23Optimus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα , ξερω οτι μια μπλε οθονη μπορει να φταινε χιλια δυο, αλλα πιθανες περιπτωσεις πιες μπορει να ειναι??? ειχα κανει φορματ πριν 5 μηνες το μηχανημα παει αερας... χρηση απλη παιχνιδια σερφαρισμα χαλαρο... και ταινιουλες.. τπτ παραπανω,,αλλα εχει και ιλικια ο υπολογυστης κυριως μητρικη επεξεργαστης και σκληρος δισκος... ειναι μοντελα του 2007, αλλα κατα τα αλλα ασχετα απο τα χρονια τους παει καλα .. μμπορει και να μην ειναι και τπτ αυτη η μπλε οθονη, μηχανημα ειναι . αν συγκρινω με τα δεδομενα που υπαρχουν τωρα ειμαι αρκετα πισω το ξερωαλλα δεν εχω θεμα σε αυτο εφοσον παει κομπλε,..τροφοδοτικο turbo x 550 wσκληρος seagate 225 gb 7200 rpmgpu amd radeon sapphire 7750 1gb gddr5cpu intel core duo E4500 2.20ghzram 4 gb ( 3.5 διαθεσιμη απο το συστημα)μητρικη ακριβως δεν θυμαμαι ποια ειναι κατι asus leonite 2 ειναι hp pavillion
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ Ξεκινάς τα τεστ. Αύριο αλλάζεις τροφοδοτικό -----> http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574
23Optimus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 σωστος ο παιχτης..... τα πρωτα βηματα τα ελενχω και μονος εκει δεν εχω θεμα... τωρα μπορει να φταινει και αλλα μεσα σε bios και τα αλλα που τεσταρει παρακατω.. τα οποια δεν ξερω και να ψαξω και τοσο, και απο τι ειδα εχει πολυ πραμα να ψαξεις, κατι το οπιο χρονο δεν εχω να κατσω...... παντως πολη χρησιμος οδηγος
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνα από το memtest και το αφήνεις κανά 8ωρο και για τον σκληρό.
23Optimus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παντως για το τροφοδοτικο που λες το χω ξανακουσει για τα turbo x οτι προκειτε να ειναι φιασκο... αλλα δε τα πολυπιστευω, βεβαια γεγονοτα δεν εχω ακουσει, αλλα συγκεκριμενα για τον υπολογυστη μου οπως ειδες δεν μπορει ναχω θεμα, με τοσα λιγα watt που καιω , ειτε φταιει αυτο για τη μπλε οθονη ειτε κατι αλλο για παραδειγμα ο σκληρος δισκος καποιες φορες φετος εβγαζε στην εκκινηση failure disk σε μαυρη οθονη μπορει να ειναι και αυτος ενας παραγοντας... μιας πουφαγε και 2 φορματ πριν 5 μηνες οσον αφορα για το τουρμπο xνα μου πεις για υπολογυστη που χρησιμοποιει τη νεα τεχνολογια δηλαδη υπολογυστης αξιας 1000ων ευρω για να μην πολυλογω με συγκεκριμενο hafrware, σιγουρα θα χει θεμα με ενα turbo x αν ειναι τοσο αδυναμα οπως ακουγεται... σιγουρα καποιο πιο ποιοτικο θα εισαι πιο σιγουρος αλλα ενταξει το σκεπτικο μου ειναι που ξερουμε εμεις αν παθουμε κατι? αν σκεφτομαστε για τα μηχανηματα ετσι
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Με failure disk κοιτάς πρώτα τον σκληρό εννοείται. Για το τροφοδοτικό δεν αναφέρομαι στην ποσότητα των watt, αλλά στην ποιότητά του. Δεν έχει να κάνει αν το pc αξίζει 300 ή 2300. Ένα ποιοτικό τροφοδοτικό θα σου μείνει τουλάχιστον για 5 χρόνια. 1
23Optimus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ναι δεν διαφωνω μετραει αυτο, , ειχα κοιταξει και το hd sentinel για το σκληρο κανα μηνα πριν καλα εδειχναν ολα,, τωρα ποτε δε ξερεις τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα