Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες, είχα γράψει και πιο παλιά γι αυτο το πρόβλημα αλλα δν πήρα απάντηση!

Ξανα αναφέρω λοιπόν....καθε φορα που κάνω αναβαθμηση στο κινητό, εμφανίζονται φωτογραφίες που εχω διαγράψει....! Συνέχεια το ιδιο πράγμα...μπορείτε να πείτε μια γνώμη ;;;

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες, είχα γράψει και πιο παλιά γι αυτο το πρόβλημα αλλα δν πήρα απάντηση!

Ξανα αναφέρω λοιπόν....καθε φορα που κάνω αναβαθμηση στο κινητό, εμφανίζονται φωτογραφίες που εχω διαγράψει....! Συνέχεια το ιδιο πράγμα...μπορείτε να πείτε μια γνώμη ;;;

Ευχαριστω!!!!

πιθανόν τις διαγραφεις από το κινητό ενώ στο icloud υπάρχουν ακόμα 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω!!!!

Στις βγάζει στο άλμπουμ κάμερας ή στο αλμπουμ που λέει iCloud?

Δημοσ.

Στις βγάζει στο άλμπουμ κάμερας ή στο αλμπουμ που λέει iCloud?

Μου τις βγάζει στο άλμπουμ " Όλες οι φωτογραφίες "

Αν και το άλμπουμ λεει 1080 φωτο....μολις κάνω αναβάθμιση εμφανίζονται 11-12 φωτο διεγραμένες!

πιθανόν τις διαγραφεις από το κινητό ενώ στο icloud υπάρχουν ακόμα

Δεν νομιζω γτι στο iCloud λεει οτι εχω όσες φωτο εχω και στο κινητό.....

Δημοσ.

Μήπως όταν έκανες επαναφορά-αναβάθμιση το έκανες από το itunes μπορεί οι φωτογραφίες να είναι στον φάκελο icloud του υπολογιστή (τοπικά) και με το συγχρονισμό να τις ξανά αποθηκεύεσαι στο κινητό 

Δημοσ.

Μήπως τις είχες διαγράψει αλλά όχι οριστικά και κατά την αναβάθμιση επανήλθαν από το άλμπουμ διαγραμμένων φωτογραφιών ? Αν όχι σίγουρα την δουλειά σου την κάνει το icloud.Σβήσε τον συγχρονισμό φωτογραφιών από τις ρυθμίσεις και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

ειναι γνωστο προβλημα μεχρι και εφαρμογη υπαρχει για διπλες φωτο, και εγω δεν ξερω τι να κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...