La_MoRt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ναι βέβαια σκόπός είναι να έχει και ένα σχετικό αέρα.
mavrickar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτο αξιζει? http://www.cosmodata.gr/product/162344/ups-powertech-l-i-850va-2-schuco
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το σύστημά του, ανάθεμα και αν καταναλώνει παραπάνω από 200-250 watt. Eίναι κρίμα να μην πάρει το APC.
Theo1903 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ,για να μήν ανοίγω άλλο θέμα για το ίδιο πράγμα ,σκέφτομαι να πάρω ένα ups γιατί κρίμα είναι να μας μείνουν τα πράγματα στο χέρι τώρα που τελικά στήθηκε το μηχάνημα .το pc αποτελείται απο : i7 4790, gtx 980 ti g1 ,h110i gt ,cm silent pro m2 1000w ,850 evo 500gb ,4x500gb hdd (raid 10) ,z97x-ud5h,4x4gb tridentx ram .Αρχικά ,πόσα VA θα χρειαστώ ? Ξέρω οτι δεν χρειάζομαι για κανέναν λόγο 1000w psu για το σύστημά μου αλλα όταν το πήρα είχα μόνο cpu-mobo και δεν ήξερα προς τα που θα πάω .Δεύτερον ,τί μάρκες να δώ ?Θα ήθελα αν γίνεται να μην είναι πολύ πάνω απ'τα 150€ .Εφόσον το επιτρέπει το UPS ,θα κουμπώσουν πάνω και 2-3 οθόνες και ένα router .Ευχαριστώ εκ των προτέρων
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ,για να μήν ανοίγω άλλο θέμα για το ίδιο πράγμα ,σκέφτομαι να πάρω ένα ups γιατί κρίμα είναι να μας μείνουν τα πράγματα στο χέρι τώρα που τελικά στήθηκε το μηχάνημα . το pc αποτελείται απο : i7 4790, gtx 980 ti g1 ,h110i gt ,cm silent pro m2 1000w ,850 evo 500gb ,4x500gb hdd (raid 10) ,z97x-ud5h,4x4gb tridentx ram . Αρχικά ,πόσα VA θα χρειαστώ ? Ξέρω οτι δεν χρειάζομαι για κανέναν λόγο 1000w psu για το σύστημά μου αλλα όταν το πήρα είχα μόνο cpu-mobo και δεν ήξερα προς τα που θα πάω . Δεύτερον ,τί μάρκες να δώ ?Θα ήθελα αν γίνεται να μην είναι πολύ πάνω απ'τα 150€ . Εφόσον το επιτρέπει το UPS ,θα κουμπώσουν πάνω και 2-3 οθόνες και ένα router .Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ένα από τα δύο APC θα σε καλύψουν. https://www.skroutz.gr/s/4935987/APC-Back-UPS-1100VA-Schuko.html https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html
La_MoRt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω το 2ο και είναι αστέρι!! Η APC είναι εγγύηση στο χώρο.
teotsigourakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο και γιατι(για τον αριθμο πριζων ξερω):http://www.cosmodata.gr/product/226362/ ηhttp://www.cosmodata.gr/product/14358/ ?????????????????????????????????
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ισχυει αλλα πιο μετα...θενκς απλα δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα να σκασεις χ λεφτα για ενα Ups και μετα να το πουλησεις που δεν θα πιασει τιποτα για να παρεις αλλο. ενα ups των 70 ευρω που θα τα εχει παιξει και η μπαταρια ουτε 20 δεν θα πιασει αφου αλλα 15-20 κανει η μπαταρια.εδιωξα smart apc 1000 va 70 ευρω που ειχε αδειες μπαταριες. Το σύστημά σου δεν έχει πολλές απαιτήσεις θα σε καλύψει άνετα και αυτό το APC με 390 Watt απλα το λεω οχι για το συγκεκριμενο αλλα γενικα προσοχη οτι παρει γιατι θυμαμαι οτι πιο παλια καποια apc δεν ειχαν avr. Ναι βέβαια σκόπός είναι να έχει και ένα σχετικό αέρα. `ναι καλο ειναι το Ups να μην παιζει στο full και για θεμα αυτονομιας αλλα και για θεμα αν μελλοντικα θελει να βαλει κατι αλλο πανω να μπορει.εξαρτατε και την χρηση.αμα ειναι γραφειο τοτε ελαχιστα θα αλλαξει η καταναλωση.αν καποιος ομως το εχει για gaming χρηση πχ εκει ναι μια νεα cpu και μια νεα καρτα γραφικων μπορει να ανεβασουν τρελα το φορτο στο Ups και να ζηταει το μηχανημα παραπανω va απο αυτα που μπορει να βγαλει με αποτελεσμα να πρεπει να αφησει κατι απεξω ή και να μην του κανει καθολου. Αυτο αξιζει? http://www.cosmodata.gr/product/162344/ups-powertech-l-i-850va-2-schuco αγνωστης ταυτοτητας ιπταμενο Ups.και με βαση το ποσο κανει και τα va καρακινεζια. Καλησπέρα ,για να μήν ανοίγω άλλο θέμα για το ίδιο πράγμα ,σκέφτομαι να πάρω ένα ups γιατί κρίμα είναι να μας μείνουν τα πράγματα στο χέρι τώρα που τελικά στήθηκε το μηχάνημα . το pc αποτελείται απο : i7 4790, gtx 980 ti g1 ,h110i gt ,cm silent pro m2 1000w ,850 evo 500gb ,4x500gb hdd (raid 10) ,z97x-ud5h,4x4gb tridentx ram . Αρχικά ,πόσα VA θα χρειαστώ ? Ξέρω οτι δεν χρειάζομαι για κανέναν λόγο 1000w psu για το σύστημά μου αλλα όταν το πήρα είχα μόνο cpu-mobo και δεν ήξερα προς τα που θα πάω . Δεύτερον ,τί μάρκες να δώ ?Θα ήθελα αν γίνεται να μην είναι πολύ πάνω απ'τα 150€ . Εφόσον το επιτρέπει το UPS ,θα κουμπώσουν πάνω και 2-3 οθόνες και ένα router .Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν σε παιρνει για apc go for it.μπορεις με calculator να δεις ποσο καταναλωνει το μηχανημα σου.πιο πολυ να δεις η cpu και η καρτα γραφικων τι καταναλωνει οπως και οι 2-3 οθονες.δισκοι ρουτερ και αυτα δεν ειναι τιποτα. Ένα από τα δύο APC θα σε καλύψουν. https://www.skroutz.gr/s/4935987/APC-Back-UPS-1100VA-Schuko.html https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html ειναι μικρη η διαφορα οποτε καλυτερα να παρει το 1400va.ουτε 15 ευρω. μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο και γιατι(για τον αριθμο πριζων ξερω): http://www.cosmodata.gr/product/226362/ η http://www.cosmodata.gr/product/14358/ ????????????????????????????????? απο αυτα τα 2 το guard.το αλλο πρωτη φορα το ακουω.εκτος αν πας σε apc 2
teotsigourakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 APC BE700-GR BACK UPS ES 700VA με αυτό θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου???mr Super Goofy???
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 α.βγαζει 400watt.απλα το λεω τυπικα .ειναι 700va αρα στην πραξη 400 watt περιπου.απλα το λεω για να το ξερεις αναλογα την καταναλωση του pc και οτι αλλο βαλεις επανω. β.και βασικο.δεν βλεπω στο site που κοιταω της apc να εχει avr http://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-Back-UPS-ES-700VA-230V-German-Dutch/P-BE700-GR οποτε δεν το προτεινω.θα σου δωσει απο την μπαταρια αν κοπει το ρευμα θα σου κοψει τα spikes κτλ αλλα δεν θα σου κανει αυτα που μπορει να κανει το avr.δηλαδη να boostarei το ρευμα αμα πεσει πχ στα 200volt ή να σου κοψει το παραπανησιο αν παει πχ στα 240.αυτο οπως το καταλαβαινω απλα οταν περασεις καποιο οριο ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω απλα θα σου δωσει απο την μπαταρια χωρις να κανει κατι παραπανω. avr = automatic voltage regulation και απο ενα αλλο forum.αν ψαξεις για avr θα καταλαβεις τι ακριβως κανει.στα πολυ φτηνα οπως εγραψα πιο πανω δεν υπαρχει avr εκτος αν μου διαφευγει κατι TI EINAI TO AVR στο spoiler This is usually a feature of uninterruptible power supplies (UPS units). This allows them to lower or raise an erratic incoming voltage to the proper output voltage without relying on the batteries; i.e. instead of going to battery if the voltage strays too much, circuits in the unit correct that voltage. This preserves run time for actual outages.If you are not using a UPS, but a Line Conditioner with AVR, then its output will be more consistently within an expected range. A surge protector alone cannot adjust the incoming voltage that way. How this helps your computer is possibly reducing stress on the PSU. Efficiency drops as input voltage drops, meaning more power is being wasted as heat. Heat is not good for electronic components. A line conditioner with AVR will provide voltages that allow your computer's PSU to operate more efficiently.
teotsigourakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 β)σίγουρα αυτό που λες είναι θετικό για ένα ups και απ ότι διαβάζω κι εγώ είναι χονδρικά σαν ρυθμιστής των Volt του ρεύματος.αλλά το παίρνω ως ένα χαρ/κό παραπάνω που μπορεί να κάνει ένα ups και όχι ως τη βασική του λειτουργία την οποία αυτή θα θέλω να αξιοποιήσω(όπως επίσης απ ότι κατάλαβα αυτή την ισοστάθμιση των Volt την κάνει μεν είτε έχει είτε δεν έχει avr,απλά όταν έχει avr το ρυθμίζει χωρίς τη μπαταρία ενώ όταν δεν έχει το κάνει μέσω της μπαταρίας)...επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενά Ups της τάξης των 100 ευρώ να μην κάνει τη βασική δουλειά του σωστά και επίσης απ ότι είδα σε reviews προτείνεται και θεωρείται και από τα καλά σε αυτή την κατηγορία...ή κάνω λάθος??? α.βγαζει 400watt.απλα το λεω τυπικα .ειναι 700va αρα στην πραξη 400 watt περιπου.απλα το λεω για να το ξερεις αναλογα την καταναλωση του pc και οτι αλλο βαλεις επανω. β.και βασικο.δεν βλεπω στο site που κοιταω της apc να εχει avr http://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-Back-UPS-ES-700VA-230V-German-Dutch/P-BE700-GR οποτε δεν το προτεινω.θα σου δωσει απο την μπαταρια αν κοπει το ρευμα θα σου κοψει τα spikes κτλ αλλα δεν θα σου κανει αυτα που μπορει να κανει το avr.δηλαδη να boostarei το ρευμα αμα πεσει πχ στα 200volt ή να σου κοψει το παραπανησιο αν παει πχ στα 240.αυτο οπως το καταλαβαινω απλα οταν περασεις καποιο οριο ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω απλα θα σου δωσει απο την μπαταρια χωρις να κανει κατι παραπανω. avr = automatic voltage regulation και απο ενα αλλο forum.αν ψαξεις για avr θα καταλαβεις τι ακριβως κανει.στα πολυ φτηνα οπως εγραψα πιο πανω δεν υπαρχει avr εκτος αν μου διαφευγει κατι TI EINAI TO AVR στο spoiler This is usually a feature of uninterruptible power supplies (UPS units). This allows them to lower or raise an erratic incoming voltage to the proper output voltage without relying on the batteries; i.e. instead of going to battery if the voltage strays too much, circuits in the unit correct that voltage. This preserves run time for actual outages.If you are not using a UPS, but a Line Conditioner with AVR, then its output will be more consistently within an expected range. A surge protector alone cannot adjust the incoming voltage that way. How this helps your computer is possibly reducing stress on the PSU. Efficiency drops as input voltage drops, meaning more power is being wasted as heat. Heat is not good for electronic components. A line conditioner with AVR will provide voltages that allow your computer's PSU to operate more efficiently. α)πάνω κυρίως θα έχω pc και οθόνη..μέτα δεν με ενδιαφέρει να έχω κάτι ντε και καλά...ηχεία 5.1 και ένα φωτιστικό υπάρχουν που δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να μπούν και αυτά:Ρ
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 β)σίγουρα αυτό που λες είναι θετικό για ένα ups και απ ότι διαβάζω κι εγώ είναι χονδρικά σαν ρυθμιστής των Volt του ρεύματος.αλλά το παίρνω ως ένα χαρ/κό παραπάνω που μπορεί να κάνει ένα ups και όχι ως τη βασική του λειτουργία την οποία αυτή θα θέλω να αξιοποιήσω(όπως επίσης απ ότι κατάλαβα αυτή την ισοστάθμιση των Volt την κάνει μεν είτε έχει είτε δεν έχει avr,απλά όταν έχει avr το ρυθμίζει χωρίς τη μπαταρία ενώ όταν δεν έχει το κάνει μέσω της μπαταρίας)...επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενά Ups της τάξης των 100 ευρώ να μην κάνει τη βασική δουλειά του σωστά και επίσης απ ότι είδα σε reviews προτείνεται και θεωρείται και από τα καλά σε αυτή την κατηγορία...ή κάνω λάθος??? α)πάνω κυρίως θα έχω pc και οθόνη..μέτα δεν με ενδιαφέρει να έχω κάτι ντε και καλά...ηχεία 5.1 και ένα φωτιστικό υπάρχουν που δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να μπούν και αυτά:Ρ οσο ξερω αν κανωλαθος ας διορθωσει καποιος αλλα στην ουσια τι κανει.το ρευμα παιζει 220 volt .αν τα volt πεσουν στα 200 τοτε το avr με την βοηθεια της μπαταριας στο ξανακανει 220.αν παει 240 τοτε στο κανει 220 κανοντας trim.αν δεν ειχε avr τοτε τα 200 θα παρεμεναν 200 και τα 240 θα παρεμεναν 240.απλα περα απο τα ορια των 200 και 240 για παραδειγμα υπαρχουν και τα ορια πιο κατω που το ups θα σου δωσει απο την μπαταρια.δηλαδη αν το ρευμα παει 250 ή παει 180 ειτε εχει avr ειτε οχι επειδη το avr δεν μπορει να εξομαλυνει το τοσο μεγαλο ρευμα πχ 250 εκει σου δινει απο την μπαταρια.οποτε η διαφορα του avr και του μη avr ειναι στα λιγα volt παραπανω και στα λιγα λιγοτερα που προσπαθει να στα κανει 220.αν ξεφυγει αρκετα εκει θα δωσουν και τα 2 απο την μπαταρια.ποιο ειναι το θεμα τωρα.ναι το avr εχει αυτο το συν που λεμε οτι τα 230 θα στα κανει 220.εκει πολυ βγαινουν και σου λενε.τα νεα τροφοδοτικα στο pc απο μονα τους μπορει ναπαιξουν απο 110 volt εως 220 και συν πλην καποιο ποσοστο.οποτε ειτε δωσεις στο τροφοδοτικο 210 ειτε δωσεις 220 που θα εχει λειτουργησει το avr ειναι ενα και το ιδιο.το ιδιο και στα 230 οτι το τροφοδοτικο εχει φτιαχτει να αντεξει και τα 230.τα 250 μπορει να μην εχει φτιαχτει να τα αντεξει αλλα ετσι και αλλιως στα 250 θα παρεις απο την μπαταρια ασχετα με το avr.βεβαια εξαρτατε ποσο αντεχει τις διακυμνασεις καθε τροφοδοτικο καθε συσκευης.καποιοι θεωρουν το avr αχρηστο αφου τα πιο πολλα τροφοδοτικα εχουν ενα ευρος πχ απο 110 εως 220 ή δεν ξερω τι. τωρα το φωτιστικο μπορει να ειναι 10 watt μπορει και 70 αναλογως τι λαμπα εχει.αν βαλεις οικονομιας πχ led σιγουρα ειναι μηδενικο φορτο.τα ηχεια δεν θυμαμαι ποσο εχουν.ειχα 5.1 logitech και τα ειχα πανω σε ups αλλα δεν θυμαμαι καν αν τα ειχα βαλει στην surge υποδοχη δηλαδη απλα για προστασια ή αν τα ειχα βαλει να ειναι και On battery. κατα τα αλλα ειναι apc οποτε μια χαρα σαν μαρκα.τωρα για το avr σου εξηγησα καποιοι το θεωρουν περιττο αφου τα τροφοδοτικα αντεχουν οποτε το παιρνουν μονο σαν protection απο μεγαλα spikes οπωςκαι σαν battery οποτε και δικαιολογημενα θα ακους καλα λογια.ειναι apc ειναι νορμαλ η τιμη του για τα va που δινει.σιγουρα για την κατηγορια που ειναι το θεωρωαπο τα καλυτερα .δεν μπορει να συγκριθει με ενα smart apc αλλα αυτο δεν το κανει ασχημο.εξαρτατε τι δουλεια θελει καποιος και ποσα λεφτα θελει να δωσει. για το συγκεκριμενο ναι τα αξιζει τα λεφτα του.σιγουρα δεν ειναι οτι πιο φτηνο με σχεση αλλα Ups του ανταγωνισμου αλλα υπαρχει ενα ονομα και μιακαλη κατασκευη.υπαρχουν ups με τα μισα λεφτα που ειναι τελειως κατασκευες της πλακας που χαλανε ευκολα που εχουν μαπα μπαταριες και που χαλανε και τα ιδια πολλες φορες.(Βλεπε turbox ,nova mge).δηλαδη δεν πρεπει να κοιταμε παντα το φτηνοτερο.δεν το λεω για σενα που θες το apc αλλα για αλλους που εγραφαν για Ups των 40 ευρω
teotsigourakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 οσο ξερω αν κανωλαθος ας διορθωσει καποιος αλλα στην ουσια τι κανει.το ρευμα παιζει 220 volt .αν τα volt πεσουν στα 200 τοτε το avr με την βοηθεια της μπαταριας στο ξανακανει 220.αν παει 240 τοτε στο κανει 220 κανοντας trim.αν δεν ειχε avr τοτε τα 200 θα παρεμεναν 200 και τα 240 θα παρεμεναν 240.απλα περα απο τα ορια των 200 και 240 για παραδειγμα υπαρχουν και τα ορια πιο κατω που το ups θα σου δωσει απο την μπαταρια.δηλαδη αν το ρευμα παει 250 ή παει 180 ειτε εχει avr ειτε οχι επειδη το avr δεν μπορει να εξομαλυνει το τοσο μεγαλο ρευμα πχ 250 εκει σου δινει απο την μπαταρια.οποτε η διαφορα του avr και του μη avr ειναι στα λιγα volt παραπανω και στα λιγα λιγοτερα που προσπαθει να στα κανει 220.αν ξεφυγει αρκετα εκει θα δωσουν και τα 2 απο την μπαταρια.ποιο ειναι το θεμα τωρα.ναι το avr εχει αυτο το συν που λεμε οτι τα 230 θα στα κανει 220.εκει πολυ βγαινουν και σου λενε.τα νεα τροφοδοτικα στο pc απο μονα τους μπορει ναπαιξουν απο 110 volt εως 220 και συν πλην καποιο ποσοστο.οποτε ειτε δωσεις στο τροφοδοτικο 210 ειτε δωσεις 220 που θα εχει λειτουργησει το avr ειναι ενα και το ιδιο.το ιδιο και στα 230 οτι το τροφοδοτικο εχει φτιαχτει να αντεξει και τα 230.τα 250 μπορει να μην εχει φτιαχτει να τα αντεξει αλλα ετσι και αλλιως στα 250 θα παρεις απο την μπαταρια ασχετα με το avr.βεβαια εξαρτατε ποσο αντεχει τις διακυμνασεις καθε τροφοδοτικο καθε συσκευης.καποιοι θεωρουν το avr αχρηστο αφου τα πιο πολλα τροφοδοτικα εχουν ενα ευρος πχ απο 110 εως 220 ή δεν ξερω τι. τωρα το φωτιστικο μπορει να ειναι 10 watt μπορει και 70 αναλογως τι λαμπα εχει.αν βαλεις οικονομιας πχ led σιγουρα ειναι μηδενικο φορτο.τα ηχεια δεν θυμαμαι ποσο εχουν.ειχα 5.1 logitech και τα ειχα πανω σε ups αλλα δεν θυμαμαι καν αν τα ειχα βαλει στην surge υποδοχη δηλαδη απλα για προστασια ή αν τα ειχα βαλει να ειναι και On battery. κατα τα αλλα ειναι apc οποτε μια χαρα σαν μαρκα.τωρα για το avr σου εξηγησα καποιοι το θεωρουν περιττο αφου τα τροφοδοτικα αντεχουν οποτε το παιρνουν μονο σαν protection απο μεγαλα spikes οπωςκαι σαν battery οποτε και δικαιολογημενα θα ακους καλα λογια.ειναι apc ειναι νορμαλ η τιμη του για τα va που δινει.σιγουρα για την κατηγορια που ειναι το θεωρωαπο τα καλυτερα .δεν μπορει να συγκριθει με ενα smart apc αλλα αυτο δεν το κανει ασχημο.εξαρτατε τι δουλεια θελει καποιος και ποσα λεφτα θελει να δωσει. για το συγκεκριμενο ναι τα αξιζει τα λεφτα του.σιγουρα δεν ειναι οτι πιο φτηνο με σχεση αλλα Ups του ανταγωνισμου αλλα υπαρχει ενα ονομα και μιακαλη κατασκευη.υπαρχουν ups με τα μισα λεφτα που ειναι τελειως κατασκευες της πλακας που χαλανε ευκολα που εχουν μαπα μπαταριες και που χαλανε και τα ιδια πολλες φορες.(Βλεπε turbox ,nova mge).δηλαδη δεν πρεπει να κοιταμε παντα το φτηνοτερο.δεν το λεω για σενα που θες το apc αλλα για αλλους που εγραφαν για Ups των 40 ευρω ωραια ως τωρα:Ρ κι εγω Logitech 5.1 z506 εχω και η λαμπα ειναι πολυ μικρη και δεν καιει πολυ αν και μπορει να μπει πολυ απλα στο surge protection...συνεπως νομιζω νθα με καλυψει...επισης για το τροφοδοτικο εχω το xfx ts550 που νομιζω ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια του και δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα με τις μικρες διακυμανσεις...συνεπως apc it is
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ειχα τα z5500.η λαμπα αν ειναι μικρη δεν εχεις θεμα.και εγω ειχα μια πανω στο Ups αλλα ηταν λιγοτερο απο 20 watt.το τροφοδοτικο ναι ειναι μια χαρα δεν ειναι του κιλου ευτυχως.απλα δεν εχουν ολα τα ups υποδοχες για μονο surge.καποια apc πχ ειχαν πισω υποδοχες τελειως μαυρες που ειναι surge+ battery backup και αυτες ειναι ολες μαζι μεχρι πχ 400watt kai διπλα υπηρχαν και καποιες αλλες μαυρες αλλα μεκατι σαν λευκο περιγραμμα αν θυμαμαι σωστα που ελεγαν surge only.εκει εβαζες συσκευες που ηθελες surge protection αλλα δεν σε νοιαζε να παιρνουν απο την μπαταρια πχ εκτυπωτης οπως και εβαζες συσκευες που δεν ηθελες ειτε να σου φανε απο τα 400watt ειτε που ηταν πολυ ενεργοβορες πχ laser printer και που δεν μπορουσαν να μπουν πανω σε μια κανονικη υποδοχη(surge+battery backup). πχ ενας laser εκτυπωτης οταν παει να εκτυπωσει και ζεστενει μεσα μπορει να δεις ουτε 900va ups να μην τον αντεχει. 1
teotsigourakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 σιγουρα...αν και αυτο το apc ups εχει συγκεκριμενες θεσεις τις 4 με protection +battery και τις αλλες 4 μονο protection!νομιζω πολυ βολικο για εναν χρηστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα