Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τελικα αποφασισα να παρω και πολυμπριζο ασφαλειας αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.htmlγια την ωρα μονο 1 ενα για να προστατεψω και την κεραια της TV αργοτερα αλλο ενα για το PC

το πιο καλο πηρες της apc:) surge arrest performance

Δημοσ.

αν συνδεσω ενα κανονικο πολυμπριζο στο apc θα προστατευονται οι συσκευλες  που ειναι στο κανονικο πολυμπριζο? αν ναι τοτε ειωνεται πολυ το κοστος

Δημοσ.

Κυριοι τα CYBERPOWER πως τα βλεπετε .

Φιλος τεχνικος  σε μηχανογραφηση μου ειπε καλα λογια για το 1500VA και οτι ειναι αθορυβο εντελως .

Δημοσ.

Φιλος τεχνικος  σε μηχανογραφηση μου ειπε καλα λογια για το 1500VA και οτι ειναι αθορυβο εντελως .

Αθόρυβα είναι και το επιβεβαιώνω. Το fan δεν το βλέπεις είναι εσωτερικό και λειτουργεί μόνο όταν ξεκινά η μπαταρία και βγάζει τον όποιο αέρα από τις χρίλιες που έχει. Έχει όμως ένα θετικό-αρνητικό. Δηλαδή ακόμα και αν έχεις κλειστό το pc και ανοιχτό το ups και γίνει διακοπή ρεύματος αυτό θα ξεκινήσει λειτουργώντας με μπαταρία. Είναι καλό γιατί σε προστατεύει και κακό γιατί αν λείπεις θα σου φάει την μπαταρία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Δεν το έχω ψάξει ακόμα. Το συνδέεις και με usb στο pc και να το παρακολουθείς μέσω λογισμικού. Γενικά το έχω ψαχουλέψει ελάχιστα.

Αλλά γιατί θέλεις τόσ μεγάλο?

Δημοσ.

Poulinos μια ερωτηση εχει διαφορα αν συνδεθει το ethernet του switch στο in η στο out? σε κουβεντα με φιλο μου ειπε οτι το in/out ειναι καθαρα για ψυχολογικους λογους και οτι ειναι το ιδιο πραγμα. την τηλεωνικη γραμμη θα την βαλω στο πολυμπριζο

Δημοσ.

Επειδη αυτο ειναι με 2 μπαταριες μου ειπε για το 1500αρι και το 1200αρι , επισης πολυ καλο λεει ειναι το το Sinewave CP900EPFCLCD αλλα με 1 μπαταρια ( γενικα μου ειπε καλο ειναι να εχει 2 μπαταριες ) .

Μαλλον για το 1200αρι θα παω

Poulinos μια ερωτηση εχει διαφορα αν συνδεθει το ethernet του switch στο in η στο out? σε κουβεντα με φιλο μου ειπε οτι το in/out ειναι καθαρα για ψυχολογικους λογους και οτι ειναι το ιδιο πραγμα. την τηλεωνικη γραμμη θα την βαλω στο πολυμπριζο

Κιο ομως εχει διαφορα , εχει να κανει με την διαταξη του φιλτρου - πυκνωτων κλπ ( τι εχει 1ο σταδιο , τι δευτερο κλπ )

Δημοσ.

Αθόρυβα είναι και το επιβεβαιώνω. Το fan δεν το βλέπεις είναι εσωτερικό και λειτουργεί μόνο όταν ξεκινά η μπαταρία και βγάζει τον όποιο αέρα από τις χρίλιες που έχει. Έχει όμως ένα θετικό-αρνητικό. Δηλαδή ακόμα και αν έχεις κλειστό το pc και ανοιχτό το ups και γίνει διακοπή ρεύματος αυτό θα ξεκινήσει λειτουργώντας με μπαταρία. Είναι καλό γιατί σε προστατεύει και κακό γιατί αν λείπεις θα σου φάει την μπαταρία.

1. Το δικό μου δεν ανοίγει. (cyberpower cp1500)

2. Εφόσον δουλεύει με μπαταρία, είναι ρυθμισμένο εργοστασιακά να τερματίζει τον υπολογιστή στο 5 λέπτο.

Δημοσ.

2. Εφόσον δουλεύει με μπαταρία, είναι ρυθμισμένο εργοστασιακά να τερματίζει τον υπολογιστή στο 5 λέπτο.

Αν γίνεται σε σένα, λογικά θα γίνεται σε όλα τα ακριβά αυτης της σειράς. Όπως έγραψα και πριν δεν έχω ασχοληθεί με το ups. Κάποια στιγμή πρέπει. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

• Like 1
Δημοσ.

να συνδεσω το switch στο πολυμπριζο με ethernet η ειναι υπερβολη?

μπορεις δεν εχεις κατι να χασεις.ενα εξτρα μετρο  ειναι

αν συνδεσω ενα κανονικο πολυμπριζο στο apc θα προστατευονται οι συσκευλες  που ειναι στο κανονικο πολυμπριζο? αν ναι τοτε ειωνεται πολυ το κοστος

ναι εννοειται οτι μπορεις.οπως και στα ups αν δεν εχουν schuko βαζεις πολυπριζο που απλα εχει βυσμα ups.

http://www.tme.eu/html/gfx/ramka_13198.jpg

απλα η διαφορα δεν ειναι μονο οι παραπανω πριζες ή οι εξτρα θυρες(ethernet ,rj11) απο πολυπριζο σε πολυπριζο.αντεχει μεγαλυτερο ζορι απο υπερταση.το performance υποτιθεται οτι ειναι το top.

px το απλο

Μέγιστη ενέργεια κρουστικής τάσης: 1060 Joules.

• Μέγιστη αιχμή: 13 kAmps.

ενω το performance

Απορρόφηση υπερτάσεων: 2690 Joules.

Κοινή λειτουργία ρεύματος αιχμής: 48 kAmps

πιο αναλυτικα πρεπει να μας τα πει καποιος ηλεκτρολογος.

στα 1500va αν πας σε apc ανεβαινει τρελα το κοστος αλλο τοσο αν πας σε sinewave.

Αθόρυβα είναι και το επιβεβαιώνω. Το fan δεν το βλέπεις είναι εσωτερικό και λειτουργεί μόνο όταν ξεκινά η μπαταρία και βγάζει τον όποιο αέρα από τις χρίλιες που έχει. Έχει όμως ένα θετικό-αρνητικό. Δηλαδή ακόμα και αν έχεις κλειστό το pc και ανοιχτό το ups και γίνει διακοπή ρεύματος αυτό θα ξεκινήσει λειτουργώντας με μπαταρία. Είναι καλό γιατί σε προστατεύει και κακό γιατί αν λείπεις θα σου φάει την μπαταρία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Δεν το έχω ψάξει ακόμα. Το συνδέεις και με usb στο pc και να το παρακολουθείς μέσω λογισμικού. Γενικά το έχω ψαχουλέψει ελάχιστα.

και τα apc το ιδιο κανουν με το fan.δηλαδη παιρνει μπροστα μονο οταν ειναι On battery.αν το Pc ειναι κλειστο τοτε δεν εχει καταναλωση ουτε 10 watt οποτε και το ups να παει on battery τοτε η μπαταρια θα κρατησει ωρες.τι εννοεις θα ξεκινησει?εννοεις οτι θα πρεπε να δει μηδενικο φορτιο οποτε και να κλεισει τελειως σαν ups?

καλο ειναι τα In και τα out να τα κοιτας .το πως εχει φτιαχτει το κυκλωμα για να προστατευτει δεν το ξερεις.οποτε αν μπει αναποδα δηλαδη να μπει η εισοδος στην εξοδο που υποτιθεται οτι απο εκει βγαινει σωστα χωρις παραπανω ταση να το πω ετσι μπορει να κανει ζημια .δεν ειναι ολα τα κυκλωματα να παιζουν και απο τις δυο πλευρες για αυτο μπαινει in και out.ειναι το ιδιο που κανουν μερικοι.βαζουν το line στο dsl και το dsl στο line στο splitter και δεν παιζει κανα τηλεφωνο και λενε μα γιατι.

Επειδη αυτο ειναι με 2 μπαταριες μου ειπε για το 1500αρι και το 1200αρι , επισης πολυ καλο λεει ειναι το το Sinewave CP900EPFCLCD αλλα με 1 μπαταρια ( γενικα μου ειπε καλο ειναι να εχει 2 μπαταριες ) .

Μαλλον για το 1200αρι θα παω

Κιο ομως εχει διαφορα , εχει να κανει με την διαταξη του φιλτρου - πυκνωτων κλπ ( τι εχει 1ο σταδιο , τι δευτερο κλπ )

δεν υπαρχει καλο αν εχει δυο νμπαταριες ή μια.ολα ειναι θεμα αυτονομιας.εννοειται οτι θα ειναι πολυ καλυτερο ενα ups sinewave απο ενα approximately το sinewave οταν μιλαμε για ποιοτητα ρευματος ασχετα αν το ενα εχει μια και το αλλο δυο.

γενικως σε πολλα ups ρυθμιζεις τα παντα.οτι να κλεισει και το ups μετα απο μερικα λεπτα οπως να ξαναφορτισει μεχρι χ ποσοστο και μετα να ανοιξει.τι εννοειται να ανοιξει?το ups ανοιχτο δεν θα ειναι ή καθεστε και το κλεινετε καθε φορα?

Αν γίνεται σε σένα, λογικά θα γίνεται σε όλα τα ακριβά αυτης της σειράς. Όπως έγραψα και πριν δεν έχω ασχοληθεί με το ups. Κάποια στιγμή πρέπει. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

αναφερουν και τα manual του προγραμματος τι μπορεις να κανεις.τα apc ειχαν ενα απλο προγραμμα και μετα με το power chute εβαλαν μεσα απιστευτες ρυθμισεις.

Δημοσ.

και τα apc το ιδιο κανουν με το fan.δηλαδη παιρνει μπροστα μονο οταν ειναι On battery.αν το Pc ειναι κλειστο τοτε δεν εχει καταναλωση ουτε 10 watt οποτε και το ups να παει on battery τοτε η μπαταρια θα κρατησει ωρες.τι εννοεις θα ξεκινησει?εννοεις οτι θα πρεπε να δει μηδενικο φορτιο οποτε και να κλεισει τελειως σαν ups?

Εννοώ ότι ξεκινά η μπαταρία του αν πέσει το ρεύμα και δεν το έχεις κλείσει.

Δημοσ.

λογικο αφου θα πρεπει να δωσει εστω και 1 watt αν το pc ειναι κλειστο.οτι τρωει δηλαδη το pc τελειως κλειστο.οπως και πρεπει να διατηρησει και τον ευατο του ανοιχτο.αλλα ολο και καποια ρυθμιση θα εχει για να κλεινει μετα απο μερικα λεπτα.αν και με κλειστο pc δεν θα αδειασει ποτε.θα σφυριζει για ωρες αν και σε καποια το βγαζεις το μπιμ μπιπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...