Occultist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 EDIT: ΠΟΤΕ Auto O/C με το Software της μητρικής. Παίξε λίγο με το vcore στο bios και δες μέχρι που σε παίρνει. Για 4.5 είναι καλά στο gaming πάντως. Από κει και πάνω μόνο σε benchmarks θα δεις διαφορές οπότε αν δεις ότι θέλει αρκετό ρεύμα μην τον ζορίζεις . Ότι οι skylake χρειάζονται O/C και ότι θα δει και διαφορά στο gaming από 4 -> 4,5, με αυτόν τον πυρήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τελικα η πολλη μ@λ@κια εχει πολλων ειδων παρενεργειες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει υποποδιο; Ουτε φιλτρα στις οθονες; Οταν θα παθεις οστεοπορωση,κυφωση και σκολιωση μαζι και δεν μπορεις να κουνηθεις και θα πρεπει να κανεις σπονδυλοδεσια και οταν τυφλωθεις απο τις UV που παραγουν οι οθονες θα γελαω! Θα πάρω μετά . Τώρα μαζεύω λεφτά να πάρω υβριδικά μπαστούνια γραφικών για να ανεβάσω τα TeraFfip- flop. To θέλω για την δουλειά μου ....καταλαβαίνειςΌταν τελειώσω την αναβάθμιση θα ανεβάσω και ένα unigine pinokio με ρολόι omega Quartz να μου πείτε την γνώμη σας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 καποιοι προσπαθουν να ταπωσουν καποιους αλλους δειχνοντας ποιος εχει πιο καλο υπολογιστη,το θεμα εχει φτασει 17 σελιδες μεσα σε 2 μερες,ασχολουμαστε με την εγωπαθεια μας την ωρα που υπαρχουν παιδια που λυποθυμουν απο την πεινα,μπραβο μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ρε φίλε ένα forum είναι μια ασχολία για να ξεφύγουμε από τη καθημερινότητα,ενα hobby, μάθηση, όρεξη για κουβέντα ο καθένας όπως το βλέπει. Φυσικά και τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα στη ζωή των ανθρώπων αλλά δεν είαμστε εδώ μέσα για φιλοσοφία και απαισιοδοξία. Στο κομμάτι της τεχνολογιας τοποθετείται το forum και για αυτό μιλάμε. Τι θα κάνουμε εδώ φιλοσοφία και ρητορική; Δε σε είδα να σκέφτηκες το ίδιο όταν αγόραζες το skylake σου. Τότε δε λιποθύμούσαν παιδάκια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και στην Ινδια δεν εχουν τουαλετες αλλα δεν βλεπω να παρατας την δουλεια σου που με κοπο και θυσιες επιασες ή να πουλας τον I7 που εχεις τοση αναγκη και φιγουραρει στην υπογραφη σου και να πας εκει να σκαβεις βοθρους . Forum τεχνολογιας ειμαστε αν δεν μετρησουμε εδω τα ePen μας που θα το κανουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 αυτο το θεμα εχει καμια σχεση με την τεχνολογια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι τι συγκρίνουμε πατάτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 La_MoRt κοροιδευεις εσυ και μιλας υποτιμητικα για τις πατατες αλλα ξερεις με 1 κιλο πατατες ποσα παιδακια θα γλυτωναν την λιποθυμια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ουτε πατατες ουτε υπολογιστες,βλεπουμε δυο αντιπαλες ομαδες να προσπαθουν να δειξουν ποιος ειναι ο καλυτερος,σε τι εξυπηρετει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ομάδες; Που τις είδες; Επίσης αν δε το έχεις καταλάβει είμαστε στην ενότητα του OC και εδω μέσα για αυτό ποστάρουν και συγκρίνουν... Αλλά δε μου λες γιατί κάθομαι και σου αξηγώ τα αυτονόητα; Τι ψάχνεις παραπάνω να βρεις. Αν κάτι δεν είναι σωστό υπάρχουν mods να το βάλουν σε τάξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 θεωρω οτι θα επρεπε να κλειδωθει το θεμα,δεν υπαρχει υγιης ανταγωνισμος εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δε θα μπορούσε να είναι εργαλείο δουλειάς ένα τέτοιο μηχάνημα με τα λεφτά που κοστίζει. Καμία δουλειά δε θα ξόδευε τόσα χρήματα για τέτοια μηχανήματα και μάλιστα στη ποσότητα που αναφέρει. Απλά τρολλάρει. Έχω μπροστά μου, real time "pc", για έλεγχο μηχανημάτων, συστημάτων κ.τ.λ. που κάνει €25.000 και είναι για δουλειά. Προφανώς δεν το πλήρωσα εγώ. Λες να μην γίνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχω μπροστά μου, real time "pc", για έλεγχο μηχανημάτων, συστημάτων κ.τ.λ. που κάνει €25.000 και είναι για δουλειά. Προφανώς δεν το πλήρωσα εγώ. Λες να μην γίνεται; Έχεις άλλα 25 τέτοια; Γιατί αυτό έλεγε ο John. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχεις άλλα 25 τέτοια; Γιατί αυτό έλεγε ο John. Όχι μόνο 1. Που έλεγε για άλλες 25 κάρτες; Μπορεί να μην το είδα. Εγώ για την εικόνα με τις 3ς gtx έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις