benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχω μπροστά μου, real time "pc", για έλεγχο μηχανημάτων, συστημάτων κ.τ.λ. που κάνει €25.000 και είναι για δουλειά. Προφανώς δεν το πλήρωσα εγώ. Λες να μην γίνεται; Ποια ειναι ακριβως τα specs και τι συγκεκριμενη δουλεια κανει μπορεις να μου πεις? Οχι απο δυσπιστια,καθαρα απο περιεργεια. Όχι μόνο 1. Που έλεγε για άλλες 25 κάρτες; Μπορεί να μην το είδα. Εγώ για την εικόνα με τις 3ς gtx έλεγα. Το συστημα εκεινο,αν ειναι πραγματικο,ειναι ο ορισμος του ασχετου νεοπλουτου και η συμπεριφορα του,η παιδεια του και οι τροποι του ειναι σκετο καραγκιοζιλικι. Γραφικοτερος πεθαινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχω μπροστά μου, real time "pc", για έλεγχο μηχανημάτων, συστημάτων κ.τ.λ. που κάνει €25.000 και είναι για δουλειά. Προφανώς δεν το πλήρωσα εγώ. Λες να μην γίνεται; Αυτός μας καυχιέται για pc αλλουνού που καμία λογική σε εργασία δεν έχει με 3 980. Να ήταν Quadro,ναι, να ήταν Tesla, ναι... α!συναδελφος και προσωπικος φιλος; κανενα καλο γιατρο να βρειτε,για να σας ενωσει παλι ρε με κατι σουργελα που χει γεμισει το φορουμ θες και εξηγησεις ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ There is a fine line between genius and insanity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Όχι μόνο 1. Που έλεγε για άλλες 25 κάρτες; Μπορεί να μην το είδα. Εγώ για την εικόνα με τις 3ς gtx έλεγα. Μίλησε για 70 κάρτες σε 25 μηχανήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ποια ειναι ακριβως τα specs και τι συγκεκριμενη δουλεια κανει μπορεις να μου πεις? Οχι απο δυσπιστια,καθαρα απο περιεργεια. NI PXIe-8135 με 2 PXI-7854R fpga κάρτες. Real time (cycle to cycle) έλεγχος κινητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 NI PXIe-8135 με 2 PXI-7854R fpga κάρτες. Real time (cycle to cycle) έλεγχος κινητήρα. Καμμια σχεση επομενως με ενα enthusiast μηχανημα ενος ιδιωτη,που εχει εντελως αλλη χρηση.αρα γιατι το ανεφερες ? Δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που συζηταμε,ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καμμια σχεση επομενως με ενα enthusiast μηχανημα ενος ιδιωτη,που εχει εντελως αλλη χρηση.αρα γιατι το ανεφερες ? Δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που συζηταμε,ετσι δεν ειναι? Εννοεί λογικά ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν χρήματα για να κάνουν την δουλειά τους. Αλλά αυτό θέλει dedicated hardware και όχι consumer/gamer κάρτες γραφικών! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 NI PXIe-8135 με 2 PXI-7854R fpga κάρτες. Real time (cycle to cycle) έλεγχος κινητήρα. Ναι NT1G μη μας μαγαριζεις το θεμα εδω μιλαμε μονο για πατατες,λιποθυμα παιδια,νεοπλουτους,βιταμινες,γαριδακια,φωτοσοπ,πειντ,ρολογια,για το ποιος ειναι Sock και για τους αριστερους με δεξιες τσεπες. Ps Σας εχω κανει ολους report για offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εννοεί λογικά ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν χρήματα για να κάνουν την δουλειά τους. Αλλά αυτό θέλει dedicated hardware και όχι consumer/gamer κάρτες γραφικών! Ναι ακριβως αυτο.Εδω ειμαστε ενα φορουμ και συγκεκριμενα στην ενοτητα του overclocking. Τα μηχανηματα σαν αυτο που ανεφερε ο φιλος ΝΤ1G δεν εχουν καμμια σχεση,υπαρχουν και αλλα για αλλες επιστημονικες εφαρμογες ακομη ακριβοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εννοεί λογικά ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν χρήματα για να κάνουν την δουλειά τους. Αλλά αυτό θέλει dedicated hardware και όχι consumer/gamer κάρτες γραφικών! Μπορει να ειναι ερασιτεχνικο γραφειο Bitcoin Mining/trading και να μη ξερουν οτι οι AMD ειναι καλυτερες για αυτη την δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ps Σας εχω κανει ολους report για offtopic Off topic ρε άνθρωπε σε θέμα που συνεχίζει ο TS? Ολο το θέμα δεν είχε λόγο ύπαρξης εξάρχής, δεν εμποδίζουμε σε κανένα να μάθει. Αραξε μαζί με τους άλλους με μια αγκαλιά ποπ κορν και chillαρε Μπορει να ειναι ερασιτεχνικο γραφειο Bitcoin Mining/trading και να μη ξερουν οτι οι AMD ειναι καλυτερες για αυτη την δουλεια. Bitcoin με Gpu και μάλιστα Nvidia. Αν ισχύει είναι πιο γρόθοι απ’οτι νομίζαμε εξαρχής. Απλά pc κανενός φίλου θα είναι και περνιέται για δικό του. Γιατι δεν εχεις ιδεα που εργαζομαι και με τι ασχολουμε...... και καλυτερα να μην μαθεις !!!!!!! GeForce GTX 980 3-Way SLI μονο αυτο λεω....... για την ωρα !!!!!! Με ξενα κολλυβα κανω και γω κηδεια... Εξάλλου το έγραψε: "Με ξένα κόλλυβα κάνω και εγώ κηδεία" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καμμια σχεση επομενως με ενα enthusiast μηχανημα ενος ιδιωτη,που εχει εντελως αλλη χρηση.αρα γιατι το ανεφερες ? Δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που συζηταμε,ετσι δεν ειναι? Ο τύπος λέει οτι το έχει στην δουλειά του για δουλειά το σύστημα, ή κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ και μετά υπάρχει αμφισβήτηση αν οι εταιρίες ξοδεύουν τόσα χρήματα, €30-40k για υπολογιστές κ.τ.λ. Εκεί πήγαινε, οτι εξειδικευμένα συστήματα για ειδικές εργασίες είναι ακριβά και υπάρχουν και ξοδεύονται για αυτά τόσα λεφτά. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν παρακολουθώ και πολύ το θέμα οπότε κάτι θα έχω χάσει. π.χ. θα μπορούσε 3-4 gtx 980/titan να τις έχει κάποιος για CFD, simulations κ.τ.λ. αντί για quadro/tesla. Ναι ακριβως αυτο.Εδω ειμαστε ενα φορουμ και συγκεκριμενα στην ενοτητα του overclocking. Τα μηχανηματα σαν αυτο που ανεφερε ο φιλος ΝΤ1G δεν εχουν καμμια σχεση,υπαρχουν και αλλα για αλλες επιστημονικες εφαρμογες ακομη ακριβοτερα. OC και τέτοια είναι εδώ, αλλά από χθες ξέφυγε το θέμα με το τι έχει ο καθένας κ.τ.λ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να ειναι ερασιτεχνικο γραφειο Bitcoin Mining/trading και να μη ξερουν οτι οι AMD ειναι καλυτερες για αυτη την δουλεια. Αυτο δεν ειναι ντροπη να το πει κανεις,αλλα ο νεαρος εγραψε οτι '' Το τι κανουν δεν σας αφορα και ουτε θα μαθετε ποτε''. Ντρεπεται να το πει λες και δουλευει σε οικο ανοχης? Αντιθετα αν ειχαν καποια legit εφορμογη, ηταν προς ωφελος του να πει ποια ακριβως ειναι αυτη για να ταπωσει τον Palpatin και να αποδειξει οτι ξερει γιατι κανει τις αγορες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ο τύπος λέει οτι το έχει στην δουλειά του για δουλειά το σύστημα, ή κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ και μετά υπάρχει αμφισβήτηση αν οι εταιρίες ξοδεύουν τόσα χρήματα, €30-40k για υπολογιστές κ.τ.λ. Εκεί πήγαινε, οτι εξειδικευμένα συστήματα για ειδικές εργασίες είναι ακριβά και υπάρχουν και ξοδεύονται για αυτά τόσα λεφτά. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν παρακολουθώ και πολύ το θέμα οπότε κάτι θα έχω χάσει. Ε ναι, φυσικά υπάρχουν, ακόμα και ο linus πχ που μπορούν αν τσεκάρουν όλοι, έχει μηχανήματα τέρατα. Σε εταιρίες αν πάμε, εκεί ξεφεύγει το πράγμα. Δες το θέμα απο την αρχή, έχει φάση το τι σκαρφίζονται. Αυτο δεν ειναι ντροπη να το πει κανεις,αλλα ο νεαρος εγραψε οτι '' Το τι κανουν δεν σας αφορα και ουτε θα μαθετε ποτε''. Ντρεπεται να το πει λες και δουλευει σε οικο ανοχης? Αντιθετα αν ειχαν καποια legit εφορμογη, ηταν προς ωφελος του να πει ποια ακριβως ειναι αυτη για να ταπωσει τον Palpatin και να αποδειξει οτι ξερει γιατι κανει τις αγορες του. Αλίμονο ποτέ δεν έχω αποφύγει να αναγνωρίσω το λάθος μου. Κάποιοι τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε εδώ μέσα. (και προφανώς δεν "καρφώνω" εσένα αγαπητέ benign) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν παρακολουθώ και πολύ το θέμα οπότε κάτι θα έχω χάσει. π.χ. θα μπορούσε 3-4 gtx 980/titan να τις έχει κάποιος για CFD, simulations κ.τ.λ. αντί για quadro/tesla. OC και τέτοια είναι εδώ, αλλά από χθες ξέφυγε το θέμα με το τι έχει ο καθένας κ.τ.λ. Καταλαβα τωρα.Δεν εχεις χασει και πολλα μονο για πλακα ειναι το νημα,δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Όχι μόνο 1. Που έλεγε για άλλες 25 κάρτες; Μπορεί να μην το είδα. Εγώ για την εικόνα με τις 3ς gtx έλεγα. Αν το διαβάσεις έχει πει ότι υπάρχουν άλλα 25 τέτοια... Εγώ δεν είπα για το ένα που ακόμα και το 1 με 3 gtx τι χρήση να κάνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις