fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η μπαρα του μπηκε στο πλυσιμο βρε χαμενε, αμεσως κακια εσυ.... Photoshop χααχααααχαα Εχει πολυ γελιο παντως, τελικα ειναι οντως Μπολεκ και Λολεκ τα παλικαρια Μικρέ Γιαννάκη, Αλλη φορά να αλλάζεις και το μήκος της μπάρας στο paint, καρφώνεσαι! Γιατί οι 2500 πόντοι είναι πολύ πιο γεμάτοι απο τους 1800 ‘αχεμ‘ 2700? My job here is done Μια απορια εχω. Το 1311 στις μνημες απο που βγαινει; Γενικα τα screenshot ειναι οτι να ειναι ή ειναι απλα η ιδεα μου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μπα θα μπορούσε και αληθινό. Αλλά ας μας πει ο ίδιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 αν εχει τις μνημες τις υπογραφης εινα 1300χ2 = 2600 αν δεις διπλα εχει σε παρενθεσει 2600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Οταν άρχισαν όλα!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 αν εχει τις μνημες τις υπογραφης εινα 1300χ2 = 2600 αν δεις διπλα εχει σε παρενθεσει 2600 Δεν είδες καλά. Τέλος πάντων εάν το παλικάρι κατάφερε να πάει με κάποιο μαγικό τρόπο από 2400 στα 2600 ας πει και στους υπόλοιπους τι έκανε Μπορεί να κάνω λάθος αλλά μετά τα 2400 πάει 2666 εάν είμαι λάθος ας με διορθώση κάποιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλα πατε καλα ? Ο ενας λεει για τις μνημες, ο αλλος για το CPU και ο αλλος για τις μπαρες, για την ποιοτητα της φωτο δεν ειπατε τιποτα.... LOL !!!!! Κατι καλο εχετε να πειτε ? Οριστε φωτο απο το BIOS.... η δικια μου μητρικη αυτες τις ρυθμισεις εχει... δεν σας αρεσουν ? Παλι fake ειναι ? Ελεος μαγκες τραγικοι γινατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γιαννάκη είπα αν κάνω λάθος. Για το cpuy άστο σε ξεβρακωσε ο Palpa. Και βασικά εσύ σαν την ... γιατί απαντας στο thread του φίλου σου; Ακόμη περιμένω την super μέτρηση στο Cinebench που μου ζαλισε τα @@ χτες μέχρι να φάει το μπουλο. Γιαννάκη πάνε από εκεί και κάνε ένα OC το σαπακι ή δεν πάει άλλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Επρεπε να λεει 1616 αν εβαζες bus 101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τελευταια φωτο μαγκες γιατι η καχυποψια σας εχει πιασει κοκκινο, οπως και η φαντασια σας φυσικα. Δεν υπαρχει κανενα fake και καμια αλλαγη.... Googlarete να δειτε τις ανομοιομορφιες στο CPUZ. Οσον αφορα τις μνημες τωρα, για να τελειωνουμε και με το νεο φιλο που αρχισε να πετα εξυπναδες απο πανω.... οριστε μεγαλε, νταχη το ειδες ? 100.9 FSB και εξου και τα MHz στις μνημες Αυτα !!!!! Ελπιζω να σας αρεσαν και να μην πονεσαν πολυ τα score, σας την ειπε για τα καλα ενας ξεμπαρκος απο το πουθενα αλλα ετσι ειναι η ζωη.... να υπολογιζετε τους παντες εσεις οι DEMIGODS !!!! Ο 3770Κ σας φιλα γλυκα απο τα 5150MHz με 28 βαθμους σε idle. Οσο για τον Palpatin τον εξυπνακια που μου ποσταρει απο το PC της δουλειας το οποιο ειναι ακλαφτο και τζαμπα φυσικα και μου κανει τον καμποσο και τον γ@μ@ου@.. αυριο πρωι-πρωι στις 08:00 με το που παω στο γραφειο θα σου ποσταρω μεγαλε και γω απο την δικη μου δουλεια..... Εκει κατι τυποτενεια PC μωρε που δουλευουμε. Γιατι δεν εχεις ιδεα που εργαζομαι και με τι ασχολουμε...... και καλυτερα να μην μαθεις !!!!!!! GeForce GTX 980 3-Way SLI μονο αυτο λεω....... για την ωρα !!!!!! Με ξενα κολλυβα κανω και γω κηδεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τώρα σοβαρά είσαι καθυστερημένο ή δεν ξέρεις να διαβάσεις; Είπα εάν κάνω λάθος να με διορθώση κάποιος αλλά εσύ εκεί το χαβα σου. Περιμένω ακόμη το cinebench του φίλου σου που από χτες είναι με τα αυτιά κατεβασμενα. Εσύ χάνεις αλλά σε αυτό το θέμα με τον μαεστρακο τα έχω εσύ είπαμε απλά σαν την ... πετάχτηκε γιατί θυμηθηκες την πάστα που έφαγες στο άλλο θέμα. Κάνατε δύο θέματα να δούμε τι; Και μετά σιωπή. Αλλά που μυαλό, όπως είπε και ο fulgore καλύτερο setup είναι ο 6600 και με τα ρέστα στην κάρτα παρά αυτό που κάνατε εκεί. Once a βλήμα always a βλήμα όμως, τι να λέει. Ελπίζω μόνο να μην κλειδώσει το θέμα γιατί χαριζεται το γέλιο στο φόρουμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Διαβασε παραπανω τσομπανε... και τους χαρακτηρισμους σου στα φιλαρακια σου. Τα λεμε το πρωι απο το γραφειο. Τωρα εχει ποτακι !!!!!! Αντε τυχαιρουλη, Λογο εμου θα δεις για πρωτη σου φορα 3-Way SLI με GTX980 KISSESSSSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι καλουλης που είσαι. Γιαννάκης ο αγκαλιτσας.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ποτε δεν ξερεις με ποιον μιλας πισω απο μια οθονη... Γενικα αυτο να το εχεις υποψην fallen4Angel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Διαβασε παραπανω τσομπανε... και τους χαρακτηρισμους σου στα φιλαρακια σου. Τα λεμε το πρωι απο το γραφειο. Τωρα εχει ποτακι !!!!!! Αντε τυχαιρουλη, Λογο εμου θα δεις για πρωτη σου φορα 3-Way SLI με GTX980 KISSESSSSS Kαι τι δουλειά κάνεις ρε μπαγλαμα και θες three way sli Gtx980? Benchmark στο minesweeper? Ο υπολογιστής της δουλειάς είναι με δικά μου έξοδα οπότε, λίγα τα λόγια σου. Αλλά για να μην ξεχνόμαστε Μικρέ Γιαννάκη, Αλλη φορά να αλλάζεις και το μήκος της μπάρας στο paint, καρφώνεσαι! Γιατί οι 2500 πόντοι είναι πολύ πιο γεμάτοι απο τους 1800 ‘αχεμ‘ 2700? My job here is done Τι λες για αυτό, γιαννημεταπαντελόνιακατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Συνεχιζεις τις εξυπναδες... Θα μου πεις εσυ αυριο τι λεω..... οταν θα δεις για πρωτη φορα πραγματα που μονο στα ονειρα σου μπορεις να δεις και να αποκτησεις. Εφυγα... φιλακια ξερολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις