Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλά κάνει shutdown το PC αυτόματα ή απλά κλείνει το ups κόβοντας το ρεύμα; γιατί το παιδί ψψάχνει να βρει ένα που να κλείνει αυτόματα και το PC.

Δημοσ.

Να δίνει εντολή το ups με αυτοματοποιήμενη διαδικασία να κλείνει το PC με shutdown κανονικά.

Εφόσον το συνδέσεις με τη usb και περάσεις το utility ναι γίνεται.

Το έχω κάνει στον nas, πάνω σε eaton pulsar M 2200VA.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει να πας ποιο ψηλά, το 0.6 έχει χαμηλότερες ενεργειακές απώλειες. Αν έχεις σκοπό να το αφήνεις 24/7 τότε πήγαινε με κλειστά μάτια σε 0.9 (90% efficiency) όπως αυτό.

Προσωπικά έχω το Eaton Pulsar M 2200VA από το 2008. Το πρώτο με 90% efficiency. So far το έχω κάνει 3 service (2 φορές μπαταρία και 1 φορά CPU) και έχει βγάλει σχεδόν 10 ετία! :D  Υπόψη ότι είχε 1250Ευρώ τότε, με τις ράγες του ράκ.

Δημοσ.

Εφόσον το συνδέσεις με τη usb και περάσεις το utility ναι γίνεται.

Το έχω κάνει στον nas, πάνω σε eaton pulsar M 2200VA.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει να πας ποιο ψηλά, το 0.6 έχει χαμηλότερες ενεργειακές απώλειες. Αν έχεις σκοπό να το αφήνεις 24/7 τότε πήγαινε με κλειστά μάτια σε 0.9 (90% efficiency) όπως αυτό.

Προσωπικά έχω το Eaton Pulsar M 2200VA από το 2008. Το πρώτο με 90% efficiency. So far το έχω κάνει 3 service (2 φορές μπαταρία και 1 φορά CPU) και έχει βγάλει σχεδόν 10 ετία! :D  Υπόψη ότι είχε 1250Ευρώ τότε, με τις ράγες του ράκ.

Ποιο εννοείς; γιατί αν εννοείς αυτό με το 0,5 που ε΄χαμε πει στην αρχή δε έχει τέτοια λειτουργία το έχω και εγώ. Για το 1500ρι το APC δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως το smart που του είπα πιο πάνω έχει σίγουρα. Το δικό σου είναι rackable;

Δημοσ.

Ποιο εννοείς; γιατί αν εννοείς αυτό με το 0,5 που ε΄χαμε πει στην αρχή δε έχει τέτοια λειτουργία το έχω και εγώ. Για το 1500ρι το APC δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως το smart που του είπα πιο πάνω έχει σίγουρα. Το δικό σου είναι rackable;

Ναι είναι ρακ 2U. (κανονικά έπρεπε να επέλεγα το 3U που είχε 120mm fan, τέσπα)

Ναι το smart καλό είναι δεν είπα όχι.

Αυτό που αναφέρεις (με το 0.5) δεν έχει καν το UPS μια USB ; δεν αναγνωρίζεται καν από τα windows με επιλογές στο power management?

Δημοσ.

Έχει αλλά σου δείχνει βασίκες λειτουργίες. Τη κατανάλωση τσεκάρει τη μπαταρία του και αν του βάλεις ισοτιμία KWh σε ευρώ σου βγάζει και τη κατανάλωση του ρεύματος.

post-184535-0-54877400-1460553985_thumb.png

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μια βοήθεια για επιλογή αξιόπιστου& οικονομικού παράλληλα UPS. Θα συνδέσω πάνω 40αρα τηλεόραση Samsung, PS4 και ηχοσύστημα Dolby surround. Γύρω στα 900-1000 VA είναι αρκετά φαντάζομαι...αυτό είναι καλή επιλογή;;; 

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/177787-apc-bx950u-gr-950va-230v-avr-schuko

Καμία ανάλογη πρόταση;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει να μου πει καποιος στο περιπου πώς χρησιμοποιούμε το ups;

οταν πχ εχω εκτος λειτουργίας οτι ειναι συνδεδεμένο πανω του πρεπει να το κλείνω; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, umaga είπε

μπορει να μου πει καποιος στο περιπου πώς χρησιμοποιούμε το ups;

οταν πχ εχω εκτος λειτουργίας οτι ειναι συνδεδεμένο πανω του πρεπει να το κλείνω; 

Δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο τρόπο χρήσης. Ότι βάλεις πάνω σε περίπτωση διακοπής θα λειτουργεί. Αν τώρα έχεις βάλει κάτι που είναι ενεργοβόρο αλλά δεν το χρειάζεσαι σε περίπτωση διακοπής  (γιατί θα σου καταναλώσει όλη την αυτονομία του UPS) το βγάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...