Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ερωτηση εχω συνδεμενο πανω σε ups πολυμπριζο ασφαλειας θελω ομως να συνδεσω στην δευτερη μπριζα του ups ενα ακομα πολυμπριζο αν βαλω ενα απλο και οχι ασφαλειας θα εχω θεμα?

Δημοσ.

Παίδες, μια μικρή βοήθεια.

Το προηγούμενο UPS παρέδωσε, μάλλον από μπαταρία, ένα φτηνό turbo-x που έβγαλε 3ετία ας πούμε και παράγγειλα το 

APC BR900GI POWER SAVING BACK UPS PRO 900VA

το οποίο με περιμένει να το παραλάβω, αλλά διαβάζω διάφορα περίεργα και θέλω να ρωτήσω αν με καλύπτει, αν δηλαδή σηκώνει το σύστημα μου και αυτά που θέλω να βάλω πάνω.

1. PC 3ετίας, με i5 2500K 3.3Ghz, AMD Radeon HD 6700, SSD 120GB, 500W τροφοδοτικό

2. Router (απλό ΟΤΕ)

3+4. Δύο monitor Dell που χρησιμοποιώ πάντα ανοιχτά παράλληλα.

Να αγχωθώ για τα 540W/900VA;

μπορεις με καποιο calculator να δεις ποσα watt καταναλωση εχει το pc και ποσα οι οθονες.λογικα δεν εχεις θεμα.

@poulinos Έκανα την δοκιμή σήμερα τελικά. Δυστυχώς όταν κατέβασα τον γενικό το pc έκλεισε μαζί με το ups. Όταν ξανάνοιξα τον γενικό το ένα κουμπί στο ups έγινε πράσινο και μπήκε σε ισχύ. Να συμπεράνω ότι η μπαταρία μας άφησε χρόνους ετσι;

ε εναι εφοσον δεν σου εδωσε ουτε ενα second τοτε θελει μπαταρια.αν θες μην βαλεις πανω τιποτα στο Ups και βγαλτο απο το ρευμα.αν εκει κρατησει μερικα secs σημαινει οτι η μπαταρια απλα εχει ψοφησει στα σιγουρα.αν δεν σου κρατησει καθολου ειτε η μπαταρια τα εχει φτυσει τελειως ειτε το ups εχει καποιο αλλο προβλημα

Δεν χρειαζόταν να κατεβάσεις τον γενικό, ας έβγαζες το ups από την πρίζα,και ναι αν έσβησε όλα δείχνουν πως πας για μπαταρία.

πολλοι το κανουν με τον γενικο για να προσομοιωσουν προβλημα διακοπης ενω παντα υπαρχει η ευκολη λυση να κλεισεις το πολυπριζο ή να βγαλεις την πριζα.

@jimzak σοβαρά τώρα; καλά είμαι τέρμα άσχετος από ηλεκτρολογικά :Ρ

το κανες the hard way.επισης στα site που εδωσε ο φιλος συνηθως γραφουν και διαστασεις μπαταριας οποτε μπορεις να δεις ποσο ειναι η αυθεντικη για να δεις αν χωραει μετα και καποια αλλη.λιγοτερα ah σιγουρα χωρανε.απλα καποιες φορες χωρανε και λιγο παραπανω.

πχ η 8 ah ειναι το ιδιο με την 7.2.μπορει πχ και η 9,5 να ειναι το ιδιο με 10

ερωτηση εχω συνδεμενο πανω σε ups πολυμπριζο ασφαλειας θελω ομως να συνδεσω στην δευτερη μπριζα του ups ενα ακομα πολυμπριζο αν βαλω ενα απλο και οχι ασφαλειας θα εχω θεμα?

παιρνεις ηδη απο πολυπριζο ασφαλειας και απο Ups.δεν υπαρχει λογος να βαλεις πολυπριζο ασφαλειας μετα απο το ups.πριν πες οτι ναι υπαρχει λογος.μετα οχι δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Παρακαλω πολυ, μια γνωμη οποιος γνωριζει. Απο αυτα τα UPS ποιο να διαλεξω? Ευχαριστω πολυ!

Powertech Line interactive 1500VA 

Accupower Line Interctive 1400VA

Tescom Leo LED 1500AP

Tescom Leo LED 1500A

Powertech Line Interactive 2000VA

Quer Kom0555 Ups Micropower 2000

Mustek Powermust UPS 1590 Led Iec/Schuko

Δημοσ.

το accupower δεν ειναι ασχημο το εχει ο αδερφος μου ενα χρονο εχει φαει πολλες διακοπες ρευματος και παιζει μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

και τα Mustek ειναι καπως πιο γνωστα με σχεση τα αλλα που καποια τα ακουω για πρωτη φορα.σε φτηνα ups καλα ειναι και τα guard.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρες!

σκέφτομαι να κάνω ένα UPS δώρο σε συγγενή που έχει μια 55'' LED TV, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος ούτε όμως να καταλήξω σε μια αγορά απλά "διακοσμηστική" που δεν θα του προσφέρει καμμια προστασία...

τί λέτε για το cyberpower BU600?

http://www.cyberpower-eu.com/support/download/Datasheets/BU600-1000E_FR_datasheet.pdf

Δημοσ.

καλο ειναι και στο ups μια φορα ανα καποιους μηνες να αφηνεις να αδειασει η μπαταρια και να την ξαναγεμιζεις μετα.στα apc που ειχα εγω που ειχε csb που ειναι αρκετα καλες αλλα οκ δεν ειναι yuasa ακομα και 3 χρονια μετα η μπαταρια ηταν μια χαρα απλα εννοειται οτι ειχε χασει μερος της αρχικης χωρητικοτητας της το οποιο δεν με πειραζε βεβαια διοτι τι να μου δωσει 10 λεπτα τι να μου δωσει 12 ειναι μικρη διαφορα.εχω δει ομως περιπτωσεις που ο αλλος αφησε το Ups με σχεδον αδειες μπαταριες για κανα εναμιση χρονο παρατημενο σε μια γωνια και εννοειται οι μπαταριες απλα ειχαν αδειασει τοσο πολυ που δεν ξαναγεμισαν ποτε.πηγαν για ανακυκλωση.αν τις ειχε γεμισει καμια φορα γιατι οσο να ναι αδειαζουν σιγα σιγα θα τις ειχε σωσει.

ποσος ειναι ο αποδεκτος χρονος ζωης μαις καλης μπαταριας ups πχ yuasa?

Δημοσ.

σαν μαρκα apc αλλα σαν Ups το cyber power εχει sinewave Οπως γραφει αντι για approximately to a sinewave που ειναι το apc.

υπαρχει και το apc smart που ειναι sinewave αλλα παει ακριβα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρες!

σκέφτομαι να κάνω ένα UPS δώρο σε συγγενή που έχει μια 55'' LED TV, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος ούτε όμως να καταλήξω σε μια αγορά απλά "διακοσμηστική" που δεν θα του προσφέρει καμμια προστασία...

τί λέτε για το cyberpower BU600?

http://www.cyberpower-eu.com/support/download/Datasheets/BU600-1000E_FR_datasheet.pdf

Γιατί να του πάρεις UPS  αφου θες μόνο να του προστατεύεις την τηλεόραση και όχι να έχει αυτονομία για να μην κλείνει για κάποια ώρα;

Οταν μας νοιάζει η προστασία παίρνουμε σταθεροποιητή τάσης. Όταν μας νοιάζει και η αυτονομία παίρνουμε UPS όπου δεν είναι τίποτα άλλο απο εναν σταθεροποιητή μαζί με μπαταρία για να παρέχει αυτονομία . 

Δημοσ.

το καλο απλα λιγο περιττο ειναι οτι σε μεγαλη βυθιση λογω του avr θα του στρωσει αρκετα το ρευμα αντιθετα με εναν σταθεροποιητη τασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...