Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα lenovo a660 με cpu mtk6577 (dual core @ 1ghz), 512 ram.

Γενικά είναι αργό πλέον.

Αν δουλεύεις μια εφαρμογή (πχ viber), πάει καλά, αν πας να ανοίξεις και κανέναν browser τότε η εναλλαγή από το ένα στο άλλο είναι ενοχλητική.

Ειδικά με τον chrome πάει αισθητά αργά.

Όλο αυτό είναι περισσότερο θέμα ram ή και cpu;

Δηλαδή αν αντί για 512 είχε 1Gb με το ίδιο cpu θα πήγαινε καλύτερα ή δε θα άλλαζε κάτι;

Ξέρω ότι και τα 2 είναι πλέον λίγα, αλλά ποιο είναι αυτό που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα;

Δημοσ.

Όποιο και να είναι, δε λύνεται.

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση, εκτός αν είναι εγκυκλοπαιδικη.

Και τα δύο χάλια είναι, χειρότερη η μνήμη.

Δημοσ.

Δεν άνοιξα το θέμα για να ρωτήσω πως θα λύσω το πρόβλημα.

Είναι εγκυκλοπαιδική, επειδή το συζητούσαμε με φίλο.

Κι εγώ αυτό έλεγα, ότι περισσότερο είναι θέμα μνήμης.

Δηλαδή αυτός ο cpu με 1 gb ram, θα είχε πολύ μεγάλη διάφορα σε σχέση μ έναν καλύτερο αλλά με 512 ram.

Η διαφωνία βασικά είναι τι από τα 2 είναι σημαντικότερο χρησιμοποιώντας σαν βάση το συγκεκριμένο κινητό.

Δημοσ.

Απλά σε DualCore τα πράγματα είναι πιο δύκολα γιατί οι εφαρμογές έχουν πολλές απαιτήσεις. Αν είχε όμως 1GB RAM θα πήγαινε πολύ καλύτερα και για απλή χρήση θα ήταν ιδανικό.

Δημοσ.

οχι η cpu θα παιξει ρολο στο multitasking θεωρητικα αν ετρεχες μια vanilla εκδοση και ειχες 1 gb ram δεν θα ειχες θεμα αν ψαχνεις για καινουριο συμβουλη ή nokia ή android με τουλαχιστον 2gb ram 

Δημοσ.

οχι η cpu θα παιξει ρολο στο multitasking θεωρητικα αν ετρεχες μια vanilla εκδοση και ειχες 1 gb ram δεν θα ειχες θεμα αν ψαχνεις για καινουριο συμβουλη ή nokia ή android με τουλαχιστον 2gb ram

Nokia δεν είναι λειτουργικό σύστημα. Αν λες για τα Windows Phone πάνε καλα και με το 1GB (Lumia 640) . σε Android τα 2GB πλέον είναι απαραίτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...