Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ γκρίνια στο τοπικο... και δεν κατάλαβα και τι κακό εχει ο j.j abraams (του οποιου τα τρεκ βγηκαν σε μεσες ακρες μια χαρα).

Το προβλημα για μένα εγκειται στο οτι οι προσδοκίες ειναι μεγάλες. Και στην σημερινή εποχή οι παραγωγές περιστρέφονται αποκλειστικά στα κόστη και νουμερα τηλεθέασης (πάντα δλδ, αλλα σήμερα περισσότερο απο ποτε). Αν βρεθει παραγωγός να το κάνει, τουλάχιστον για μενα προσωπικά θα πρεπει να έχει και το απαραίτητο budget και να βρει εναν νεο Jean Luke, Data κλπ... Θα πρεπει κοινώς να το γουστάρουν αυτό που φτιάχνουν και θα πρέπει να εμπνέεουν κιόλας λίγο...

Οταν έχουν κοπεί για πλάκα καλές σειρές (Revolution, TerraNova, κλπ κλπ) δεν βλέπω πως θα μπορουσε να σταθεί μια syfy σειρά απο λίγους trekkies.

Το χειρότερο θα είναι να κάνουν ζημιά στο brand name βγάζοντας μια αποτυχία τύπου Stargate Universe...

@ κιλλικ: οτι βρίσκεις εσυ καταπληκτικό, πχιοτικο κλπ... για κάποιον αλλον ειναι εξίσου εμετικά σκουπίδια τα οποια τα βλεπει μονο η μάζα (εσυ). Ας αφήσουμε στην άκρη την ελιτιστικη οπτική των πραγμάτων. Μπορείς να έχεις τις αμφιβολιες σου, αλλα δεν μπορείς να προδικάζεις. Ιδιο Τρεκ με αυτο που ξερες δεν θα ναι. Οπως και το Τρεκ που ηξερες δεν ηταν ιδιο με τον πρόγονο του. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν είναι σαν το Deep Space 9 θα είναι καλό. Το αγαπημένο μου εμένα ήταν το TNG. Το Original ήταν γαμάτο άλλα πολύ παρωχημένο για την εποχή μας, και το έβλεπα για 3 λόγους. Για την ερμηνεία του Leonard Nemoy , την υπερμηνεία του Shattner (Τρελό γέλιο) και για την καυλάρα την Nichols. Την αμαρτία μου να την πω το voyager δεν το έχω δει και δεν ξέρω αν αξίζει.

Δημοσ.

πολυ γκρίνια στο τοπικο... και δεν κατάλαβα και τι κακό εχει ο j.j abraams (του οποιου τα τρεκ βγηκαν σε μεσες ακρες μια χαρα).

Τόλμησε να βγάλει ταινία με reboot της ιστορίας χωρίς να ρωτήσει τα fanboys και τους Angry Internet Men.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα σε εφηβικές χαζομαρίτσες τύπου Twilight και των τελευταίων Star Trek, και όντως τα τελευταία χρόνια τα studios έχουν βρει μεγάλο κοινό για τέτοιου είδους ταινίες.

Παρόλα αυτά, η φιλοσοφία του Star Trek ήταν πάντα πιο ώριμη και έτσι πέφτουμε στην εξής παγίδα: Αν πάμε στο μονοπάτι του εφηβικού κοινού, τότε δεν είναι Star Trek, ενώ αν πάμε στο μονοπάτι του Star Trek, τότε δεν μπορείς να βγάλεις αυτά τα σπυριάρικα ξεράσματα.

Στο Star Trek κυριαρχούσε η «σοφία», που καλώς ή κακώς, θέλοντας και μη, δεν ταιριάζει με 16χρονα που είναι γουάου και τσίου και γιόλο.

Στα παιδικά κανάλια της Nova έχει πολλά κινούμενα σχέδια για πιτσιρίκια (σαν τα παιδιά μου), όπως επίσης και χαβαλεδιάρικες εφηβικές σειρές σαν το "Γεννημένος για το Καράτε", που μια χαρά εξυπηρετούν το κοινό αυτό. Τα τελευταία Star Trek ανήκουν σε αυτό το κοινό, αυτή είναι η όλη συζήτηση και όχι αν το ένα είναι καλό ή κακό. Ας φτιάξουν, λοιπόν, Star Trek για παιδιά και έφηβους, και ας φτιάξουν κάποια στιγμή και Star Trek για ενήλικους. Μια χαρά θα εξυπηρετήσουν όλο το κοινό, και θα τους έχουν όλους ικανοποιημένους.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οταν έχουν κοπεί για πλάκα καλές σειρές (Revolution, TerraNova, κλπ κλπ)

Σειρές που σου άρεσαν θες να πεις :P

• Like 2
Δημοσ.

Σειρές που σου άρεσαν θες να πεις :P

και ειχαν και σχετικα καλη βαθμολογια και καλουτσικη θεαση... Πέραν του υποκειμενικου δλδ, ηταν και αντικειμενικο ζήτημα.

Δημοσ.

Αν το κάνουν εφηβική σειρά όπως κάνουν τα περισσότερα πλέον θα πέσω από το παράθυρο! :P

TNG είναι ο χρυσός κανόνας. Ας επιστρέψουμε στις αξίες που προσπαθούσε θα διδάξει το Σταρ Τρεκ και ας αφήσουμε το πιου πιου για τις ταινίες.

Δημοσ.

Αν το κάνουν εφηβική σειρά όπως κάνουν τα περισσότερα πλέον θα πέσω από το παράθυρο! :P

TNG είναι ο χρυσός κανόνας. Ας επιστρέψουμε στις αξίες που προσπαθούσε θα διδάξει το Σταρ Τρεκ και ας αφήσουμε το πιου πιου για τις ταινίες.

Πέσε....  Αμα τα budget ειναι κομμένα, να σαι σιγουρος οτι θα είναι σειρά με κοινωνικές προεκτάσεις στα προβληματα του μέσου Ferenghi στις σχέσεις του με αλλα είδη καθώς επίσης θα εμβαθύνει σε ανεκπλήρωτους έρωτες και θα μιλά για τον καημο της μάνας που στέλνει τον γιοκα της στο Delta Quadrant να πολεμήσει τους Borg.

To ψυχοκοινωνικό το βλέπω να ρχεται και θα ναι grand fail... λολολολολ

Δημοσ.

Αν δεν είναι σαν το Deep Space 9 θα είναι καλό. Το αγαπημένο μου εμένα ήταν το TNG. Το Original ήταν γαμάτο άλλα πολύ παρωχημένο για την εποχή μας, και το έβλεπα για 3 λόγους. Για την ερμηνεία του Leonard Nemoy , την υπερμηνεία του Shattner (Τρελό γέλιο) και για την καυλάρα την Nichols. Την αμαρτία μου να την πω το voyager δεν το έχω δει και δεν ξέρω αν αξίζει.

Το Star Trek Voyager είναι μακρά η καλύτερη και πιο επική από όλες τις σειρές.

Δες την ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

Το Star Trek Voyager είναι μακρά η καλύτερη και πιο επική από όλες τις σειρές.

Δες την ανεπιφύλακτα!

Χάλια ήταν αλλά τέλοσπάντων. Να τη δεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

και ειχαν και σχετικα καλη βαθμολογια και καλουτσικη θεαση... Πέραν του υποκειμενικου δλδ, ηταν και αντικειμενικο ζήτημα.

Μην συγκρίνεις την βαθμολόγια που παίρνουν οι ταινίες με αυτή των σειρών...

Δημοσ.

και εμένα να πω την αλήθεια το voyager μου έδωσε την εντύπωση filler star trek. καλούτσικο αλλά ψιλοβαρετό αλλά όχι σαν τη σαπουνόπερα σε διάστημα ds9. η οποία παρεπιπτόντως ουδεμία σχέση δεν είχε με το αισιόδοξο για την ανθρωπότητα μήνυμα του ροντενμπερυ. μηχανορραφίες, ίντριγκες και γενικώς μία ρεαλιστικότερη ερμηνεια της κοινωνίας του star trek χωρίς τα εγκώμια και πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα. μέχρι εκεί λοιπόν καταρρίπτεται το αισιόδοξο των παραδοσιακών σειρών σταρ τρεκ. το franchise για μένα αυτό, θέλει οπωσδήποτε προσεγμένα εφέ , κάτι από το οποίο πάσχουν οι σειρές (σειρά στο διάστημα χωρίς να δοθεί βάρος στα εφέ δε γίνεται). από εκεί και πέρα λίγο περιπλοκότερη ιστορία θέλει από το enterprise που ήταν σειρά μόνο για μεσημέρια μετά το φαϊ και φυσικά επεισόδια που να γίνεται πραγματικώς αυτό που λέει το ίδιο το σλόγκαν της σειράς. "meet new worlds and new civilizations , και where noοne has gone before" από όλες τις σειρές μόνο 23 επεισόδια τιμούσαν στο έπακρο αυτό το μοτίβο.και όλα αφορούν το tos και φυσικά το enterprise το οποίο παρόλη τη μετριότητα του τιμούσε το μοτίβο αυτό. αλλά από την άλλη δεν είχε επιλογή λόγω της εποχής που υποτίθεται πως διαδραματιζόταν.

Δημοσ.

Χάλια ήταν αλλά τέλοσπάντων. Να τη δεις.

Άψογο ήταν από όλες τις απόψεις, όπως ανέλυσα παραπάνω.

Ως προς τι ήταν χάλια και με τι το συγκρίνεις δηλαδή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...