imitheos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Όπως και πολλά άλλα μέλη, πήρα πριν λίγο καιρό τον 500άρη EVO από το amazon.de Πριν γράψω λοιπόν δεδομένα, κοίταξα μήπως έχει βγει κάποιο νεότερο firmware που αποτρέπει πιθανά προβλήματα ώστε να το περάσω. Στην σελίδα με τα downloads δεν αναφέρει καθόλου την 850 σειρά σαν να μην βγήκε δηλαδή νεότερο firmware από το εργοστασιακό. Έψαξα στο google και βρήκα κάποια άρθρα (πολύ λίγα) που αναφέρουν ότι βγήκε νεότερη έκδοση η EMT02B6Q και ότι κάποιοι την έβαλαν αλλά δεν την βρίσκω πουθενά. Σε μία μόνο σελίδα του reddit βρήκα να λέει κάποιος ότι ανακλήθηκε το EMT02B6Q. Θυμάται κανείς να ανακλήθηκε firmware για τον evo ? (για τον pro θυμάμαι ότι βγήκε προβληματική έκδοση και ανακλήθηκε) Διάφορα άρθρα λέγανε ότι ο samsung magician μπορεί να παράξει ISO με το firmware οπότε είπα να τον δοκιμάσω μέσω wine μια και δεν έχω Windows. Τρέχει μεν σωστά αλλά επειδή δεν μπορεί να βρει τον δίσκο δεν με αφήνει να πάω στην καρτέλα του firmware. Αυτό που ρωτάω λοιπόν είναι κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο SSD (είτε από τα μέλη που τον αγοράσαμε από το amazon είτε κάποιο άλλο μέλος που τον έχει αγοράσει παλαιότερα) και έχει λειτουργικό windows, αν μπορεί να δει στον samsung magician ποια έκδοση του εμφανίζει ως τελευταίο firmware. Ευχαριστώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτε επίσημο, δεν περνάς. Δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα.
imitheos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτε επίσημο, δεν περνάς. Δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι δεν ξέρω _αν_ υπάρχει κάτι επίσημο γιατί δεν μπορώ να τρέξω τον magician Για αυτό ρώτησα κάποιο φίλο που έχει το δίσκο να μου πει ποια έκδοση αναφέρεται ως τελευταία.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοείς δεν μπορείς να τρέξεις το magician? Σου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση?
imitheos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοείς δεν μπορείς να τρέξεις το magician? Σου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση? Διάφορα άρθρα λέγανε ότι ο samsung magician μπορεί να παράξει ISO με το firmware οπότε είπα να τον δοκιμάσω μέσω wine μια και δεν έχω Windows. Τρέχει μεν σωστά αλλά επειδή δεν μπορεί να βρει τον δίσκο δεν με αφήνει να πάω στην καρτέλα του firmware. Αυτό που ρωτάω λοιπόν είναι κάποιος που έχει τον συγκεκριμένο SSD (είτε από τα μέλη που τον αγοράσαμε από το amazon είτε κάποιο άλλο μέλος που τον έχει αγοράσει παλαιότερα) και έχει λειτουργικό windows, αν μπορεί να δει στον samsung magician ποια έκδοση του εμφανίζει ως τελευταίο firmware. Ευχαριστώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν Current installed firmware EMT01B6Q
t3llis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είχα κάνει ενημέρωση το Σεπτέμβριο, αν θυμάμαι καλά, στην EMT02B6Q χωρίς να δω καμιά διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο.
imitheos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν Current installed firmware EMT01B6Q Είχα κάνει ενημέρωση το Σεπτέμβριο, αν θυμάμαι καλά, στην EMT02B6Q χωρίς να δω καμιά διαφορά προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Ξέρεις αν το εμφανίζει ακόμη σαν διαθέσιμο ?
alexisgt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πριν κανά μήνα είχα ελέξγει από magician για update firmware και μου είχε βγάλει το EMT02B6Q (το οποίο και εγκατέστησα).Δεν ξέρω αν έχει πλέον αποσυρθεί και αν ναι, γιατί.Το σύστημα τρέχει μια χαρά πάντως.
kostakiss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 δλδ εμεις με mac στην απ' εξω? @ imitheos κρατα μας ενημερους
JcD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πόσο σου βγήκε με τα μεταφορικά από amazon? Γιατί βλέπω ελλάδα και πάει στα 180 περίπου.
imitheos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πόσο σου βγήκε με τα μεταφορικά από amazon? Γιατί βλέπω ελλάδα και πάει στα 180 περίπου. Αν λες εμένα, ήταν 143 όλα μαζί ο 500άρης αλλά ήταν προσφορά για δύο ώρες.
JcD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αν λες εμένα, ήταν 143 όλα μαζί ο 500άρης αλλά ήταν προσφορά για δύο ώρες. Ωραίος!!! Λέω να τον πάρω κι εγώ τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα