GianniSM Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ειδες γιατι καποια πραγματα δεν ειναι αυτονοητα οπως γραφεις???Αν δεν ελεγες οτι θεωρεις το Z3 μεγαλο κινητο που να γνωριζαμε οτι πχ κοιτας μονο μεχρι 5 ιντσα κινητα?? Το M8 παντως δεν θα σου κρατησει για καιρο παντως καθως αν κρινουμε απο το M7 που ειναι κινητο του 2013 και δεν θα παρει Android 6 καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλαω. Μονο το Iphone απο τα κινητα που αναφερεις μπορει να σου εγγυηθει οτι θα σου κρατησει για χρονια κυριως λογω Ios και αναβαθμισεων. Αν παλι θεωρει το Z3 μεγαλο σε ιντσες που ειναι 5.1-5.2 δεν νομιζω να τον βολεψει οσο μαζεμενο και αν ειναι. Έχεις δίκιο μου διέφυγε αυτό, αλλά έτσι περιορίζει πολύ τις επιλογές του, πρακτικά στην εξής μία, iPhone
kostas8080 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αφου δν σε αποσχολη τιμη περιμενε λιγο να βγει το Nexus 6P και καθαρισες! Εχει τα παντα και τα κανει Ολα ΤΕΛΕΙΑ! Αν είναι να περιμένει θα πάρει NOTE 5 Φίλε σκέψου πρώτα τι λογισμικό θες και μετα πιο κινητό, αν θες κάτι απλό σαν λογισμικό πάρε iphone 6 από εκεί και πέρα αν πας σε Android δες ένα από τα LG g4 ή s6
NikosRocknRolla Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ειδες γιατι καποια πραγματα δεν ειναι αυτονοητα οπως γραφεις???Αν δεν ελεγες οτι θεωρεις το Z3 μεγαλο κινητο που να γνωριζαμε οτι πχ κοιτας μονο μεχρι 5 ιντσα κινητα?? Το M8 παντως δεν θα σου κρατησει για καιρο παντως καθως αν κρινουμε απο το M7 που ειναι κινητο του 2013 και δεν θα παρει Android 6 καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλαω. Μονο το Iphone απο τα κινητα που αναφερεις μπορει να σου εγγυηθει οτι θα σου κρατησει για χρονια κυριως λογω Ios και αναβαθμισεων. Αν παλι θεωρει το Z3 μεγαλο σε ιντσες που ειναι 5.1-5.2 δεν νομιζω να τον βολεψει οσο μαζεμενο και αν ειναι. Η αλήθεια είναι ναι ότι δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τις 5 ίντσες απλά έχω βάλει μόνο το Ζ3 γιατί είναι το μόνο που μου έχει κάνει το κλικ για να ξεφύγω πιο πάνω..... Ευχαριστώ για όλα πάντως και συγνώμη αν κούρασα απλά είμαι νέος εδώ και γενικά με τα κινητά όχι τόσο πολύ ψαγμένος όσο εσείς. Ευχαριστώ και πάλι...... Αν είναι να περιμένει θα πάρει NOTE 5 Φίλε σκέψου πρώτα τι λογισμικό θες και μετα πιο κινητό, αν θες κάτι απλό σαν λογισμικό πάρε iphone 6 από εκεί και πέρα αν πας σε Android δες ένα από τα LG g4 ή s6 Λογισμικό δεν έχω κάποιο θέμα τα έχω δουλέψει και τα 2 και μου άρεσαν καθένα για τους δικούς του λόγους.....Θα έδινα ένα πόιντ στ G4 μια και τα samsung δεν τα συμπαθώ...
dieccast Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Από ότι καταλαβα μέση χρήση το θες (να κανει πραγματα όσο το δυνατόν καλύτερα) πάρε iphone 6s και καθαρισες εφόσον δεν έχεις θέμα με το budget!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα