rikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Υποτίθεται ότι υπάρχει απαξίωση σε τεχνολογικά προιόντα μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. 3 χρόνια κινητό, από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έπεσε και έσπασε η οθόνη του. Τιμή για να μου την αλλάξουν 160 ευρώ. 3 χρόνια είναι αυτά, απαξίωση της τεχνολογίας είναι αυτή, τι καλύτερο από το να πάρω ενα γαμηστερότερο κινητο στα 200 ευρώ? Αμ δε...για να πω ότι πάω σε ένα σοβαρό update μου φαίνεται θα πρέπει να σκάσω 300 ευρώ για το lg g3. Αλλιώς και θα δώσω 200 ευρώ (οθόνη AMOLED και 2gb δύσκολο σε αυτή την τιμή αλλά τέσπα) και θα έχω εμπειρία χρήσης παρόμοια με το προηγούμενο κινητό. Αν θέλω να έχω και stylus τότε το note 4 στα 500 (!!!) μου φαίνεται για μονόδρομος. Έλεος. Απαξίωση της τεχνολογίας σου λέει μετά. Επειδή έχω πολλά χρόνια να κοιτάξω για κινητό, ανοίγω αυτό το νήμα, για να μου υποδείξετε, αν υπάρχει, κάποιο άλλο μοντέλο το οποίο να μου διέφυγε, ή έστω κάποιο τιπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
leo06 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 letv x800 http://www.vickmall.com/original-letv-pro-4g-fdd-lte-qualcomm-810-octa-core-2-0ghz-5-5inch-4gb-ram-32gb-rom-13-0mp-smart-cell-phone.html 1
rikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Thanks για την πρόταση, η οποία πέτυχε επακριβώς το update που θέλω, αλλά μιλάμε για κινέζικο. Κάτι που να μπορώ να βρω σε skroutz υπάρχει? Ασχετο αλλά πόσο εφικτό είναι να αγοράσω εγώ την οθόνη και να την εγκαταστήσω? Θα είναι πολύ πιο φτηνό?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Thanks για την πρόταση, η οποία πέτυχε επακριβώς το update που θέλω, αλλά μιλάμε για κινέζικο. Κάτι που να μπορώ να βρω σε skroutz υπάρχει? Ασχετο αλλά πόσο εφικτό είναι να αγοράσω εγώ την οθόνη και να την εγκαταστήσω? Θα είναι πολύ πιο φτηνό? Επειδη καπου σε εχασα,το μπατζετ σου για νεα συσκευη ποιο ειναι;Επισης οσον αφορα την αντικατασταση οθονης προσωπικα δεν τη θεωρω ευκολη διαδικασια αν δεν εχεις εμπειρια ασε που θα τη βρεις λογικα απο 100αρι και πανω
rikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Επειδη καπου σε εχασα,το μπατζετ σου για νεα συσκευη ποιο ειναι;Επισης οσον αφορα την αντικατασταση οθονης προσωπικα δεν τη θεωρω ευκολη διαδικασια αν δεν εχεις εμπειρια ασε που θα τη βρεις λογικα απο 100αρι και πανω Σορρυ δεν το διευκρίνησα. 250 μαξ!
panos- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εκεί κυμαίνεται το G3 το 16αρι και το P8 Lite. 1
marmarasm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Για σου φιλέ μου .έχω και το note2 και το 4 .και μπορώ να σού πώ οτι το 2 μετράει ακόμα καί σήμερα. βρες μια μεταχείρισμενη οθόνη και φτιάξε το .ευχαριστώ!!
paragontikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δες και Xiaomi note 2 και meizu m2 note από Κίνα αλλα και από Σκρουτζ ακριβότερα..
stevengreeceGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Meizu M2 Note. 210€ στο σκρουτζ. Εάν θέλεις να κρατήσεις το νέο σου κινητό για 2-3 χρόνια πιστεύω ότι θα σου αντέξει με λίγα lags.
yimmiyimmi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=k3+note&otto=contextual_2&from=autocomplete το θεωρω πολυ vfm οπως και το πιο vfm http://www.skroutz.gr/s/7461040/Asus-ZenFone-2-Z3580-4GB-16GB-Dual-ZE551ML.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα