La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και πάλι σήμερα πήγε να πιαστει στη πρώτη φωτογραφία που πόσταρε σήμερα το πρωι με το φραπέ δείχνει άλλο PC με windows 7 και στις παρακάτω το φόνοτ είναι από Windows 8 και λέει είναι ένα PC που το έχω μόνο για INTERNET. LOLEN... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οι εταιρίες που μπορούν να διαθέσουν τέτοια ποσά σε κομπιούτερ αντε να είναι 1-2 και πάλι είναι εξωπραγματικό το νούμερο για pc δουλειάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σε ενα Forum που καθε 2 μερες βγαινει ενα 10χρονο και μας ρωταει τι Pc να παρει με Budget 4000€ γιατι σας φαινεται περιεργο να ειναι δικο του και να εχει και αλλα 3 στο σπιτι για κατεβαστηρια; Τουλαχιστον αυτος προσπαθησε να αποδειξει οτι δεν λεει οτι γουσταρει,στους πιτσιρικαδες γιατι δεν λετε βγαλε μας μια φωτογραφια τα λεφτα; Περνατε ωραια εδω στο Hardware Αυτο το σκηνικο μου θυμιζει Βιντεοτσατ με γκομενακια που τους ζητουσες να κανουν μια χειρονομια για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι κανενα βιντεο απεναντι σου.Το ρολοι παει μπροστα,ο φραπες δεν ειναι καλα χτυπημενος,το Desktop στην μια φωτο ειχε βυζγια ενω στην αλλη γατακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ρε φίλε ο άνθρωπος λέμε έχει πειράξει φωτογραφίες σε όλο αυτό το post πιο πριν. Πως δείχνει ότι είναι δικό του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το topic των ονειρόξεων ΧΑΧΑ ! ΠΙΣΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν με απασχολει καθολου και ετσι να ειναι και διαβασα και τα προηγουμενα.So what; Γιατι ξερω εγω αν ο καθε Overclocker εδω μεσα κανει αυτα που λεει;Αν ο καθε ενας που μοστραρει το Case του ειναι το δικο του;Αν το Pc στην υπογραφη ειναι αυτο που οντως εχει; Και στην διαδικασια να μπει να μου το αποδειξει αν εχω 2 3 τρολοφιλαρακια θα τον βγαλουμε και τρελο απο πανω. Cyberbullies παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εμπειρογνωμονα La_MoRt εισαι πιο κουραστικος και απο το φιλο σου τον παππου (Palpatin)...... Πωωωωωω Λοιπον για να κλεινουμε......... Τα PC υπαρχουν και Γ@Μ@ΝΕ κολους, ραμματα,και οι αλλο γουσταρετε !!! Το τι κανουν δεν σας αφορα και ουτε θα μαθετε ποτε. Εχω οσυ δυναμη (CPU-GPU) χρειαζετε για να ποσταρω score που θα ειναι στις πρωτες θεσεις... Αν σκοραρουν οι TITAX X 12GB SLI θα γραψετε αλλες 20 σελιδες με την παπαρια του ο καθενας. Αυτα απο μενα ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ, σας ξεφτιλισα απο το πουθενα. Τα ειδατε, το βουλωσατε, σας φυγανε τα ματια, πονεσε παρα πολυ, και φυσικα οτι δεν θα αποκτησεις ποτε το κραζεις κλασικα !!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ THE GAME IS OVER. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑ !! ... ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ, ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλά οκ αν θέλεις να το πιστέψεις εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστέψεις δεν είμαι σε θέση για να κρίνω κανενός την άποψη επί του θέματος. Απλά όταν διαπιστώσεις ότι κάποιος έιναι ικανός να παραποιήσει κάτι μετά ναι ψάχνεις να βρεις μέχρι και τι μάρκα είναι το ρολόι και αν είσαγεται στην Ελλαδα ή όχι αν θέλεις να σιγουρευτείς για φωτογραφίες και γνησιότητες. Άμα είναι δικό του με γεια του με χαρά του από μένα τα έκλεψε και το πήρε; γιατί να με νοιάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το topic των ονειρόξεων ΧΑΧΑ ! ΠΙΣΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ Δεν εχει υποποδιο; Ουτε φιλτρα στις οθονες; Οταν θα παθεις οστεοπορωση,κυφωση και σκολιωση μαζι και δεν μπορεις να κουνηθεις και θα πρεπει να κανεις σπονδυλοδεσια και οταν τυφλωθεις απο τις UV που παραγουν οι οθονες θα γελαω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το topic των ονειρόξεων ΧΑΧΑ ! ΠΙΣΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ Είναι η original photo για να δω και metadata ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλά οκ αν θέλεις να το πιστέψεις εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστέψεις δεν είμαι σε θέση για να κρίνω κανενός την άποψη επί του θέματος. Απλά όταν διαπιστώσεις ότι κάποιος έιναι ικανός να παραποιήσει κάτι μετά ναι ψάχνεις να βρεις μέχρι και τι μάρκα είναι το ρολόι και αν είσαγεται στην Ελλαδα ή όχι αν θέλεις να σιγουρευτείς για φωτογραφίες και γνησιότητες. Άμα είναι δικό του με γεια του με χαρά του από μένα τα έκλεψε και το πήρε; γιατί να με νοιάζει; Εχεις περασει καλα σε αυτο το thread; Γελασες; Αυτο μετραει. Αν ειναι να κινδυνευουμε να σκασει κανενα ανευρισμα για να αποδειξουμε οτι ειμαστε σωστοι στο internet αστα να πανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εμπειρογνωμονα La_MoRt εισαι πιο κουραστικος και απο τον φιλο οσυ τον παπου (Palpatin)...... Πωωωωωω Λοιπον για να κλεινουμε......... Τα PC υπαρχουν και Γ@Μ@ΝΕ κολους, ραμματα,και οι αλλο γουσταρετε !!! Το τι κανουν δεν σας αφορα και ουτε θα μαθετε ποτε. Εχω οσυ δυναμη (CPU-GPU) χρειαζετε για να ποσταρω score που θα ειναι στις πρωτες θεσεις... Αν σκοραρουν οι TITAX X 12GB SLI θα γραψετε αλλες 20 σελιδες με την παπαρια του ο καθενας. Αυτα απο μενα ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ, σας ξεφτιλισα απο το πουθενα. Τα ειδατε, το βουλωσατε, σας φυγανε τα ματια, πονεσε παρα πολυ, και φυσικα οτι δεν θα αποκτησεις ποτε το κραζεις κλασικα !!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ THE GAME IS OVER. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑ !! ... Δε με ακουμπάς παλικάρι μου δε θα μπω σε αυτό το τρυπάκι να ασχοληθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Με GTX TITAN X 12GB σε SLI ενδιαφερετε κανεις να κοντραρει fire Strike Ultra ? Πόσταρε πρώτα από την msi 980ti που έχει εσύ και μετά βλέπουμε για κόντρα με titan sli (το δικό μου score εδώ http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-954#entry54390136 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κάτσε ρε που πας καλά περνάμε ανέβασε και κάνα βίντεο να στουμπωσεις στόματα. (......χαλαρά εσείς οι υπόλοιποι ,μπορεί να φύγει στα αλήθεια) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μας έχει ταπώσει όλους δεν έχουμε τι να πούμε. Θα γράψω γράμμα στον Αΐ Βασίλη να μου τα φέρει δώρο τα Χριστούγεννα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις