Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κανάλι CBS ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει μία νέα τηλεοπτική σειρά Star Trek, που θα ξεκινήσει να βρίσκεται στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2017.

Η εταιρεία επένδυσε πολλά χρήματα στον σεναριογράφο (co-writer) της–πρόσφατης- ταινίας Star Trek και του In Darkness στην συνέχεια, Alex Kurtzman για να αναλάβει την σειρά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μόνο το πρώτο ή το δεύτερο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθούν στην τηλεόραση, με τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς να μεταφέρονται στην συνδρομητική online υπηρεσία του CBS, All Access.

Τo κανάλι στην ανακοίνωση του λέει: “Το ολοκαίνουριο “Star Trek” θα εισαγάγει νέους χαρακτήρες που αναζητούν φανταστικούς νέους κόσμους και νέους πολιτισμούς, ενώ παράλληλα διερευνά δραματικά σύγχρονα θέματα που αποτελούν την σφραγίδα του franchise από την σύλληψη του το 1966”.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Φαίνεται στους συγγραφείς έλειπαν ένσημα και για να τα αναπληρώσουν λένε: "Εεεε δε γαμιέται ας κάνουμε μια παλιά συνταγή".

Δημοσ.

Διάβασα πιο πριν την είδηση στο Slashdot... Για 'μένα που είμαι Trekie από τα γενοφάσια μου, μου είναι αδιάφορη η είδηση μετά τις εκτρωματικές ταινίες του J.J. Abrams. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε (ή ξαναδείτε) τις παλιές σειρές και ταινίες (και σε 1080p το περισσότερο υλικό).

• Like 7
Δημοσ.

Αν συνεχίσουν στον δρόμο του εφηβικού εκτρώματος των τελευταίων ταινιών, καλύτερα να μην το βγάλουν ποτέ.

• Like 4
Δημοσ.

Διάβασα πιο πριν την είδηση στο Slashdot... Για 'μένα που είμαι Trekie από τα γενοφάσια μου, μου είναι αδιάφορη η είδηση μετά τις εκτρωματικές ταινίες του J.J. Abrams. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε (ή ξαναδείτε) τις παλιές σειρές και ταινίες (και σε 1080p το περισσότερο υλικό).

+1

Δημοσ.

Η σειρα ειναι must οπως και το Τζειμς Μποντ και ειναι διαχρονικα έργα.Αν δεν αρεσουν σε καποιους είναι γιατι ποτέ δεν τα είδαν,ειτε λογο ηλικιας (πολυ μικροί) είτε λόγο του ότι για την εποχή τους (οι παλιες ταινιες εννοω) δεν ηταν του γουστου τους και αναγκαστικά είδα τις πιο προσφατες!!

Δημοσ.

o Κurtzman, μελος της εμετικης συνοδειας του αθλιου Jar Jar Abrams, θα ειναι ο παραγωγος της νεας σειρας. η οποια συμφωνα με με το HitFlix, θα βασιζεται στο σεναριο του αλλου εμετικου αυλικου Orci, το οποιο ειχε γραψει για το Nu Shit 3 αλλα απερριψε η Paramount.

η σειρα θα στρημαρεται απο την νεα συνδρομητικη υπηρεσια του CBS, κατι το οποιο εχει δυσαρεστησει πολλους φανς, κρινοντας απο τα σχολια που διαβαζω.

μενει να δουμε αν θα αποτελει μερος του υπαρχοντος shitverse του Nu Trek, μερος του παλιου,αυθεντικου συμπαντος η θα ειναι κατι τελειως καινουργιο. η αποψη που επικρατει ειναι πως δεν θα εχει καμια σχεση με το Nu Trek universe, αφου Paramount και CBS διασπαστηκαν σε δυο ξεχωριστες εταιρειες εδω και χρονια.

Γιαυτο η Paramount εκανε reboot το TOS επειδη ειχε μονο τα κινηματογραφικα δικαιωματα της παλιας σειρας, αλλα οχι τα τηλεοπτικα τα οποια ανηκουν αποκλειστικα στην CBS.

oλα τα παραπανω οδηγουν μονο σε ενα συμπερασμα: η σειρα δυστυχως ειναι καταδικασμενη πριν καν ξεκινησει. δεν αποκλειεται να μην γινει επιτυχια, η μαζα δεν εχει προβλημα να βλεπει σκουπιδια, αλλα το Star Trek με το οποιο μεγαλωσαμε και αγαπησαμε δεν θα ειναι.

Star Trek is dead.

trek7_06.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να είναι καλή παραγωγή και όχι του επιπέδου του DS9.

Το DS9 δεν ήταν άσχημο, ιδιαίτερα η τελική μάχη ανάμεσα στον στόλο των Dominion και το Federation συγκαταλέγεται μέσα στα All time best space battles.

Αλλά μακρά η καλύτερη σειρά που δυστυχώς και παραδόξως δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα την περίοδο 1994 - 2001, ήταν το Star Trek Voyager.

To story-line & script ήταν πολύ επιβλητικό, εντυπωσιακό και επικό, με έντονο Contrast συναισθημάτων, άψογο cast ηθοποιών, πάρα πολλά διαφορετικά Alien species, τους Borg, και με πολλά στοιχεία από την Ομηρική Οδύσσεια, λόγο του τεράστιου και μακρόχρονου ταξιδίου, περιπέτειες και κινδύνους που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν για να επιστρέψουν στην Γη από το Delta Quadrant, 80000 έτη φωτός μακριά!

Και φυσικά έπαιζε και η γυναικάρα, η Jerry Ryan ως Borg, η οποία είναι απλά πως να το κάνουμε τώρα... χάρμα οφθαλμών, σε σχέση με τον Picard! :D

Οπότε δείτε αυτό καλύτερα (7 seasons 172 episodes) και αφήστε τα ανακατέματα του CBS!

130226jeri-ryan-bop1.jpg

92031612_Ryan.jpg

jeri-ryan-star-trek.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει να μην το δει. Εγώ το περιμένω πως και πως και ελπίζω να είναι καλό. Η κεντρική ιδέα του σεναρίου μου αρέσει. Θα το δω πάντως έτσι κι'αλλιώς.

Για μένα το καλύτερο ήταν το The Next Generation. Το original προσπάθησα να το δω (είδα κάποια επισόδια) αλλά ήταν πολύ παλιό και δεν μου άρεσε. Το TNG ήταν το πιο ισοροπιμένο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...