Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμένα να πω την αλήθεια το voyager μου έδωσε την εντύπωση filler star trek. καλούτσικο αλλά ψιλοβαρετό αλλά όχι σαν τη σαπουνόπερα σε διάστημα ds9. η οποία παρεπιπτόντως ουδεμία σχέση δεν είχε με το αισιόδοξο για την ανθρωπότητα μήνυμα του ροντενμπερυ. μηχανορραφίες, ίντριγκες και γενικώς μία ρεαλιστικότερη ερμηνεια της κοινωνίας του star trek χωρίς τα εγκώμια και πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα. μέχρι εκεί λοιπόν καταρρίπτεται το αισιόδοξο των παραδοσιακών σειρών σταρ τρεκ. το franchise για μένα αυτό, θέλει οπωσδήποτε προσεγμένα εφέ , κάτι από το οποίο πάσχουν οι σειρές (σειρά στο διάστημα χωρίς να δοθεί βάρος στα εφέ δε γίνεται). από εκεί και πέρα λίγο περιπλοκότερη ιστορία θέλει από το enterprise που ήταν σειρά μόνο για μεσημέρια μετά το φαϊ και φυσικά επεισόδια που να γίνεται πραγματικώς αυτό που λέει το ίδιο το σλόγκαν της σειράς. "meet new worlds and new civilizations , και where noοne has gone before" από όλες τις σειρές μόνο 23 επεισόδια τιμούσαν στο έπακρο αυτό το μοτίβο.και όλα αφορούν το tos και φυσικά το enterprise το οποίο παρόλη τη μετριότητα του τιμούσε το μοτίβο αυτό. αλλά από την άλλη δεν είχε επιλογή λόγω της εποχής που υποτίθεται πως διαδραματιζόταν.

Το Voyager δεν ήταν βαρετό και ήταν γενικά πολύ καλό παιγμένο και το μοναδικό που τήρησε το Slogan που ανέφερες στο έπακρο, καθώς παρουσιαστήκαν πολύ περισσότεροι εξωγήινοι πολιτισμοί, πλανήτες, άστρα, νεφελώματα, πρωτότυπα και περίεργα φαινόμενα και τοποθεσίες, εντυπωσιακά εφέ, υπέροχες μάχες και γενικά διαδραματίστηκε σε μια τεράστια διαστημική έκταση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Star Trek ως σήμερα.

Επίσης είχε ιδανικούς ηθοποιούς για τους ρόλους τους με εύστοχους διάλογους και χιούμορ (Ακόμα και σήμερα) και όχι cheesy βαρετές φτιαχτές ατάκες όπως του TNG και original series. Τέλος η μουσική του ήταν ποικιλόμορφη, άριστα ενορχηστρωμένη, πολύ επική και επιπέδου Full motion Hollywood film παρά κάτι πρόχειρο που θα περίμενες από TV σειρά.

Επίσης το ίδιο το Voyager Starship έχει μακρά το πιο εντυπωσιακό & Agile design από όλα τα άλλα Star Trek federation ships, σε σχέση με τα χοντροκομμένα και υπέρ αντι-αεροδυναμικά πρωταγωνιστικά Enterprises των άλλων σειρών.

Είναι μακρά η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη όλων των Star Trek σειρών.

voyager-ship.jpg

latest?cb=20070514010010&path-prefix=en

star-trek-voyager.jpg

Voyager20th_Ship.jpg

Voyager-star-trek-voyager-3982047-1024-7

crash.jpg

b7064c349a41a7e792b281a6e6f2e2fb.jpg

voy-side.jpg

c32e3bd6-5eb7-48e5-8134-ae0e53cf15a3.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Voyager δεν ήταν βαρετό και ήταν γενικά πολύ καλό παιγμένο και το μοναδικό που τήρησε το Slogan που ανέφερες στο έπακρο, καθώς παρουσιαστήκαν πολύ περισσότεροι εξωγήινοι πολιτισμοί, πλανήτες, άστρα, νεφελώματα, πρωτότυπα και περίεργα φαινόμενα και τοποθεσίες, εντυπωσιακά εφέ, υπέροχες μάχες και γενικά διαδραματίστηκε σε μια τεράστια διαστημική έκταση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Star Trek ως σήμερα.

Επίσης είχε ιδανικούς ηθοποιούς για τους ρόλους τους με εύστοχους διάλογους και χιούμορ (Ακόμα και σήμερα) και όχι cheesy βαρετές φτιαχτές ατάκες όπως του TNG και original series. Τέλος η μουσική του ήταν ποικιλόμορφη, άριστα ενορχηστρωμένη, πολύ επική και επιπέδου Full motion Hollywood film παρά κάτι πρόχειρο που θα περίμενες από TV σειρά.

Επίσης το ίδιο το Voyager Starship έχει μακρά το πιο εντυπωσιακό & Agile design από όλα τα άλλα Star Trek federation ships, σε σχέση με τα χοντροκομμένα και υπέρ αντι-αεροδυναμικά πρωταγωνιστικά Enterprises των άλλων σειρών.

Είναι μακρά η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη όλων των Star Trek σειρών.

latest?cb=20070514010010&path-prefix=en

star-trek-voyager.jpg

Voyager20th_Ship.jpg

Voyager-star-trek-voyager-3982047-1024-7

voyagermain.jpeg

b7064c349a41a7e792b281a6e6f2e2fb.jpg

Intrepid_class,_overhead_view.jpg

πάντως φαίνεται από που εμπνεύστηκε το enterprise e το σχέδιο του. όσο για την αεροδυναμική, στο διάστημα είναι περιττή. εγώ είμαι περισσότερο fan του προμηθέα που έσπαγε σε 3 διαφορετικά υπο-διαστημόπλοια.

ο κυριότερος λόγος πάντως που έκανε ανυπόφορο σχεδόν το voyager ήταν η kate mulgrew την οποία πάσχιζα να τη δω σε οποιονδήποτε ρόλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως φαίνεται από που εμπνεύστηκε το enterprise e το σχέδιο του. όσο για την αεροδυναμική, στο διάστημα είναι περιττή. εγώ είμαι περισσότερο fan του προμηθέα που έσπαγε σε 3 διαφορετικά υπο-διαστημόπλοια.

Ναι προφανώς όλα εμπνευστήκαν το ένα από το άλλο διαδοχικά, αλλά η αεροδυναμική είναι σημαντική ακόμα και σε ένα αστρόπλοιο σε περίπτωση που θελήσει να καταδυθεί στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη και στην περίπτωση του Voyager, είναι το μοναδικό πρωταγωνιστικό Starship που έχει πραγματοποιήσει προσεδάφιση σε πολλαπλούς πλανήτες, προσδίδοντας έτσι περισσότερο βάθος, ενδιαφέρον και ποικιλία στην πλοκή της σειράς.

10-15-09voyagervoyagernightingalese.jpg

Voyager_landing.jpg

tumblr_m6m6u8xBL31rzu2xzo1_1280.jpg

latest?cb=20080812202303&path-prefix=en

latest?cb=20060711082754

320x240.jpg

Η τελευταίο φορά που επιχείρησε τέτοιο κόλπο o Pickard με το θηριώδη το NCC-1701D, δεν κατέληξε και πολύ καλά για το σασί... :D

USS_Enterprise-D_falls_toward_Veridian_I

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να μην βιαστούμε να κρίνουμε μόνο βάση των συντελεστών που θα αναλάβουν το reboot.

Είναι αυτονόητο ότι η καινούργια σειρά θα απευθύνεται ΚΑΙ στο νεανικό κοινό. Άλλωστε θα ήταν αδύνατον να στηριχθεί μόνο στους παραδοσιακούς Τρεκάδες, κάτι που το θεωρώ θεμιτό. Όσους περισσότερους φανς  αποκτάει ένα francise, τόσο περισσότερα χρήματα διατίθενται για νέα επεισόδια και ταινίες.

Νομίζω θα είναι μια καλή σειρά που θα προσθέσει νέα στοιχεία στο σύμπαν του Σταρ Τρεκ.

Όσο για τον Άμπραμς που κάποιοι βρίζουν για τις ταινίες που γύρισε, ας μπούνε στον κόπο να δούνε πόσο υπέροχη δουλειά έκανε στο νέο Star Wars σε σχέση με τα τρία τελευταία εκτρώματα του "μπαμπά" Λούκας, που τα έκανε μαντάρα.

Υπομονή, ο χρόνος θα δείξει.

Δημοσ.
Όσο για τον Άμπραμς που κάποιοι βρίζουν για τις ταινίες που γύρισε, ας μπούνε στον κόπο να δούνε πόσο υπέροχη δουλειά έκανε στο νέο Star Wars σε σχέση με τα τρία τελευταία εκτρώματα του "μπαμπά" Λούκας, που τα έκανε μαντάρα.

• Like 4
Δημοσ.

Μωρέ αν ισχύει το https://www.reddit.com/r/StarWars/comments/3qvj6w/theory_jar_jar_binks_was_a_trained_force_user/?sort=top τότε ο George Lucas ήταν ιδιοφυία και όλος ο κόσμος είμασταν ένας ηλίθιος όχλος.

Δημοσ.
@ κιλλικ: οτι βρίσκεις εσυ καταπληκτικό, πχιοτικο κλπ... για κάποιον αλλον ειναι εξίσου εμετικά σκουπίδια τα οποια τα βλεπει μονο η μάζα (εσυ). Ας αφήσουμε στην άκρη την ελιτιστικη οπτική των πραγμάτων. Μπορείς να έχεις τις αμφιβολιες σου, αλλα δεν μπορείς να προδικάζεις. Ιδιο Τρεκ με αυτο που ξερες δεν θα ναι. Οπως και το Τρεκ που ηξερες δεν ηταν ιδιο με τον πρόγονο του. 

ο Kurtzman ειναι ενας απο τους χειροτερους σεναριογραφους του Χολυγουντ. αυτο δεν ειναι αποψη, ειναι γεγονος. επισης δεν εχω αμφιβολιες, το θεωρω δεδομενο οτι η νεα σειρα ειναι ηδη μια αποτυχια. αυτα περι προγονων δεν βγαζει νοημα, το προβλημα δεν ειναι οτι θα ειναι κατι καινουργιο, αλλα οτι θα ειναι κακο.

το Star Trek σαν συνολο, ειναι μια απο τις πιο κλασικες,αριστουργηματικες μυθολογιες στην επιστημονικη φαντασια. o Κurtzman απο την αλλη εχει γραψει σκηνη στο Nu Trek 2, οπου το πληρωμα του Enterprise παγωνει ενα ολοκληρο ηφαιστειο χρησιμοποιωντας ψυχρη συντηξη.

αν περιμενει καποιος οτι αυτος ο "καλλιτεχνης" θα δημιουργησει μια νεα σειρα Star Trek η οποια θα ειναι στα υψηλα επιπεδα που εχουν θεσει τα DS9,TOS,TNG, τοτε ειναι βαθια νυχτωμενος.

• Like 2
Δημοσ.

Μου άρεσαν ολα εως τώρα λιγότερο απο ολα το DS9 που και αυτό όμως είχε ορισμένα δυνατά επεισόδια,το Voyager ήταν πολύ καλό δεν το συζητώ αν και πάντα κορυφή είναι το original series και μετά το next generation με τον Picard ως καλύτερο captain Ever.

Αργεί λίγο όμως θέλω να ελπίζω πως θα είναι πραγματικά καλή παραγωγή και θα ξεκινήσουν πολύ δυνατά.

Make it so ρεεεε !

Δημοσ.

Εδω δεν μπορειτε να συμφωνησετε στο ποια προηγουμενη ηταν καλυτερη (και λογικο ειναι, καθαρα υποκειμενικες αποψεις), θα συμφωνησετε σε μια επερχομενη σειρα που μπορει να μοιαζει με καποια απο τις προηγουμενες ή με καμμια απο αυτες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω δεν μπορειτε να συμφωνησετε στο ποια προηγουμενη ηταν καλυτερη (και λογικο ειναι, καθαρα υποκειμενικες αποψεις), θα συμφωνησετε σε μια επερχομενη σειρα που μπορει να μοιαζει με καποια απο τις προηγουμενες ή με καμμια απο αυτες;

Εντάξει δεν λέω, υποκειμενικές οι απόψεις αλλά η πλειοψηφία με διαφορά λέει TNG σε ένα poll 25.000 ατόμων που έγινε στην επίσημη σελίδα του Σταρ Τρεκ, Επίσης IMBD και τα ratings συμφωνούν.

https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2014/03/28/these-graphs-prove-star-trek-the-next-generation-is-better-than-the-original-series/

http://www.startrek.com/article/poll-fans-most-watched-star-trek-series-is

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

Εντάξει δεν λέω, υποκειμενικές οι απόψεις αλλά η πλειοψηφία με διαφορά λέει TNG σε ένα poll 25.000 ατόμων που έγινε στην επίσημη σελίδα του Σταρ Τρεκ, http://www.startrek.com/article/poll-fans-most-watched-star-trek-series-is

Ενα δειγμα 25 χιλ ατομων ειναι μια σταγονα μπροστα στα εκατομμυρια των θεατων που ειχε η σειρα μεχρι τωρα, και που υπολογιζεται να εχει η νεα.

Δημοσ.

Έχω δει όλες τις σειρές Star Trek, παρόλο που δεν είμαι trekkie, και θεωρώ πως  η πρώτη σειρά ήταν η σημαντικότερη σειρά Ε.Φ. που προβλήθηκε ποτέ για πολλούς λόγους.  Επηρέασε καταλυτικά όλο χώρο του Entertaining Sci Fi σε τηλεόραση και κινηματογράφο.  Από εκεί και πέρα θεωρώ το DS9 την καλύτερη σειρά που βασίστηκε στο σύμπαν του Star Trek με το Voyager να έρχεται αμέσως μετά και στη συνέχεια το Next Generation το οποίο για διάφορους λόγους δεν μου πολυάρεσε.

Η είδηση για την νέα σειρά με χαροποίησε ιδιαίτερα αν και το όνομα του Jank Jank Abrams δεν με ενθουσίασε. Κακά τα ψέματα μπορεί οι ταινίες Star Trek να ήταν αξιοπρεπείς ωστόσο δεν προσέφερε τίποτα καινούριο στο σενάριο και η αδυναμία του να δείξει στο κοινό τολμηρή Ε.Φ. ήταν εμφανέστατη. Ωστόσο για την σειρά είμαι πολύ ποιο αισιόδοξος και αυτό γιατί δεν πιστεύω ότι θα καθίσει ο ίδιος να γράψει το σενάριο της σειράς, όπως εξ άλλου και στις περισσότερες σειρές που κάνει. Το Star Trek ήταν πάντα πρώτα σενάριο και μετά εφέ. Το θέμα λοιπόν είναι ποιος θα κάνει τον κεντρικό σεναριογράφο και ποιοι άλλοι θα δουλέψουν μαζί του. Εξ αρχής θετικό είναι ότι δεν πάνε για κάποιο άθλιο reboot  που θα ήταν εξ αρχής καταδικασμένο αλλά ψάχνουν να στήσουν ένα καινούριο χώρο δράσης όπως το "τεταρτημόριο" του DS9 και το ταξίδι επιστροφής του Voyager.

Από εκεί και πέρα αν έχουνε μυαλό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τους εκατοντάδες ερασιτέχνες σεναριογράφους-μυθιστοριογράφους Trekkies που έχουνε γεμίσει το internet. Αν έκανα εγώ την σειρά θα τους μάζευα όλους αυτούς και θα κοιτούσα πόσοι από αυτούς έχουνε πραγματικά καλό επίπεδο ώστε να περάσουν οι ιδέες τους στην σειρά. Ειδικά το Star Trek έχει πολλούς οπαδούς που γνωρίζουν άριστα όλο το έως τώρα υλικό και μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ανάπτυξη του σύμπαντος της σειράς χωρίς να έρθουν σε αντίθεση με το πνεύμα της σειράς.

Δημοσ.

Ενα δειγμα 25 χιλ ατομων ειναι μια σταγονα μπροστα στα εκατομμυρια των θεατων που ειχε η σειρα μεχρι τωρα, και που υπολογιζεται να εχει η νεα.

IMDB και η τηλεθέαση της κάθε σειράς το ίδιο λέει πάλι. Δεν πρόλαβες το edit μου παραπάνω μάλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...