alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μήπως είνα 980 gtx ti??Γιατι ανεβαίνει το ποσό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πονανε πολυ τα σημερινα, το ξερω Palpatin..... Τα φιλια μου και την καλημερα μου παιδια. Ελα βιταμινουλες για τον παππουκα με το νοχελικο συστημαπου δεν τραβαει στις ανηφορες... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από JOHNX2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει αδερφέ καταλάβαμε είσαι πλούσιος, και σκόρπας τα λεφτά σου σε υπολογιστές, μπράβο νιώθεις πιο άντρας τώρα? Μου θυμίζεις τους νέο πλούτους που για να καλύψουν τα κόμπλεξ τους αγοράζουν ότι πιο ακριβό-μεγάλο υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει αδερφέ καταλάβαμε είσαι πλούσιος, και σκόρπας τα λεφτά σου σε υπολογιστές, μπράβο νιώθεις πιο άντρας τώρα? Μου θυμίζεις τους νέο πλούτους που για να καλύψουν τα κόμπλεξ τους αγοράζουν ότι πιο ακριβό-μεγάλο υπάρχει Άλλο φυντανι απο δω..... σημερα το πρωι σε ποτισαν εσενα ? Τι νουμερο εσαι συ παλι ? Οτι γουσταρω κανω ρε φιλε με την τσεπη μου... PC, αμαξια, τζογο και ταξιδια. Σπουδασε, αρπαξε τις ευκαιριες της ζωης και δουλεψε, ιδρωσε και αποκτησε-απολαυσε. Αυτα τα λιγα για σημερινο σεμηναριο Inuyasha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Άλλο φυντανι απο δω..... σημερα το πρωι σε ποτισαν εσενα ? Τι νουμερο εσαι συ παλι ? Οτι γουσταρω κανω ρε φιλε με την τσεπη μου... PC, αμαξια, τζογο και ταξιδια. Σπουδασε, αρπαξε τις ευκαιριες της ζωης και δουλεψε, ιδρωσε και αποκτησε-απολαυσε. Αυτα τα λιγα για σημερινο σεμηναριο Inuyasha. Και έχω σπουδάσει και δουλεύω φίλε μου απλά έχω μάθει να διαχειριζομαι σωστά τα λεφτά που κερδίζω, ο μόνος τρόπος να δικαιολογισω εγώ προσωπικά ένα τέτοιο σύστημα είναι να είναι εργαλείο δουλειάς οτιδήποτε άλλο είναι απλά σπατάλη χρημάτων, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ελεγα και εγω πως γινεται κατι νουμερα να εχουν δεκαδες χιλιαδες posts μεσα σε 2 μηνες. Βρηκα την φωλια και δεν φευγω με τιποτα! Προσπερασαμε τις φωτο και τωρα κανουμε μαθημα ηθικοοικονομικης συνειδησης και κομπλεξολογιας. Αλλος παει και πινει τον πατο του,αλλος τα δινει στο στοιχημα στις γκομενες και στα τσιγαρα. Γιατι μπαινουμε σε τετοιες συζητησεις;Πρεπει να κανουμε ολοι κομποδεμα και να τα κανουμε σπιτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δε θα μπορούσε να είναι εργαλείο δουλειάς ένα τέτοιο μηχάνημα με τα λεφτά που κοστίζει. Καμία δουλειά δε θα ξόδευε τόσα χρήματα για τέτοια μηχανήματα και μάλιστα στη ποσότητα που αναφέρει. Απλά τρολλάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχουν καποιες εταιριες που πρεπει να δειξουν εξοδα με καποιον τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ναι άμα παίζει μάυρο χρήμα ναι αλλά όχι στη ποσότητα που συζητάει εδώ μιλάμε για 40000 € και βάλε μόνο οι κάρτες. Όσο και να θέλεις να δικαιολογήσεις αυτό δεν έχει λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ΤΙ ΤΡΟΛΑΡΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δε σου μίλησα man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ναι άμα παίζει μάυρο χρήμα ναι αλλά όχι στη ποσότητα που συζητάει εδώ μιλάμε για 40000 € και βάλε μόνο οι κάρτες. Όσο και να θέλεις να δικαιολογήσεις αυτό δεν έχει λογική. Μαυρο χρημα;ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ποιος μιλησε για κατι τετοιο;Μακρια απο εμας! Απλα για ενα γραφειο με 5 ατομα πως θα δειξεις εξοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπορώ πολύ εύκολα και εγώ να σου βρω φωτογραφίες από το google και να στις ποστάρω εδώ και να καυχιέμαι ότι είναι δικό μου ή ακόμα καλύτερα μπορώ να σου ποστάρω και φωτογραφίες δικές μου παραποιημένες. Ο άνθρωπος απόδειχθηκε και σε προηγούμενα πόστ ότι φτιάχνει φωτογραφίες, τι να λέμε τώρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εμπειρογνωμονας και συ La_MoRt ? Βγαζεις πορισματα και εκθεσεις τι κανουν οι αλλοι απο το σπιτι ? Μπραβο ρε. Σιγα μη σου στειλω και FAX τι κανουμε με τα PC εδω... Το ρολοι γιαυτο μπηκε στις φωτο γι κατι τυπους σαν εσενα. Απο METADATA χαμπαριαζεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ να δεχτώ πως είναι όλα πραγματικά αλλα θα συμφωνήσω με τον La_MoRt ότι πλέον δύσκολα μια εταιρία χώνει τόσα λεφτά για κάρτες γραφικών όσα έξοδα και να θέλει να παρουσιάσει.Έχει έσοδα 1 μύριο για να δείχνει τέτοια έξοδα???Μπορεί αλλα για τόσες κάρτες και μηχανήματα χλωμό.1-2 μηχανήματα μπορεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις