~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Συνεχιζεις τις εξυπναδες... Θα μου πεις εσυ αυριο τι λεω..... οταν θα δεις για πρωτη φορα πραγματα που μονο στα ονειρα σου μπορεις να δεις και να αποκτησεις. Εφυγα... φιλακια ξερολα. Αυτόν μου θυμίζεις. https://www.youtube.com/watch?v=CqiTPSmQ7kY Για την τραγική σου προσπάθεια στην ζωγραφική δεν σχολιάζεις, ε? Ουτε το MS Paint δεν ξέρεις να χειρίζεσαι και θες και Triple sli με 980. 3
La_MoRt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον δημιούργησε απορίες πάλι για να δούμε. Ένας mod αν έχει δει αυτό το θέμα παρακαλώ πολύ ας μη το κλειδώσει να προλάβουμε να το δούμε. 2
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Nαι πραγματικά, μην κλειδωθεί! Αν και τις ζητάει τις αναφορές του, κρατιόμαστε
La_MoRt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αν και πραγματικά έχω μεγάλη απορία να δω τι δουλεια κάνει το παλικάρι και έχει τέτοιο PC στη δουλειά του.
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Kάτι που αφήσαμε ασχολίαστο, Σε προηγούμενη φωτογραφία του γιαννάκη. Ο Sheo στα 1900 την είχε μεγαλύτερη την μπάρα σε σχέση με τον Γιάννάκη στα 2700... Τυχαίο, δεν νομίζω. Και την πρώτη φωτογραφία photoshopιά 5
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θα έρχομαι συχνότερα εδώ! Και εσύ πρώτη σειρά, 17ο κάθισμα δεξιά. Ποπκόρν έχει τσάμπα στον πάγκο δεξιά. Τα γαριδάκια είναι έξτρα 2
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 o sheo ειναι αλλο μαργαριταρι; Δεν τον ξέρεις με 600+ ποστς? Συνάδελφος είναι και προσωπικός φίλος. Εξήγησε το υφάκι σου όμως.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 λεω και εγω τι μας εβγαλε ο μαγκας,στα 4600 και εγω με τον 4790Κ και αυτος με τον 3770 με εριχνε πανω απο σκορ εαν θυμαμαι καλα. καλα ρε δεν ντρεπεσαι λιγο που πας και κανεις και photoshop εδω μεσα να μας το παιξεις και καποιος?δεν ξερεις που εμπλεξες ομως....
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ απορώ με το σκεπτικό του αλλάζω νούμερα και φωτογραφίες.Τι έχει να αποδείξει??Προσπαθούμε να είμαστε μια παρέα εδώ μέσα αλλα κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να κάνουν τα πάντα.Οχι κύριοι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται.Ας μην κλειδώσει παρακαλώ γιατι έχει πολλά ψωμιά ακόμη το story 2
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα στην παρεα. Πρωι-πρωι λοιπον εργασια και χαρα !! Να πιουμε ενα καφεδακι και ξεκιναμε οπως λεει ο αγαπητος φιλος Palpatin το Photoshop για 3-Way SLI με GTX980. LOL Λοιπον.... Θα πονεσει πολυ αυτο. Το πρωινο ομως λενε οτι ειναι παντα το καλυτερο, σκετη απολαυση !!!!!! Χθες Palp και 4Angel ειχατε μακρυ στομα, σημερα ομως εχετε το μακρυ για την παρτυ σας απο μενα με αγαπη και στοργη. Φιλακια !!!!!!!!!! Τσουτσεκιιιιιιιιιια οπως λεει και ο αγαπημενος Φουσεκης. Θα μας την πουν οι μαυροι εργατες που βαραν κωδικια με ορο καφεινης για τα PC. Ουτε φανταζεστε τι και πως παρλαπιπες πολυλογαδες, και πουστε... 25 απο αυτα εχω εδω για προσωπικη χρηση. Με απλα μαθηματικα δηλαδη "75" GTX980, κρατηστε τα ρεστα να αγορασετε κανα πατινι.
GtiGeorge Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σας έφαγα όλους!!! στο CPUZ ζωγραμπεντσμαρκ σε στοκ ρυθμίσεις και στο htpc. 4
JOHNX2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Demigods Palp and 4Angel....... Εχω και dual ΧΕΟΝ εδω με 64GB RAM, SLI TITAN X κ.τ.λ. κ.τ.λ Γουσταρετε και απο αυτα να μην κοιμαστε τα βραδυα ? Και τωρα λιγη δουλεια... τρεχουν εξοδα αυτη την περιοδο και πρεπει να βγαλουμε κανα 1000ρικο σημερα. Πηρατε για τα καλα το μαθημα σας. Σας αφηνω να απολαυσειτε τις φωτος με δακρυα στα ματακια ! Ποτε δεν ξερεις με ποιον τα βαζεις !!!!!!! Αυγουλακι τωρα οι δυο σας και γρηγορα στο σχολειο !!!!!!!!
TEOKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι ρεύμα να δώσω στο afterburner για valey στο PC της δουλειάς του γαμπρού του μπατζανάκη του ξαδέλφου μου ;;; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις