Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έλαβα στα χέρια μου έναν υπολογιστή με καμμένο τροφοδοτικό. Ένα innovator πολύ απλό (onboard gpu έχει για παράδειγμα). Δοκίμασα με άλλα 2 τροφοδοτικά και δούλεψε κανονικότατα. Οπότε αγόρασα Source.png Πηγή: αυτό για να το αντικαταστήσω. Ο υπολογιστής δεν δείχνει κανένα ίχνος ζωής με αυτό το τροφοδοτικο. Δοκίμασα το τροφοδοτικό σε άλλους 2 υπολογιστές και δούλεψαν κανονικότατα. Το τροφοδοτικό που αγόρασα πέρασε και από τεχνικό έλεγχο. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.....

Δημοσ.

Ασε το άλλο τροφοδοτικό που τον δοκίμασες εξαρχής πάνω. Δουλεύει ακόμα με αυτό της δοκιμής?

Ποιό πήρες? Δεν φαίνεται.

Δημοσ.

Κάτι δεν σύνδεσες σωστά. έβαλες 24πινο και 8πινο?

Επίσης το τροφοδοτικό που πήρες πέταξέ το από το παράθυρο. Καλύτερα το βράδυ να μην περνά κόσμος από κάτω.

Πάρε ένα κανονικό PSU

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά ξέρω το πόσο σκατένιο είναι το τροφοδοτικό που πήρα αλλά σκατένιο είχε και πάνω... για 20€ αυτό βρήκα.... Δεν είναι εκεί το θέμα, αν ήταν έτσι του κοπανάω το corsair 450w που μου περισσεύει και τέλος, το θέμα είναι να δουλέψει με το σκατένιο που δουλεύει σε οποιοδήποτε άλλο pc. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση.

Δημοσ.

Tρόμαξε απο το σκατένιο τροφοδοτικό που κάηκε πριν, απέκτησε ψυχολογικό τραύμα και τώρα αρνείται να ανοίξει με οτιδήποτε κάτω των 80+ :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι δεν σύνδεσες σωστά. έβαλες 24πινο και 8πινο?

Επίσης το τροφοδοτικό που πήρες πέταξέ το από το παράθυρο. Καλύτερα το βράδυ να μην περνά κόσμος από κάτω.

Πάρε ένα κανονικό PSU

8πινο???? 4πινο για cpu μπορεί 8πινο όχι φίλε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...