Προς το περιεχόμενο

HTC M8 vs Sony Z3 vs iPhone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να πάρω ένα ένα από τα τρία παραπάνω κινητά. Αν μπορείτε δώστε μου κάποια βοήθεια...... Σας ευχαριστώ......

Δημοσ.

Το 16αρι iPhone το οποιο δεν το παιρνεις φυσικα λογω τραγικης χωρητικοτητας κοστιζει 565€ περιπου.Τα αλλα 2 παιζουν σε τιμη 400-420€.Δεν μας λες καλυτερα το μεγιστο μπατζετ σου να δου προτεινουμε εμεις συσκευες?Επισης το πιο βασικο απο ολα που οι περισσοτεροι ξεχνουν να αναφερουν "Χρηση για την οποια προοριζεται η συσκευη"

• Like 1
Δημοσ.

Sony z3
Την κλτρη οθονη καλη καμερα πολυ γρηγορο θα παρει marshmellow(οπως και το m8) μπαταρια κλτρη αδιαβροχο ειδικα το cooper ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ για τα ζουστα μου εχει κλτρη καμερα απο Μ8 απο το i6 δν νζμω !
Γενικα τικαρει τα παραπανω κουτακια στην λιστα με τα προτεριματα!
Μονο για την καμερα μπορω να πω το iphone ειναι κλτρο εχει παραπανω θηκες αξεσουαρ αμα σε ενδιαφερει αυτο και θα παρει σιγουρα αναβαθμισεις για αρκετο καιρο!
Εγω θα επερνα Ζ3 αλλα με κανενα απο τα 3 δν θα απογοητευτεις!
Αμα σου αρεσει ios πανε στο Iphone εγω δν θα τοπροτιμουσα θα εχεις κλτρες επιδωσεις με πολυ κλτρη τιμη!
Αλλα αφου το βαζει και αυτο στο παιχνιδι μιλας για 500 ευρω κινητο!

Παρε λοιπων g4 η s6 η z5 για να εχεις οτι κλτρο κυκλοφορει στην αγορα και ασε και τα 3 που αναφερεις!

• Like 1
Δημοσ.

Τα είχα όλα, με τελευταίο το i6,

Με προσωπική σειρά προτίμησης i6 και M8 είναι στην κορυφή, με μικρή διαφορά το i6 και Ζ3 καταιδρωμένο. Μεγάλη απογοήτευση απο την κάμερα. Στο battery life τραγική διαφορά δεν είδα δυστυχώς, πάντα με την ίδια χρήση

• Like 1
Δημοσ.

Μα σχεδόν όλοι λένε ότι το Ζ3 έχει και καλή μπαταρία και καλή κάμερα και όμορφο είναι . Όσο για το Μ8 , είναι το αγαπημένο δεύτερο τηλέφωνό μου. Απλώς έμεινε δεύτερο λόγω μεγέθους οθόνης. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να πάρω ένα ένα από τα τρία παραπάνω κινητά. Αν μπορείτε δώστε μου κάποια βοήθεια...... Σας ευχαριστώ......

Τι βοηθεια να σου δωσουμε οταν δεν μπορεις ουτε εσυ να μας βοηθησεις εξ αρχης???Πρωτα απο ολα αλλη τιμη τα παραπανω Android αλλη τιμη το Iphone, αλλα specs το M8 αλλα το Z3. Γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος γιατι πχ κοιτας στα 3 παραπανω κινητα και οχι πχ σε Galaxy S6/edge,LG G4,One Plus 2 κλπ???

• Like 2
Δημοσ.

Χρήση ναι είναι η αλήθεια δεν το διευκρίνισα. Το θέλω για καθημερινή χρήση ίντερνετ, φωτογραφίες και τα σχετικά. Τιμή δε ανέφερα διότι δεν με απασχολεί ιδιαίτερα και υπέθεσα θα είναι αυτονόητο πως δεν με απασχολεί, με συγχωρείτε..... Samsung δεν με ελκύουν πέρα από την οθόνη και LG δεν το είχα το νου μου καθόλου.......

Δημοσ.

Χρήση ναι είναι η αλήθεια δεν το διευκρίνισα. Το θέλω για καθημερινή χρήση ίντερνετ, φωτογραφίες και τα σχετικά. Τιμή δε ανέφερα διότι δεν με απασχολεί ιδιαίτερα και υπέθεσα θα είναι αυτονόητο πως δεν με απασχολεί, με συγχωρείτε..... Samsung δεν με ελκύουν πέρα από την οθόνη και LG δεν το είχα το νου μου καθόλου.......

Αφου δν σε αποσχολη τιμη περιμενε λιγο να βγει το Nexus 6P και καθαρισες! Εχει τα παντα και τα κανει Ολα ΤΕΛΕΙΑ!

Δημοσ.

Αφου δεν σε απασχολει η τιμη γιατι τοτε δεν ανεφερες τις τελευταιες ναυαρχιδες τυπου Iphone 6s και 6s plus,Htc M9,Sony Z5 κλπ???

Αυτο δεν ειναι αυτονοητο?  :rolleyes:  :rolleyes:

Παντως με βαση την χρηση που αναφερεις αντε να προτεινουμε Samsung ή Lg λογω  των φωτογραφιων.Στα υπολοιπα και με κινητο των 180ευρω καλυπτεσαι.

Δημοσ.

Αφου δν σε αποσχολη τιμη περιμενε λιγο να βγει το Nexus 6P και καθαρισες! Εχει τα παντα και τα κανει Ολα ΤΕΛΕΙΑ!

Πολύ καλό ναι δεν θα διαφωνήσω αλλά είναι πολύ μεγάλη η οθόνη για μένα. Ακόμη και το Ζ3 μου φαίνεται λίγο μεγάλο αλλά το έβαλα διότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το Ζ που έχω....

Αφου δεν σε απασχολει η τιμη γιατι τοτε δεν ανεφερες τις τελευταιες ναυαρχιδες τυπου Iphone 6s και 6s plus,Htc M9,Sony Z5 κλπ???

Αυτο δεν ειναι αυτονοητο?  :rolleyes:  :rolleyes:

Παντως με βαση την χρηση που αναφερεις αντε να προτεινουμε Samsung ή Lg λογω  των φωτογραφιων.Στα υπολοιπα και με κινητο των 180ευρω καλυπτεσαι.

Το 6s δεν μου έκανε την διαφορά σε σχέση με το απλό που τα έχουν φίλοι μου και τα συγκρίναμε για να δώσω τα παραπάνω χρήματα, το plus όπως είπα είναι πολύ μεγάλο. Το Μ9 δεν το είπα διότι εμφανισιακά το Μ8 μου αρέσει περισσότερο... Απλά δεν ήθελα κάτι σχετικά φθηνό για να μου κρατήσει όπως και το xpreia Z που έχω εδώ και σχεδόν 3 χρόνια... Σε ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση πάντως....

Δημοσ.

Και εγώ ψηφίζω G4 λόγω της εξαιρετικής του κάμερας και της πολύ λογικής του τιμής σε σχέση με ότι προσφέρει. Το μέγεθος του είναι αρκετά μαζεμένο σε σχέση με τις 5.5 ίντζες της οθόνης οπότε δεν θεωρώ πως θα ναι πρόβλημα

Δημοσ.

Πολύ καλό ναι δεν θα διαφωνήσω αλλά είναι πολύ μεγάλη η οθόνη για μένα. Ακόμη και το Ζ3 μου φαίνεται λίγο μεγάλο αλλά το έβαλα διότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το Ζ που έχω....

Το 6s δεν μου έκανε την διαφορά σε σχέση με το απλό που τα έχουν φίλοι μου και τα συγκρίναμε για να δώσω τα παραπάνω χρήματα, το plus όπως είπα είναι πολύ μεγάλο. Το Μ9 δεν το είπα διότι εμφανισιακά το Μ8 μου αρέσει περισσότερο... Απλά δεν ήθελα κάτι σχετικά φθηνό για να μου κρατήσει όπως και το xpreia Z που έχω εδώ και σχεδόν 3 χρόνια... Σε ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση πάντως....

Ειδες γιατι καποια πραγματα δεν ειναι αυτονοητα οπως γραφεις???Αν δεν ελεγες οτι θεωρεις το Z3 μεγαλο κινητο που να γνωριζαμε οτι πχ κοιτας μονο μεχρι 5 ιντσα κινητα??

Το M8 παντως δεν θα σου κρατησει για καιρο παντως καθως αν κρινουμε απο το M7 που ειναι κινητο του 2013 και δεν θα παρει Android 6 καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλαω. Μονο το Iphone απο τα κινητα που αναφερεις μπορει να σου εγγυηθει οτι θα σου κρατησει για χρονια κυριως λογω Ios και αναβαθμισεων.

Και εγώ ψηφίζω G4 λόγω της εξαιρετικής του κάμερας και της πολύ λογικής του τιμής σε σχέση με ότι προσφέρει. Το μέγεθος του είναι αρκετά μαζεμένο σε σχέση με τις 5.5 ίντζες της οθόνης οπότε δεν θεωρώ πως θα ναι πρόβλημα

Αν παλι θεωρει το Z3 μεγαλο σε ιντσες που ειναι 5.1-5.2 δεν νομιζω να τον βολεψει οσο μαζεμενο και αν ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...