~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Palpatin θα σου ποσταρω και στα 5900MHz αλλα πρεπει να παω Gym σε λιγο..... Αρχίσαμε τα gym πάλι. Πες μας τα πείραξες με photoshop/paint ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ο αλλος παραπανω λεει οτι εχω μνημες ειδικη παραγγελια για μενα απο G.Skill, εσυ τωρα λες τα δικα σου. Οχι δεν εχω ιδεα απο Photoshop..... ουτε καν εγκατεστημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ο αλλος παραπανω λεει οτι εχω μνημες ειδικη παραγγελια για μενα απο G.Skill, εσυ τωρα λες τα δικα σου. Οχι δεν εχω ιδεα απο Photoshop..... ουτε καν εγκατεστημενο ΑΑΑ τότε το JohnX2 θα είναι ειδική edition του CPUZ. Εντάξει, ούτε ότι άνοιξες paint δεν παραδέχεσαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ελεγες κατι για τον 920 ? Και κατι για τις μνημες μου ακουσα.......... γκουχου γκουχου......... Αντε γειαααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και δεν εχω ιδεα απο overclock.. μαθε μου λιγο ρε συ. Johnx2 αν μπορείς τρέξε και ένα firestrike στα 5,1ghz να δώ διαφορές με το δικό μου σύστημα μιας και έχουμε ίδια gpu. Εδώ σου παραθέτω το δικό μου ανώτατο score ( http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-954?do=findComment&comment=54390136 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω να αποδειξω κατι αλλο μεγαλε. Δεν εχω ιδεα απο overclock, ειμαι πιτσιρικας 15 χρονων, εσυ ξερεις απο τρελα κλοκια, εγω αγοραζω PC με τα λεφτα του μπαμπα και ολες οι υπολοιπες χαζομαρες που ποσταρατε στις προηγουμενες 10 σελιδες... Οι μνημες μου ειναι fake, το CPU μου ειναι μαπα, ο 920 γ@μ@ει ραμματα μπλα... μπλα... μπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μικρέ Γιαννάκη, Αλλη φορά να αλλάζεις και το μήκος της μπάρας στο paint, καρφώνεσαι! Γιατί οι 2500 πόντοι είναι πολύ πιο γεμάτοι απο τους 1800 ‘αχεμ‘ 2700? My job here is done 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 lol......το δάκρυ κύλησε ξανά... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έβαλα και τα 3D γυαλιά πλέον... Κλαίωωωω... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ακρα του τάφου σιιιώπήηη.... Ελα ρε Γιαννάκη, τι έγινε, γυμναστήριο? Μέχρι να απαντήσεις θα σου ποστάρω την φωτό σε κάθε σελίδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Troll mode ON Λέω να τον δώσω γιατί βουίζει. Να αλλάξω την evo 212 ; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Troll mode ON Λέω να τον δώσω γιατί βουίζει. Να αλλάξω την evo 212 ; Βάλε την εργοστασιακή. Stock coolar, many stronk! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν είχε μέσα στο κουτί. Με κοροδέψανε ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ουτε στο Μπλα,Μπλα,δεν εχει τοσο γελιο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μικρέ Γιαννάκη, Αλλη φορά να αλλάζεις και το μήκος της μπάρας στο paint, καρφώνεσαι! Γιατί οι 2500 πόντοι είναι πολύ πιο γεμάτοι απο τους 1800 ‘αχεμ‘ 2700? My job here is done Πάλι κλαίω παναθεμασε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ουτε στο Μπλα,Μπλα,δεν εχει τοσο γελιο. E ναι, η θέση αυτού του thread είναι πλέον στο Μπλα Μπλα Πάρτε ποπ-κορν και αράξτε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις