αναβάθμιση σε flyme 4.5.7 (android 5.1) είχε κανονικά ελληνικά.. τώρα όχι όμως. αυτά! Εμπιστευτείτε MEIZU με κλειστά μάτια.. δεν θα χάσετε! 1
sepsekasan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Just Google it mate. Δεν βγάζει τίποτα απο τα λιγοστά που είδα ηταν ισάξια του iphone + παραπανω οποτε άσε google και αν ξέρεις κατι λινκαρε το μας
notist Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Από ότι είδα στο gearbest είναι προπαραγγελία στα 209,96 δολ. και μόνο σε λευκό και ασημί χρώμα.Στο meizusale.com έχει σε όλα τα χρώματα (εγώ σε ροζ θέλω για την κόρη μου)αλλά η τιμή εκεί είναι στα 245 δολ.Α επίσης το είδα προπαραγγελία στο geekbuying.com που είναι αξιόπιστο και έχω αγοράσει πολλά πράγματα από κει στα 229,99 δολ.
argyris23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μόλις έκανα την παραγγελία από Everbuying στα 155€. Τώρα αρχίζει το δύσκολο μέρος της αναμονής .
sepsekasan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το Yun OS που εχει τι λεει ρε παιδια; Το εχει δουλεψει κανενας;
immortalgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Είναι αξιόπιστο το gearbest ή να προτιμήσω κάτι άλλο (όπως αναφέρεται πιο πάνω geekbuying ή everbuying) . Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα από τα συγκεκριμένα sites .
Hannibal_Lector Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Προφανως το flat rate shipping ειναι το κοστος του απλου ταχυδρομειου και το expedited shipping ειναι το γρηγορο.. Το γρηγορο ποσο γρηγορο ειναι;;;;;; Το πρόβλημα δεν είναι πόσο κάνει, αλλά ότι παίζεις με την φωτιά να σου το στείλουν στο τελωνείο και να πληρώσεις και εκεί κάποιο ποσό
Vilain20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω πως μπορείς να συγκρίνεις ενα καλοφτιαγμένο Meizu με support, με ένα ουρανοκατέβατο τίγκα στο bloat... Δεν ξέρω σε ποιό αναφέρεσαι πάντως το letv δεν είναι τίποτα απο τα δύο και ούτε έχει να ζηλέψει τίποτα απτο meizu.Αν ήταν ορανοκατεύατο δεν θα γινόταν αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425656 το κινήτο πατάει στην προηγούμενη έκδοση x600 απο την απο οποία ακούγονται τα καλύτερα μέχρι στιγμής όπως και η εταίρεια δεν είναι κάποια τυχαία απλά πρόσφατα μπήκε και στα κινητά.Πάντως και το meizu είναι πολύ δύνατο για αυτά που προσφέρει και την τιμή που θα χει αντε να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα