elenitaaaaa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω κάνει eshop σε woocommerce και δοκίμασα να κάνω μια παραγγελία. διαλεξα σαν μέθοδο πληρωμής το paypal με εναν αλλο προσωπικό λογαριασμο που εχω και μου βγάζει σφάλμα. τι παιζει με τις πληρωμές μέσω paypal και τα capital controls? Στη συνέχεια προσπάθησα μέσω paypal να μεταφερω χρηματα απ τον προσωπικο λογαριασμό στον επγγελματικό κ δεν το δέχεται. Απ τον επαγγελματικο στον προσωπικο μου λογαριασμο ομως τα στελνει.
AlexPc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μεχρι στιγμης δεν δέχεται ελληνικες κάρτες για να φορτώσεις το paypal balance και επίσης δεν επιτρέπει να πληρώσει με κάρτα μέσω paypal.. Το μόνο που γίνετε (και πρεπει να το γνωρίζει ο πελάτης) είναι να κάνει έμβασμα απο τον τραπεζικό του λογαριασμό στο προσωπικο τοu paypal με χρέωση περίπου 1 ευρώ, αναλόγως την τράπεζα. Μετα αφου θα έχει paypal balance (πχ. 50ευρω) θα μπορέσει να το χρησιμοπιήσει για να κάνει την αγορά.. Πάντως πιστεύω καλύτερα είναι να το κάνεις με τραπεζική κατάθεση, ώστε να μη μπαίνουν στον κόπο να φορτώνουν τα paypal τους.. μέχρι να ξεκαθαρίσει η φάση με τα paypal στην ελλαδιτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα