Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια η ερωτηση μου ειναι αυτη στον τιτλο.
Xρειαζεται να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα απο καθε αναβαθμιση της συσκευης; γιατι εχω διαβασει πως καλο ειναι να γινεται αλλα ισχυει κατι τετοιο;
Επισης με το που κανουμε αναβαθμιση η συσκευη απο μονη της δεν κανει clean install και περναει την ενημερωμενη εκδοση;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Συνήθως είναι καλό, ειδικά αν η αναβάθμιση αφορά καινούργιο Firmware(π.χ Android 5.0 σε Android 6.0) και όχι κάποια Fixes. Στην περίπτωση του Android θα σε συμβούλευα να κάνει clean τουλάχιστον την Cache.

Γενικά πάντως αν δεν έχει πολλα δεδομένα που λυπάσαι να χάσεις ή βαριέσαι να μπείς στη διαδικασία backup restore, ένα factory reset δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Φυσικά αν η συσκευή σου μετά την αναβάθμιση δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, δεν πρέπει να την κάνεις Reset. Συνήθως το κάνεις μήπως διορθωθεί κάποιο ψιλοbug που ανακάλυψες.

Δημοσ.

Καλο θα ηταν μετα απο καθε αναβαθμιση.

Αλλα πρωτου το κανουμε καλο θα ηταν ενα backup για να μην χασουμε τα αρχεια απο την παλια.

Το Helium - App Sync and Backup ειναι μια καλη λυση του backup.

Δημοσ.

οκ παιδια καταλαβα κατι ακομα αυριο θα εχω το g4 λογικα θα ερθει καποια αναβαθμιση για να κανω εγκατασταση με το που ανοιξω wifi επειδη ειναι καινουργια η συσκευη δεν χρειαζετε να κανω καποιο factory reset πριν η μετα σωστα;

Δημοσ.

ωραια αρα με το που εμφανιστει καποιο update κανω factory reset και μετα το κανω εγκατασταση;
και μετα την εγκατασταση κανω παλι factory reset  μονο αν δω οτι υπαρχει καποιο bug αλλιως το αφηνω οπως ειναι; η ετσι και αλλιως καλα θα ηταν να κανω reset και μετα την αναβαθμιση;

Δημοσ.

Κάνεις πρώτα την αναβάθμιση και μετά κάνεις Factory Reset. Αφού δεν έχει δεδομένα να χάσεις μην ψάξεις για bug. Ρίξε ένα factory reset για καλό και για κακό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...