JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το ανωτερο post λεει πολλα για το cpu μικρε. Αν διαθετεις την στιχιωδη γνωση καταλαβαινεις αμεσως περι τινος προκειται και δεν ποσταρεις με υφος χαιβανιου. Αν ομως εισαι μορως κανεις τον εξυπνο ποσταροντας βλακειες γεματες ειρωνιες.
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το ανωτερο post λεει πολλα για το cpu μικρε. Αν διαθετεις την στιχιωδη γνωση καταλαβαινεις αμεσως περι τινος προκειται και δεν ποσταρεις με υφος χαιβανιου. Αν ομως εισαι μορως κανεις τον εξυπνο ποσταροντας βλακειες γεματες ειρωνιες. Χαιβανη ειναι μαλλον αυτος που δεν ξερει οτι 1<2 οποτε τι να λεει? Αποφασισε τι θελεις και εσυ και ο φιλος σου. Μια μας ζαλιζεται τα ουμπαλα να τις μετρησουμε και μετα σας φταινε οι τριχες που την εχεται κοντη.. Αιντε χαιβανη 1
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Χαιβανη ειναι μαλλον αυτος που δεν ξερει οτι 1<2 οποτε τι να λεει? Αποφασισε τι θελεις και εσυ και ο φιλος σου. Μια μας ζαλιζεται τα ουμπαλα να τις μετρησουμε και μετα σας φταινε οι τριχες που την εχεται κοντη.. Αιντε χαιβανη Οπως θα έλεγε και ο αγαπητος φιλος ~Palpatin~..... Δυο ορθογραφικα λαθη !!!!!! Θα σε μαλωσω... ολο με το κινητο εισαι στο μαθημα και δεν προσεχεις....... Αντε απο δω ρε πιτσιρικαρια που θες να μετρησουμε κιολας, ψαχνεις για να ασχολείσαι. Διαβασε το ειρωνικο στυλ γραφης σου και πεσμου σε ποια ταξη πρεπει να πας ? Τεταρτη η Πεμπτη δημοτικου ?
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως περιμενω μετρησεις του παιχνιδοφαγου που μαλλον δεν θα δουμε ποτε. Λοιπον εχουμε και λεμε 6700Κ και 3770Κ εφαγαν το ξυλο της αρκουδας απο τον 920. Οτανννν με το καλο καταφερεις Γιαννακη κ ΣΙΑ να περασεις τον 920 ελα μετα να σε κερασω παστουλα εγω. Γκεκε; Οσο για το υφος που γραφω, γραφω και μιλαω αναλογα με αυτον που εχω απεναντι μου. Οσο για την ηλικια νομιζω στο προφιλ μου υπαρχουν ολα τα στοιχεια μου. Οκ Γιαννακη; 1
La_MoRt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω καταλάβει μετά από τόσες σελίδες που έχετε ποστάρει κατεβατά ολόκληρα για πιο λόγο ξεκινήσατε το θέμα αφού είστε φίλοι και εσύ ξέρεις να κάνεις τέτοιο OC. Μάλλον ξύνεσται ε; 3
fallen4ngel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ωραιες μνημες btw ειδικη κατασκευη για σενα G.Skill by Γιαννακης Δεν έχω καταλάβει μετά από τόσες σελίδες που έχετε ποστάρει κατεβατά ολόκληρα για πιο λόγο ξεκινήσατε το θέμα αφού είστε φίλοι και εσύ ξέρεις να κάνεις τέτοιο OC. Μάλλον ξύνεσται ε; Ε ναι δεν το καταλαβες; Δευτερο thread (και στο πρωτο τα ιδια και χειροτερα) ζαλιζουν κοσμο με τα super PC και μετα......
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως ότι γνώσεις έχω από oc θα τις έδινα προφορικά κατευθείαν σε όποιον φίλο με ρώταγε, δεν θα άνοιγα ένα τέτοιο θέμα για το τίποτα . Ανώφελο θέμα, δεν λέω έχει φάση η πλοκή, σαν σαπουνόπερα ή εκπομπή της τραγικής ελληνικής τηλεόρασης που τσακώνονται για το παραμικρό, σε λίγο θα πέσουν και διαφημίσεις . 5
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ελεγες κατι για τον 920 ? Και κατι για τις μνημες μου ακουσα.......... γκουχου γκουχου......... Αντε γειαααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και δεν εχω ιδεα απο overclock.. μαθε μου λιγο ρε συ. 1
NT1G Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον εχουμε και λεμε 6700Κ και 3770Κ εφαγαν το ξυλο της αρκουδας απο τον 920. Οτανννν με το καλο καταφερεις Γιαννακη κ ΣΙΑ να περασεις τον 920 Καλά όλα υα υπόλοιπα, αλλά συγκρίνεις τον 920 που τον έτρεχε σε άζωτο/phase change ή οτι άλλο, με τους άλλους 2 που ήταν σε νερό, για να πεις κάτι; Λίγο.
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μολις τον εσκισα NT1G, αστον..... Και πηρε κ την απαντηση του για τις μνημες μου...
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ελεγες κατι για τον 920 ? Και κατι για τις μνημες μου ακουσα.......... γκουχου γκουχου......... Αντε γειαααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και δεν εχω ιδεα απο overclock.. μαθε μου λιγο ρε συ. Μάθαμε και photoshopάκια. Στα 5.1 βγάζει καλύτερα ο Ivy απο τον Skylake στα σχεδόν ίδια clocks. Καλά όλα υα υπόλοιπα, αλλά συγκρίνεις τον 920 που τον έτρεχε σε άζωτο/phase change ή οτι άλλο, με τους άλλους 2 που ήταν σε νερό, για να πεις κάτι; Λίγο. Εσύ τώρα τον λόλεκ και τον μπόλεκ βοηθάς? Πάρε γαριδάκια και άραξε μαζί με τους άλλους
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ελα πες μας ότι δεν το πείραξες με το photoshop/paint, πες μας ότι δεν τα άνοιξες καν για να επεξεργαστείς την φωτογραφία
JOHNX2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Palpatin θα σου ποσταρω και στα 5900MHz αλλα πρεπει να παω Gym σε λιγο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις