Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις μικρή κατανάλωση. Τα παρακάτω ups θα σε καλύψουν άνετα. Είναι κρίμα να δώσεις πολλά λεφτά. 

http://www.e-shop.gr/apc-br550gi-back-ups-rs-550va-p-PER.701108

http://www.e-shop.gr/apc-bx700u-gr-back-ups-700va-390w-230v-avr-4-schuko-sockets-p-PER.664346

Από την σκέψου αν θα κάνεις κάποια στιγμή αργότερα αναβάθμιση στο pc. Σε αυτήν την περίπτωση φυσικά καλύυερα να πας σε μεγαλύτερο.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλο ειναι να εχει λιγο παραπανω μην χρειαστει μελλοντικα οπως ειπες να βαλει καποια συσκευη ακομα πανω.γιατι το 550 βγαζει σχετικα λιγα watt(330 watt)

• Like 1
Δημοσ.

πριν λγο συνδεσα και την τηλεφωνικη γραμμη στο ups με εκπληξη ειδα οτι δεν χανω σε συγχρονισμο μαλιστα εστειλα κατευθειαν απο την μπριζα του τοιχου στο ups και απο το out του ups στο splitter

Δημοσ.

πριν λγο συνδεσα και την τηλεφωνικη γραμμη στο ups με εκπληξη ειδα οτι δεν χανω σε συγχρονισμο μαλιστα εστειλα κατευθειαν απο την μπριζα του τοιχου στο ups και απο το out του ups στο splitter

κανονικα δεν χανεις απλα να εχεις στην ακρη του μυαλου σου οτι μπορει καπου να το επηρεαζει αμα δεις κανα προβλημα πχ αποσυνδεσεις.μερικοι εχουν δει να ανεβαινει ο συγχρονισμος αλλοι να λενε οτι εχει πεσει.ειχα περασει την γραμμη μου ή μαλλον να πω οτι την εχω περασει την γραμμη απο πολυπριζο ασφαλειας apc και δεν εχω δει καποια διαφορα στο sync

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να συνδεεις ενα ups σε μπριζα ασφαλειας ισχυει?

δεν εχει τυχει να το διαβασω και ποτε δεν καταλαβα το γιατι.τa 2 ups που ειχα εγω παντως(apc smart 1000+ apc smart 1500) τα  ειχα και τα δυο σε ενα apc surge performance.αλλωστε το πολυπριζο ασφαλειας το μονο που εχει ειναι μια ασφαλεια για να ριξει αμα σκασει κανα αποτομα ρευμα και κατι noise filtering οποτε δεν βρισκω λογο πως να επηρεασει το Ups.και το ειχα βαλει με την λογικη οτι αμα σκασει κανας κεραυνος προτιμω να την φαει πρωτα το πολυπριζο που κανει 30-40 ευρω παρα τα ups που εκαναν σχεδον 900 ευρω μαζι.απλα και το πολυπριζο οπως και τα ups για να παιξουν σωστα πρεπει να παιζει και η γειωση.το πολυπριζο το apc σου εδειχνε αν λειτουργει η γειωση.δηλαδη δεν κανει κατι κακο στο ρευμα για να πεις οτι το χειροτερευει οποτε μετα δεν κανει να το δεχτει το ups.τουλαχιστον με την λογικη που το σκεφτομαι.εχω δει και ρευμα απο γενητρια να περναει μεσα απο apc ups και οκ το ups καταλαβα οτι το ψιλο διορθωνε το ρευμα αφου δεν ηταν οτι καλυτερο λογω γεννητριας.

καποι ελεγαν οτι δεν κανει να μπει ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΟ UPS.αλλο σταθεροποιητης τασης αλλο πολυπριζο ασφαλειας.το πολυπριζο δεν φτιαχνει την ταση ενω το πολυπριζο ασφαλειας την φτιαχνει και λενε οτι ειναι περιττο να το κανει αφου το κανει το Ups.ομωςμερικα ups δεν εχουν avr αρα δεν σημαινει οτι θα το κανει παντα το Ups.και επισης δεν ξερω τον λογο που ειναι κακο να φτιαχνει λιγο το ρευμα πριν παει στο ups ακομα και αν υπαρχει avr.αλλα αυτα ειναι για σταθεροποιητη οχι για Πολυπριζο ασφαλειας.

Δημοσ.

Poulinos κάτι γρήγορο και χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα του παιδιού.

Μέχρι να βρεθούν φράγκα για ups σκέφτομαι να πάρω ένα πολύμπριζο ασφαλείας.

Αυτό Link.png Site: εδώ λέει τίποτα?

Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο μέχρι τα 30ε?

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι θέλω να ναι μαύρο θα κράξεις και θα έχεις και δίκιο :P

Κερδίζω κάτι παραπάνω με αυτό?

Επίσης επειδή ποτέ δεν είχα πολύμπριζο ασφαλείας, τι άλλο βάζω σε αυτό εκτός απ το pc και την οθόνη?

Δημοσ.

Poulinos κάτι γρήγορο και χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα του παιδιού.

Μέχρι να βρεθούν φράγκα για ups σκέφτομαι να πάρω ένα πολύμπριζο ασφαλείας.

Αυτό Link.png Site: εδώ λέει τίποτα?

Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο μέχρι τα 30ε?

Το έχω αυτό και είναι πολύ καλό. Αλλά φυσικά συμφωνώ με τον poulinos. Το άλλο είναι καλύτερο. Μπορείς να το ντύσεις με ένα μαύρο ύφασμα  :P

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι θέλω να ναι μαύρο θα κράξεις και θα έχεις και δίκιο :P

Κερδίζω κάτι παραπάνω με αυτό?

Επίσης επειδή ποτέ δεν είχα πολύμπριζο ασφαλείας, τι άλλο βάζω σε αυτό εκτός απ το pc και την οθόνη?

μπορει σε κανα καταστημα να βρεις το παλιο που ειναι μαυρο.αυτο που εχω εγω:P δηλαδη :P.χαχα.εγω αμα σου πω οτι οκ το μαυρο μαρεσει πιο πολυ αλλα τωρα αμα επερνα θα επερνα το ασπρο θα με πιστεψεις?τα παντα μπορεις να βαλεις μεχρι καποιο οριο watt.μην πας να βαλεις κανα air condition καμια ηλεκτρικη σκουπα.πρεπει να ειναι για 2000-3000 watt.

Το έχω αυτό και είναι πολύ καλό. Αλλά φυσικά συμφωνώ με τον poulinos. Το άλλο είναι καλύτερο. Μπορείς να το ντύσεις με ένα μαύρο ύφασμα  :P

μαυρο σπρειι.χαχα.

Ζαρτιέρες θα του βάλω :D

Βάζω και τα ηχεία πάνω αν έχω? Και επίσης γιατί έχει υποδοχές και για καλώδιο τηλεφώνου?

ναι βαζεις και ηχεια.

για να περνας απο μεsα την γραμμη την adsl ωστε αν πεσει κεραυνος να μην σου καψει το ρουτερ οπως ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ και να μην περασει ρευμα αποτομα απο το τηλεφωνικο καλωδιο στο ρουτερ και απο εκει στο Pc και καει απο καμια καρτα δικτυου μεχρι Mobo etc.

Δημοσ.

Όχι ρε τι σκούπες, το pc να ναι καλά και να καούν όλα τ άλλα :P

Το μαγαζί αυτό στα Σπάτα το ξέρουμε? Γιατί το χει μόνο σε 2 μαγαζιά αφού είναι APC τι σκατά ταξίδι πρέπει να κάνω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...