teotsigourakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γειά σας παιδιά,θέλω να αγοράσω ups και δεν γνωρίζω πολλά για τα ups!Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτώ να βρω ups διότι πάνω του θέλω να βάλω το pc και το monitor!Επίσης θέλω κάτι σχετικά φθηνό...Έχετε να προτείτενε κάποιο μοντέλο?Το σύστημα μου περιέχει:-i5 6500-gtx 960-2 x hdd + 1 x ssd-xfx ts 550w bronze plus -lg 23mp65hq
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αν τα οικονομικα σου σου επιτρεπουν θα σου λεγα για κανα apc αλλα θα βγει πανω απο 100 και δεν ξερω αν θες να δωσεις τοσα λεφτα.ειναι κορυφη.σε απλα ups ας πει καποιος αλλος.υπαρχουν τα guard που ειναι καλα απλα και value for money καλο θα ηταν να ειναι κοντα στα 800va που ειναι περιπου 480 watt περιπου 1
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν συνιστώ φθηνό ups. Πάρε ένα apc όπως λέει και ο poulinos 1
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 προσοχη στα μικρα eaton οχι τα ellipse γιατι καποια ειχαν μικρο Fan που δουλευε συνεχεια και ηταν λιγο εκνευριστικο.
dkotanid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 προσοχη στα μικρα eaton οχι τα ellipse γιατι καποια ειχαν μικρο Fan που δουλευε συνεχεια και ηταν λιγο εκνευριστικο. Το συγκεκριμένο δεν παρουσιάζει κανένα απ΄αυτά που αναφέρεσαι, εξού και το πρότεινα. Έχω 3 σπίτι, ένα σε imac 2 χρόνια ένα σε tv και όλα τα εξαρτήματα πέριξ και ένα άλλο ομοίως, κανένα δεν ακούγεται και ακόμα μέχρι χτες η μπαταρία είναι top, δεν έπεσε σε επίπεδο που θα το παρατηρήσει κάποιος!
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν λεω για τα ellipse( οχι τα ellipse) αλλα τα μικρα μοντελα που ηταν σαν τα Mge nova που εκτος απο το φανακι δεν ηταν και οτι καλυτερο σε θεματα temps. για αυτα λεω http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/prostatia-tasis/ups-statheropoiites-tasis/ups-eaton-5e-650i-usb-schuco αν και φαινονται πιο διορθωμενα με σχεση τα mge nova
teotsigourakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω αλλα διαθετω μεχρι 70 για ups...poulinos το τελευταιο που ποσταρες μπορει να με καλυψει???
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παλια που ηταν nova mge ηταν χαλια τωρα σαν τα φτηνα της eaton δεν ξερω τι ρολο βαρανε.guard που ειχα ηταν μια χαρα.μετα επαιρνα μονο apc.
teotsigourakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ωραια ευχαριστω!!! https://www.skroutz.gr/s/2542971/Inform-Guard-S-Compact-800VA-A.html Αυτο θα μπορεσει να με καλυψει??
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 βγαζει 480Watt οποτε θα σε καλυψει. και το ellipse που ειπε ο φιλος σου κανει αλλα αρκετα πιο ακριβο. τα Mge ellipse ηταν απο τα πολυ καλα οταν εβγαιναν .
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 να σε καλα.αλλιως μαζευειςκαι αλλα χρηματα και πας σε καλυτερη κατηγορια.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το σύστημά σου δεν έχει πολλές απαιτήσεις θα σε καλύψει άνετα και αυτό το APC με 390 Watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα