Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοτε ακομα καλυτερα.ακομα και εκει μπορεις να ριξεις τα ηχεια και το φως οπως επισηςκαι καμια τηλεοραση ή κατι αλλο.2 χρονια εγγυηση δινει η apc με replacement αμα γινει κατι.σου φερνουν νεο και παιρνουν το παλιο εκτος αν εχει αλλαξει κατι που δεν νομιζω.ακομα και smart apc απο πελατη που ειχα δει χαλασμενο τηλεφωνικως τους ειπα τι ειδα και next day εστειλαν αλλο.οτι πληρωνεις παιρνεις;)

υπαρχει και αυτο αν θες σε κατι λιγο πιο μεγαλο και γενικα πιο καλο

http://www.mgmanager.gr/ups/45973-apc-back-ups-line-interactive-800va-480w-bx800ci.html

και μετα σε πιο πολλα λεφτα και αυτο

http://www.skroutz.gr/products/show/15825417

ανεβαινουν και στις 2 περιπτωσεις τα va συν οτι πας σε λιγο καλυτερη κατηγορια ειτε το πρωτο το 800 ειτε το δευτερο με σχεση το 700

• Like 1
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι ενταξει δεν εχω τοσο τρελες απαιτησεις στο δωματιο μου θα το βαλω και το παιρνω κυριως για το pc!οποτε θα ειμαι καλυμμενος...ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!!

Δημοσ.

οχι ενταξει δεν εχω τοσο τρελες απαιτησεις στο δωματιο μου θα το βαλω και το παιρνω κυριως για το pc!οποτε θα ειμαι καλυμμενος...ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!!

τιποτα .καλη αγορα:)

Δημοσ.

value for money τα θεωρουν.γιατι θες 2000va?το ps4και μια νορμαλ tv δεν τραβανε 1400 Watt που βγαζει το 2000va.αν πας σε λιγοτερα πας σε apc 1400 που εχει 140 ευρω.

http://www.skroutz.gr/s/6234034/APC-Back-UPS-1400VA-IEC.html

παιδια θελω ενα μεγαλο ups για tv ps4 και τα σχετικα το

Accupower Eyeon 2000VA αξιζει?    

• Like 1
Δημοσ.

εδω στην περιοχη εχουμε διακοπες ρευματος που μπορει να κρατησουν μονο 20 λεπτα σκεφτηκα οτι αυτο θα με καλυψει. θα συνδεσω επανω τηλεοραση PS4 XBOX ONE δεκτη ΟΤΕ TV Nova. τωρα εχω ενα kebo ups 700watt που με εχει ξετιναξει στο να του αλλαζω μπαταριες καθε 1.5 χρονο τις ξελυγωνει και μιαλω για μπαταριες Yuasa οι οποιες ζητημα να ξεφορτισαν 5 φορες μεσα σε 1.5 χρονο

Δημοσ.

ειναι πολυ λιγο το φορτο που εχεις ουτε 300watt οποτε το 2000 θα σου δωσει μεγαλη αυτονομια.κατα τα αλλα ναι παραξενο να σου σκιζει ετσι την μπαταρια ειδικα για yuasa.σε apc που ειχε csb εβλεπες να αντεχουν 3 χρονια.απλα θα προτιμουσα κατι μικροτερο αλλα σε apc οπως το 1400 που σου εδειξα.

θα εχει και μικροτερο κοστος στην αλλαγη μπαταριας οταν καποια στιγμη την αλλαζεις αλλα και πιο επωνυμο και πιο καλο κατασκευαστικα.

Δημοσ.

εφοσον λεει

Προστασία γραμμής τηλεφώνου / δικτύου / fax / modem (RJ45) σημαινει οτι εχουν βαλει rj45 ασχετα αν θα βαλεις εσυ τηλεφωνικο ή αν θα βαλεις δικτυου.

μπορεις να το επιβεβαιωσεις και απο το manual του καλου κακου αν φοβασε οτι καποιος εχει γραψει κατι λαθος αν και συνηθως ψιλο copy paste ειναι τα στοιχεια αυτα και απλα μεταφρασμενα

Δημοσ.

μπορει να μπει πανω οποιοδηποτε ethernet ειτε παει σε switch ειτε οπουδηποτε.βεβαια αν μια συσκευη φαει κεραυνο και περασει στο ethernet και παει στο switch μετα μπορει να σου καψει πχ καποια καρτα σε καποιο αλλο pc.αλλιως θα πρεπε ολες οι συσκευες να ειναι πανω στο Ups.δηλαδη αν απο το pc γινει κατι δεν θα παει στο switch διοτι θα περναει απο το Ups αλλα αμα γινει κατι απο καποιο αλλο Pc που δεν ειναι στο ups τοτε εχεις θεμα.οπως και το switch καλο θα ηταν να ειναι πανω στο Ups σαν τροφοδοσια.

Δημοσ.

εχω 2 ups οτι συνδεεται πανω στο switch ειναι συνδεμενο και στο ups οπως και το switch το ιδιο. κατεληξα στο accupower 2000va παιρνει 2 μπαταριες 12v 9ah επαιξα λιγο και ειδα οτι οι yuasa βγαινουν 35 ευρω η μια πολυ πιο φθηνες ειναι οι csb γυρω στα 12 ευρω διαφορα στην μπαταρια. αξιζουν οι csb η να κανω την υπερβαση για yuasa? το ups θα ερθει η με accupower μπαταριες η sunlight

Δημοσ.

αν ειναι ολα πανω σε Ups τοτε εισαι μια χαρα.το βασικο ειναι να μπει στο Ups το ethernet απο το ρουτερ.γιατι ολα τα αλλα ειναι στο δικτυο και εισαι οκ ενω το ρουτερ συνδεεται με την τηλεφωνικη γραμμη η οποια παει εξω.οποτε οτι ερθει θα ερθει απο εκει πλεον.καποιοι θα σου λεγαν οτι περνα το rj11 στο Ups οποτε να γλυτωσει και το ρουτερ.ολα τα αλλα ειναι στην μεσα πλευρα οποτε η μονη εισοδος ειναι το τηλεφωνικο καλωδιο.

Δημοσ.

το ups εχει 2 θυρες μια in και μια out  οποτε συνδεω στην θυρα in το καλωδιο απο την θυρα modem του splitter και απο την θυρα out του ups συνδεω στο ρουτερ. αλλιως πως μπορω να κανω συνδεση με ethernet? τωρα εχω συνδεσει το ρουτερ με το switch και το switch παιρνει ρευμα απο το ups. για τις μπαταριες τη γνωμη εχεις

Δημοσ.

θα μπορουσες να παρεις και την γραμμη και πριν το line.σε καθε περιπτωση αν δεις καμια αποσυνδεση ή κατι αλλο να παει το μυαλο σου οτι μια στις 1000 μπορει να φταιει αυτο.ή αν δεις χαμηλοτερο sync.

με το ethernet το ethernet Που φευγει απο το ρουτερ και παει στο switch θα το βαζες  στο Ups.αλλα αν switch ειναι το ιδιο το ρουτερ τοτε δεν γινεται διοτι εχεις πχ 3 καλωδια να φιλτραρεις.

δηλαδη αν βαλεις ρουτερ ups switch pc εισαι παλι οκ απλα το ρουτερ σου δεν ειναι προφυλαγμενο  απο το τηλεφωνικο καλωδιο ενω με την πρωτη λυση το προφυλασσεις και απο εκει.επισης και το σπλιττερ ειναι σαν μια μικρη προστασια.πολλες φορες βλεπεις να καιγονται σπλιττερ και οχι ρουτερ οταν υπαρχει πιο πριν splitter.το λεω σε περιπτωσεις που καποιος δεν εχει βαλει σπλιττερ γιατι εχει μονο το ρουτερ εκει.

τωρα για τις μπαταριες.

σιγουρα οι yuasa ειναι πολυ καλες και καποιες ερχονται και προφορτιζμενες απλα ειναι αρκετα ακριβες.οι csb ειναι value for money.ωραιεςμπαταριες τις φοραγαν παλια τα apc ups απο το εργοστασιο απλα εβαζαν απο πανω αυτοκολλητο apc.τις csb τις φερνει αβερτα και ο δησιος οποτε δεν ειναι της πλακας.τωρα αν οι μπαταριες σου χαλανε καθε 3 χρονια τοτε 24 ευρω παραπανω για yuasa δεν ειναι μεγαλο κοστος.αλλα και οι csb θα αντεξουν μια χαρα.οι καινουριες που εχουν βαλει στα apc μπορω να πω οτι ειναι πιο χαλια απο τις csb.τις accupowerκατι μου λενε αλλα  δεν ξερω.οι sunlight οσο ξερω παροτι ειναι ελληνικης προελευσης εχουν δειξει πολυ καλο ονομα.εχω δει αρκετα πραγματα απο sunlight δηλαδη.rectifiers και διαφορα τετοια που ο αλλος δεν θα εβαζε κατι φτηνο για να τροφοδοτησει dc ρευμα σε ακριβα μηχανηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...